2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evetttt tzyeleri bizim keraeta neler yapıyor neler 14 gunluk olduk ama bu sure icinicinde on defa ustumuze attiri vermstir :)) gecede ayni ayi yaptı ustune basunu suludu. Az once altini temzliym dedm yine suladi yavrum. Orta kulak iltihabi var bnde sene de bir tutar ve o vakit bu vakit cok ağrıyor gripte oluyroum galina emzirmeme engel değil degl mi ?

Ah kuzummm nasılda rahatlamıştır öp yerime mis kokuluyu. Bi faydam dokunduysa ne mutlu bana. Çok sevindim işe yaramasına. Birbirimizle bilgilerimizi paylaşarak büyütecez yavrucukları

gazelim_24 Ben de süt artırma çabası içindeyim. 3 gün emzirme Kampı yapacağım. Aile sağlığı merkezindeki ebe de bu aşamada yardimci olacak bana. Kilo takibinde. Eğer bebosumda kilo alma sorunu olmazsa mamayi tamamen bırakacağım. Ben bir de SNS denilen şeyi deneyeceğim. Supplemental Nursing System -Ek Besleme Sistemini de devreye sokacagim. Eğer etkili olursa sana yazarım. Pes etme sakin. Okuduğum kadariyla damla süt gelmeyen anneler bile emzirmeye baslayabilmis. Umarım fizyolojik bir problemimiz yoktur da emzirmeye devam edebiliriz.
Emzirme Sanatı yaz google çıkan sayfadaki makaleleri okumani tavsiye ederim.

Kizlar simdi 20 dakika sagdim 20 cl sut cikiyor emerkende ayni miktar mi emiyor
Sanirim biraz fazlasi oluyormus bebegin cekimi ile
Hadi 30 cl olsun cok az yaa 80 cl mama ile tam.diyuyor atlas deneyerek buldum
Bugun malt hapina baslicam bakalim

Bnde bu krmden aldm cnm..gecen nette gordum bu marka için kötü syeler yazmslae icindeki maddeler yuzunden. Doğruluk payi nedir bilmiyorum ki ins dogru değildir
zannetmiyorum doğru değildir doğduğundan itibaren kullanıyorum kızım 1 yaşında bir zararı olmadı ve en iyi bu geldi bize

Kalkan benim hayatımı kurtardı kurtarıyor da , Avent kullanıyorum ben, ne dokunursa dokunsun gözümden yaş geliyor evde zaten bir şey giymiyorum , kalkan olmasa insan içine zor çıkardım sanırım krem lansinoh ve ayva çekirdeği jeli kullanıyorum , ayva çekirdeği baya Fayda etti bana

2 gògùstenmi bu 20 cc canim.kefir yeşil sogan yeşil biber semiz otu dere otu hurma kayisi incir bol su zencefil bol su ve her emzirmeden sonra pompayla sag canim ben bunlari yapiyorum canim gúnlúk sende yap tavsiye ederim

2 gògùstenmi bu 20 cc canim.kefir yeşil sogan yeşil biber semiz otu dere otu hurma kayisi incir bol su zencefil bol su ve her emzirmeden sonra pompayla sag canim ben bunlari yapiyorum canim gúnlúk sende yap tavsiye ederim
Yok tek göğüsten
Bunlarin hepsini yiyip iciyormusun bi günde
Hurma incir su bende tüketiyorum ama digerleri yok bide sut çaylari iciyorum
Sagim işlemini yapamıyorum canum gunduz uykusu yok cunku atlasin

Canin sen medela çalma biberon onermistin bende avent var baslik yavas akis emerek içiyor calmanin farki ne aynu olacaksa almak istemiyorum biberonu ters ceviriyorum akmiyor
Memede sinirlenmeye basladi artik
.

Çok sağıl canım okiycam Bugun yine çok uğraştım Talha emsin uyarsın yok emmiyor birde bir haftadır regli oluyorum emziremiyen anneler erken regli oluyor diye biliyorum bu regli bile morelimş boztu denemeye devam edicem emmese sütüm gelsem makineyle çeker veririm

Emzirme kampı müthiş faydalı, hakkını vererek yaparsan ve inanırsan başaracağına inanıyorum.
Bugun 9. Günümüz dogdugunda sutum 4 gun gelmedi sarilikmolmasin diye b8beronla mama verdim simdide gogsumu tutmuyor nasil alistiracagim emmeye
Birlikte duş almak, bebeği beziyle bırakıp annenin de soyunarak ten tene temas yaparak emzirmeye çalışması gibi tavsiyeler okumuştum. Ama aceleci olmayın, sabırlı olun. Biberon ve emziği hayatınızdan tamamen çıkarın.
Sağdığın miktara hiç bakma, bebek fazlasını emiyor. Memeler depo değil, fabrika. Bebek emerken sürekli üretiyor ama pompalarken aynı durum geçerli değil. Ben sağınca damla damla geliyor ama emzirirken bebeğim sürekli yutkunuyor. Çiş ve kaka sayısı da yeterli. Henüz doğum kilosunu yakalayamadı ama sütüm 6. Gün geldi, 9. Gün kontrole gittik.

Bakıcağım Bugun mutlaka benim sorunum aslında dinlememek sen kaynaklandı biliyorsunuz yollarda sancı Doğum ertesi 10 saat yol sonra 7 gün hastane kapılarında bekleme falan tam düzelti herşey derken denize girip bir güzel yaktım kendini bir bacağın 3. Derece yandı yani okadar acıdan bayılmıştım vücut bu kadar şeyle savaşırken süt üretemedi maalesef şimdi pes etmek istemiyorum zaten eve gidicem kendi düzenimde orda başbaşayız olunca sakinleşirim gelir diye bir umutum hala var

Hayır canim emzirmenin regli ile alakasi yok 20 aydir emixiryorum kizimi ve 40 cikti hemen adet oldum. Bunda ne olur bilmiyorum tamamen annenin hormonlari ile alakali bir durum.

Lansinoh kullanıyorum bende canım ama bana mısın demiyor aventin kalkanını aldırayım hemen bende doğum ağrısından daha betermiş bu göğüs ucu ağrıları.

Canım iyileşmesi için hava alması gerekiyor aventin kalkaninda delikler var o yüzden hava alıyor göğüsler daha çabuk iyileşiyor ben ilk emzirmeden itibaren ikisini beraber kullandım yaralar 1 haftaya geçti

Ben de kendi düzenine dönüp stresin azaldığında sutunun geleceğine inanıyorum asla vazgeçme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…