2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagol canim alayim o zamab
Birakmadi hatta meme emmeden uyumuyor ama acken sinirleniyor memeye
Sanirim birakma yolundaki ilk adim bu
O birakmadan ven sut arttırıp mamayi bıraktıracam

Sütü olmayan yada az olan annisler biran önce çoğalır sütünüz inşallah.. benimde tam tersi çok fazla sutum var eğer sagmazsam çocuk bogulacak gibi oluyor ve ön süt ile doyuyor yağlı kısma geçemiyor . bide göğüs ucu ile emziriyorum öbür türlü hiç tutmuyor beni.. Bugün emzirme danışmanı ile randevumuz vardi nasıl direkt beni emmeyi öğrenir diye denemeler yaptık ama biberona alisan çocuk gibi benimki de yalancı göğüs ucuna alıştığı için biraz zorlayacak... emzirmek gerçekten zor ve herkesin türlü türlü derdi var.. Allah hepimizin yardımcısı olsun bi yoluna koysak düzen oturunca gerisi kolay olacak ama şimdilik ugrasiyoruz...

Canım inşallah gönlüne göre artar sütün. Benim ne kadar sütüm geliyor nasıl anlayacağım onu bile bilmiyorum. Emziriyorum ama yeterli mi bebeğim doyuyor mu şuan bunları okuyunca içime kurt düştü. Sağma işini de yapamam çok tahriş oldular iyice beter olur.

İnşallah bol bol süt olsun güzel haberleri alalım :)

İnşallah canimmmm
İnşallahh hepimizin bol bol sütü olsun.
Bulaşık suyu sen sağıp mı veriyorsun hep?
Fazla süt için de yöntemler var aslında, yanılmıyorsam sağmak tavsiye edilmiyor. Facedeki emzirme sanatı grubuna üye olursan yardımcı olurlar.

Kilo alımı yeterliyse doyuyordur. Çişi ve kakası da fikir verir. Kaç günlük bebeğin?

Bir çocuk karnı toksa altı temizse gazını çıkarmışsa uykusuzsa...neden uykuya direnir huysuzlanır ağlar durur bebekler yerini yadırgar mı ya? Ne zaman yabancı bir yere gelsek böyle yapıyor
Yadirgar tabi canim benim sipa benim kucagimla besigin arasindaki farki biliyor mesela kucagimda uyuyor besikte uyumuyor

İyi aksamlar güzel anneler. Dogum yapali 30gün oldu ömrümden ömür gitti Bebeğim hic durmuyor sürekli ağlıyor uyku sıfır . Yüzü komple isilik gibin kulaklari egzama oldu kakasi mukuslu hep sulu. Doktora gittik büyük bi ihtimal süte karşı alerjisi var cok zor bi durum sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım evde 2cocuk daha var kahvaltılarını bile zor hazirliyorum yardim edecek kimsem yok yarin bi kac test yapilcak ona göre yönlendirecek doktor bizi bizde durumlar böyle kizlar

Sonucu bildir muhakkak canım o zaman benim çok daha az sütüm ben o yüzden cesaret edemiyorum maalesef

Cok sagol canim alayim o zamab
Birakmadi hatta meme emmeden uyumuyor ama acken sinirleniyor memeye
Sanirim birakma yolundaki ilk adim bu
O birakmadan ven sut arttırıp mamayi bıraktıracam

Ben bugün katater sipariş ettim canım sütüm belki o şekilde artar mamayı kataterle memeden vericem böylece mama yerken de emmis olacak insallah sutum artar. Çünkü benimki açken memeyi asla ağzında tutmuyor çığlığı basıyor mama verene kadar

İşin zor gerçekten, muhtemelen süt ürünleri diyeti yapman gerekecek. Allah yardımcın olsun inşallsh.

Kizlar dogum paralarinizi aldiniz mi?
Canım doğum parası değil de rapor parasını soracaktım. Parça parça mı yatıyor bu para? Ben sanki ilk doğumumda 1 kerede almıştım diye hatırlıyorum. Bu sefer raporumun ilk gününden doğumdan 1 gün önceye kadar olan yatmış anlayamadım

Ben süt arttirimi icin okurken süt azaltmak için de bir makaleyle karsilasmistim senin durumundaki birisi adacayi ile sütünü normal seviyeye indirmis canım ilk fincandan itibaren etki etmiş

Canım sen ne zaman doğum yaptın bana hala yatmadi lafta doğum yapar yapmaz yatacakti ilk kısmı

Bugün emzirme uzmanı ile görüştük oda sagma dedi ama sagmayinca duramıyorum hem ağrı yapıyo hem çocuk ememiyo hemde kendisi akmaya başlıyor göğüs pedleride kasindiriyo onu da kullanamıyorum her taraf süt oluyo ama burdada konusulmustu su gibi kuruyunca leke sertlik falan kalmıyor ben 10dk sagiyordum uzmanımız beş dkdan fazla sagma ve aynı göğsü pes peşe iki beslenmede ver dedi ki yağlı kısma geçebilisin bakalım öyle deneyecem ona göre tekrar bulusacagiz....
Ben süt arttirimi icin okurken süt azaltmak için de bir makaleyle karsilasmistim senin durumundaki birisi adacayi ile sütünü normal seviyeye indirmis canım ilk fincandan itibaren etki etmiş

Sağol canım evde yok adaçayı ama hemen aldirayim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…