- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.241
Cok cok sagol canim bosuna para vermek istemiyorum ayni etkideyseCanım bende avent de var. Sanırım hiçbir farkı yok. Her ikisinde de bebek emerse mama geliyor. Bugün senin için aventi de denerim. Bir fark var ise yazarım canım.
MCanim ben pompamin biberonuyla veriyorum sûtû
Cok sagol canim alayim o zamabexixizimm bende de ikisi birden var. Aventteki emmesi anne memesini emmekten farklı dudaklarini bastırınca mama geliyor. Benim kızım aventi kullanınca memeyi bıraktı.
Medelada tutup memeyi emer gibi çekmesi lazım sadece dudaklari bastırınca gelmiyor bu biberonla memeden kopmadı emmeye devam etti
Canım inşallah gönlüne göre artar sütün. Benim ne kadar sütüm geliyor nasıl anlayacağım onu bile bilmiyorum. Emziriyorum ama yeterli mi bebeğim doyuyor mu şuan bunları okuyunca içime kurt düştü. Sağma işini de yapamam çok tahriş oldular iyice beter olur.Canım iki göğüsten gündüz en fazla 60 ml sagiyorum. Gece bazen artıyor. Arttığında da en fazla 70-75 ml oluyor. Bebek 25 gunlukken tüm gün boyunca 3 saat aralıklarla sagdim. Toplamda 480 ml olmuştu. Haftaya kaptan sonra yine bir gün boyunca sagip toplam miktara bakacağım.
İnşallah bol bol süt olsun güzel haberleri alalım :)
İnşallahh hepimizin bol bol sütü olsun.İnşallah canimmmm
Fazla süt için de yöntemler var aslında, yanılmıyorsam sağmak tavsiye edilmiyor. Facedeki emzirme sanatı grubuna üye olursan yardımcı olurlar.Sütü olmayan yada az olan annisler biran önce çoğalır sütünüz inşallah.. benimde tam tersi çok fazla sutum var eğer sagmazsam çocuk bogulacak gibi oluyor ve ön süt ile doyuyor yağlı kısma geçemiyor . bide göğüs ucu ile emziriyorum öbür türlü hiç tutmuyor beni.. Bugün emzirme danışmanı ile randevumuz vardi nasıl direkt beni emmeyi öğrenir diye denemeler yaptık ama biberona alisan çocuk gibi benimki de yalancı göğüs ucuna alıştığı için biraz zorlayacak... emzirmek gerçekten zor ve herkesin türlü türlü derdi var.. Allah hepimizin yardımcısı olsun bi yoluna koysak düzen oturunca gerisi kolay olacak ama şimdilik ugrasiyoruz...
Kilo alımı yeterliyse doyuyordur. Çişi ve kakası da fikir verir. Kaç günlük bebeğin?Canım inşallah gönlüne göre artar sütün. Benim ne kadar sütüm geliyor nasıl anlayacağım onu bile bilmiyorum. Emziriyorum ama yeterli mi bebeğim doyuyor mu şuan bunları okuyunca içime kurt düştü. Sağma işini de yapamam çok tahriş oldular iyice beter olur.
Yadirgar tabi canim benim sipa benim kucagimla besigin arasindaki farki biliyor mesela kucagimda uyuyor besikte uyumuyorBir çocuk karnı toksa altı temizse gazını çıkarmışsa uykusuzsa...neden uykuya direnir huysuzlanır ağlar dururbebekler yerini yadırgar mı ya? Ne zaman yabancı bir yere gelsek böyle yapıyor
Sonucu bildir muhakkak canım o zaman benim çok daha az sütüm ben o yüzden cesaret edemiyorum maalesefCanım iki göğüsten gündüz en fazla 60 ml sagiyorum. Gece bazen artıyor. Arttığında da en fazla 70-75 ml oluyor. Bebek 25 gunlukken tüm gün boyunca 3 saat aralıklarla sagdim. Toplamda 480 ml olmuştu. Haftaya kaptan sonra yine bir gün boyunca sagip toplam miktara bakacağım.
Cok sagol canim alayim o zamab
Birakmadi hatta meme emmeden uyumuyor ama acken sinirleniyor memeye
Sanirim birakma yolundaki ilk adim bu
O birakmadan ven sut arttırıp mamayi bıraktıracam
İşin zor gerçekten, muhtemelen süt ürünleri diyeti yapman gerekecek. Allah yardımcın olsun inşallsh.İyi aksamlar güzel anneler. Dogum yapali 30gün oldu ömrümden ömür gittiBebeğim hic durmuyor sürekli ağlıyor uyku sıfır . Yüzü komple isilik gibin kulaklari egzama oldu kakasi mukuslu hep sulu. Doktora gittik büyük bi ihtimal süte karşı alerjisi var cok zor bi durum sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım evde 2cocuk daha var kahvaltılarını bile zor hazirliyorum yardim edecek kimsem yok yarin bi kac test yapilcak ona göre yönlendirecek doktor bizi bizde durumlar böyle kizlar
Canım doğum parası değil de rapor parasını soracaktım. Parça parça mı yatıyor bu para? Ben sanki ilk doğumumda 1 kerede almıştım diye hatırlıyorum. Bu sefer raporumun ilk gününden doğumdan 1 gün önceye kadar olan yatmış anlayamadımKizlar dogum paralarinizi aldiniz mi?
Ben süt arttirimi icin okurken süt azaltmak için de bir makaleyle karsilasmistim senin durumundaki birisi adacayi ile sütünü normal seviyeye indirmis canım ilk fincandan itibaren etki etmişSütü olmayan yada az olan annisler biran önce çoğalır sütünüz inşallah.. benimde tam tersi çok fazla sutum var eğer sagmazsam çocuk bogulacak gibi oluyor ve ön süt ile doyuyor yağlı kısma geçemiyor . bide göğüs ucu ile emziriyorum öbür türlü hiç tutmuyor beni.. Bugün emzirme danışmanı ile randevumuz vardi nasıl direkt beni emmeyi öğrenir diye denemeler yaptık ama biberona alisan çocuk gibi benimki de yalancı göğüs ucuna alıştığı için biraz zorlayacak... emzirmek gerçekten zor ve herkesin türlü türlü derdi var.. Allah hepimizin yardımcısı olsun bi yoluna koysak düzen oturunca gerisi kolay olacak ama şimdilik ugrasiyoruz...
Canım sen ne zaman doğum yaptın bana hala yatmadi lafta doğum yapar yapmaz yatacakti ilk kısmıCanım doğum parası değil de rapor parasını soracaktım. Parça parça mı yatıyor bu para? Ben sanki ilk doğumumda 1 kerede almıştım diye hatırlıyorum. Bu sefer raporumun ilk gününden doğumdan 1 gün önceye kadar olan yatmış anlayamadım
Raporunu işterine bildirdin mi canım. 15.08 de yaptım doğum. Muhasebeci bugün girmiş raporu. Bugün baktım e devletten düşmüş sistemeCanım sen ne zaman doğum yaptın bana hala yatmadi lafta doğum yapar yapmaz yatacakti ilk kısmı
Amin insallahİşin zor gerçekten, muhtemelen süt ürünleri diyeti yapman gerekecek. Allah yardımcın olsun inşallsh.
Bugün emzirme uzmanı ile görüştük oda sagma dedi ama sagmayinca duramıyorum hem ağrı yapıyo hem çocuk ememiyo hemde kendisi akmaya başlıyor göğüs pedleride kasindiriyo onu da kullanamıyorum her taraf süt oluyo ama burdada konusulmustu su gibi kuruyunca leke sertlik falan kalmıyorİnşallahh hepimizin bol bol sütü olsun.
Bulaşık suyu sen sağıp mı veriyorsun hep?
Fazla süt için de yöntemler var aslında, yanılmıyorsam sağmak tavsiye edilmiyor. Facedeki emzirme sanatı grubuna üye olursan yardımcı olurlar.
Ben süt arttirimi icin okurken süt azaltmak için de bir makaleyle karsilasmistim senin durumundaki birisi adacayi ile sütünü normal seviyeye indirmis canım ilk fincandan itibaren etki etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?