2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsel organina zararli canim biliyorum da, derisinin katlanan yerlerine kullanmak da mi zararli? Nedeni nedir biliyor musun?
Pudranin kullanilirken solunum yollarini etkilediğini söylüyor uzmanlar canım

Göğüs ucu acılarınızı nasıl geçirdiniz? Garmastan pomat yazıyor çoğu yerde kullanan oldu mu? Çok acı çekiyorum, hemşire baktı doğru emziriyorum koyu renkli kısmın hepsini ağzına alıyo bebiş ama çok ağrıyor dayanamıyorum. Birde kalkan kullandınız mı hangi marka iyi eşime aldırayım.

Benim evim serin uzun kollu giydiriyorum ama bizdede hapsuruk var bence bebeklerin burunlarini yada genzini temizleme yontemleri olabilir

Dil bağı dilin altındaki bağın daha önde olması, dudak bağı da dudağımızın içindeki bağın damakta daha aşağı bağlanması, kabaca böyle, umarım anlatabilmişimdir.
Canim benim o kavriyor emiyorda ama yanlis emiyor dudaklari sikaraktan emiyor
Yine de bi sonraki kontrolde sorun istersen. Emmeyi etkiliyormuş çünkü.

Aventin kalkanı ve lansinoh kullandim ben canım. Lansinoh yikanmadan emzirebildigin icin garmastandan daha kullanışlı ama bazı kişilerin yaralarını iyilestirmeye yetmiyor

Biberona alisti o zaman, ilk basta anne memesi gibi cekmeden sut gelmeyen biberon kullanmadin mi? Simdi agzina akmasina alistiysa cekerken yoruluyordur o yuzden istemez. Emme ihtiyaci yok mu peki, emzik falan kullaniyor musun
Aventin biberonunu kullandım emzikte kullanıyorum

C tutuşu ile veriyorsun memeyi di mi?
Evet canim eski yontemle degil tabiki 3 eylulde asimiz var rica ederim bakar dr ilkkez duydum ama hastaneden cikmadan daha yine tutmuyirdu kac hemsire drda bakti dil bagina bakilmadi ama emme refleksine bakikdi dil baginda problem olursa boyle mi olur yoksa hic mi ememez

Bizim emmede sıkıntı yok cok şükür de ilk defa duydum o yuzden sordum

Aventin biberonunu kullandım emzikte kullanıyorum
Emzik emiyorsa, emzik yerine memeyi versen oyle oyle emmeye baslamaz mi acaba. Emzik verdigin zamanlarda bi kac kez emzik yerine memeni verinca napar acaba? Sütün azalmistir belki ama bu sekilde göğüs ucunu uyararak ve ardina pompayla belki geri getirirsin.
Bir de face de emzirme sanati diye bir grup varmis cok destek oluyorlarmis. Ama ben face kullanmadigim icin cok bilgi sahibi degilim. Bilenlerin yazdigi kadariyla cok kisiye emzirme destegi vermisler, biraz ugrastirici bir surec olir belki ama bebegini emzirmek icin denemeye deger

Aventin kalkanı ve lansinoh kullandim ben canım. Lansinoh yikanmadan emzirebildigin icin garmastandan daha kullanışlı ama bazı kişilerin yaralarını iyilestirmeye yetmiyor
Lansinoh kullanıyorum bende canım ama bana mısın demiyor aventin kalkanını aldırayım hemen bende doğum ağrısından daha betermiş bu göğüs ucu ağrıları.

Benim ilk bebeğimde de bakmamışlardı ama ikincide doktor baktı. Hiç aklıma gelmemişti yoksa. Emiyor ama tam ememiyor, kilo alımı da düşük oluyor diye biliyorum. Emmesini ve konuşmasını engellemiyorsa dokunmuyorlar ama sorun varsa çözümü de basitmiş. Bize doktor var demedi takip edelim dedi. Sanırım az bişey önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…