2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayva çekirdeği jelini evde kendin mi hazırladın canım? Kıştan biraz koymuştum buzluğa nasıl yapılıyor? birde kalkan ile nasıl emziriyorsunuz? Eşim aldı geldi şimdi baktımda ucu çok geniş

Canin sen medela çalma biberon onermistin bende avent var baslik yavas akis emerek içiyor calmanin farki ne aynu olacaksa almak istemiyorum biberonu ters ceviriyorum akmiyor
Memede sinirlenmeye basladi artik
.
Canım bende avent de var. Sanırım hiçbir farkı yok. Her ikisinde de bebek emerse mama geliyor. Bugün senin için aventi de denerim. Bir fark var ise yazarım canım.

Kızlar testler yapıldı ultrasonda karaciğere böbreklere safraya falan bakıldı onlarda hiçbir sıkıntı yok kanda trombosit değeri yüksek çıktı detaylı kan testi istedi doktor muhakkak baktır dedi bu şekilde doğuma gidemiycegimi kanama olursa durdurulamaz dedi doktor. Ultrasonda kasılmalar çıktı alttan muayene etti biraz açıklık var dedi şimdi kendi doktoruna geldim konuşmaya bakalım ne diyecek :/

Ayva çekirdeği jelini evde kendin mi hazırladın canım? Kıştan biraz koymuştum buzluğa nasıl yapılıyor? birde kalkan ile nasıl emziriyorsunuz? Eşim aldı geldi şimdi baktımda ucu çok geniş
Kalkanla emzirmiyorum canım onunla emziriliyor mu onu da bilmiyorum, ben bir şey giyeceğim zaman onu takıyorum hem hava alıyor hem de pede veya kıyafete yapışmıyor. Ayva çekirdeği jelini de çok önceden buradan duymuştum , yarım çay bardağı ılık suya 7 8 çekirdek koyuyorum ertesi güne genelde jel oluyor onu sürüyorum baya rahatlattı beni ilk başta yara vardı onu yapınca yara bir günde iyileşti, şimdi hassasiyet var bir de oğlan bazen heyecanla yanlış kapıyor çatlak tekrarlıyor

N nicki_mouse Eşim yardimci olacak. Hatta bu uğurda 1 gün izin bile aldı. Cuma-Cumartesi-Pazar kampta olacağım :))) Artacağına inanıyorum. Perşembe gününden tüm hazirligimi yapacağım. Bismillah diyerek başlayacağım. Umarım buraya yazdığım ilk mesaj zafer çığlıkları eşliğinde olur :)))

Hayır canim emzirmenin regli ile alakasi yok 20 aydir emixiryorum kizimi ve 40 cikti hemen adet oldum. Bunda ne olur bilmiyorum tamamen annenin hormonlari ile alakali bir durum.
Ozaman birşey sorayım böyle yoğun bir kanama olmuyorum ilk günler kahverengiydi şimdi kırmızı oldu ama damla damla geliyor uzun sürüyormu

Ben de sütümü arttırmak için doğumdan beri kamptayım. İlk bebeğimi mama destekli büyüttüm, içimde kocaman bi yaradır. Bu kez işi baştan sıkı aldım. Eşim tatil şu an, o ev işlerini yapıyor ben yiyip içim emziriyorum. Birkaç güne doğum kilosunu yakalaması gerek. İşi abartıp mutfak tartısında tartıyorum çocuğu 1 aylık kontrolümüzde doktor yeterli kilo alımı görmez de mama başlayalım derse- ki inşallah öyle bişey olmaz- eşim benden bu konudaki desteğini çekeceğini söyledi. O yüzden sütümü arttırıp güzel kilo aldırmalıyım bebeğime. Emzirme notlarını hatmettim. Facedeki emzirme sanatındaki durumuma uyan herşeyi okuyorum. İnşallah zafer çığlıklarını beraber atarız.

Canım bende avent de var. Sanırım hiçbir farkı yok. Her ikisinde de bebek emerse mama geliyor. Bugün senin için aventi de denerim. Bir fark var ise yazarım canım.
exixizimm bende de ikisi birden var. Aventteki emmesi anne memesini emmekten farklı dudaklarini bastırınca mama geliyor. Benim kızım aventi kullanınca memeyi bıraktı.

Medelada tutup memeyi emer gibi çekmesi lazım sadece dudaklari bastırınca gelmiyor bu biberonla memeden kopmadı emmeye devam etti

İnşallah bol bol süt olsun güzel haberleri alalım :)

bulasiksuyu sütün ne kadar ben de kampı düşündüm ama benim sütüm o kadar az ki çocuğa zarar veriririm bu kadar az besleyerek diye korkuyorum
Canım iki göğüsten gündüz en fazla 60 ml sagiyorum. Gece bazen artıyor. Arttığında da en fazla 70-75 ml oluyor. Bebek 25 gunlukken tüm gün boyunca 3 saat aralıklarla sagdim. Toplamda 480 ml olmuştu. Haftaya kaptan sonra yine bir gün boyunca sagip toplam miktara bakacağım.

İnşallah canimmmm

Yok tek göğüsten
Bunlarin hepsini yiyip iciyormusun bi günde
Hurma incir su bende tüketiyorum ama digerleri yok bide sut çaylari iciyorum
Sagim işlemini yapamıyorum canum gunduz uykusu yok cunku atlasin
Bunlarin hepsini ògúnlere ayirdim yiyorum canim hurma incir kayisi kuru üzûm bunlari ògyn aralarinda yiyorum rezeneyi sabah kahvaltisinda kefiride akşam yatarken iciyorum

Canin sen medela çalma biberon onermistin bende avent var baslik yavas akis emerek içiyor calmanin farki ne aynu olacaksa almak istemiyorum biberonu ters ceviriyorum akmiyor
Memede sinirlenmeye basladi artik
.
Canim ben pompamin biberonuyla veriyorum sûtû

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…