2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sakın kafanı kurcalama bunlarla. Beni etrafimdakiler çok bunaltti. Kimi der mama ver kimi der mamayi bırak. Senin sütun az. Bebegi besleyemiyorsun. El birliği ile depresyonun eşiğine bıraktılar. Cis kaka yapıyorsa doyuyordur. Bir de kilo takibine bak yeter.

Biraz dayansan bir òghnde sagsan nekadar sûtûn geldigini ògrenirsin sagdiginida biberonla bebise bir seferlim versen nekadar içtiginide òyle ògrenirsin

Bana bebek ebem bebegin emdikten sonra kani kesinlikle sag ki yeni sútr yer acilsin ve sút úretimi cogalsin dedi bende emdikten sonra sagiyorum bazen benimki uzun yattigi zamanda gògsúm dolunca mecburen sagiyorum

Etraf cok bunaltıyor di mi? Her kadadan bir ses.

Sonucu bildir muhakkak canım o zaman benim çok daha az sütüm ben o yüzden cesaret edemiyorum maalesef
Bildiririm canım. Kateter ile ben de deneyeceğim. Bence bu şekilde olumlu sonuç alacağız.
İşin kötüsü benim kız sanırım kolik her akşam 7 de bitmeyen ağlama nobetlerimiz oluyor. Saat 11 de yorgunluktan siziyor

Kimlil cikmafam dogum parasi verilmiyor denmis esime kizlar var mi boyle birsey
Bizim kimlio cikmisti, başvuruyu esim yapti ama hem kizimin hem de benim kimligimi yaninda goturmustu. Tc kimlik no lazim oldu dedi. Zaten 1 ay sonra yatiyormus. Ben de yeni basvuru yaptim bulasiksuyu nun dedigi gibi meme cis kaka dan anca firsat bulabildik

Ozelde mi calisiyorsun canim. O konu hakkinda hic bilgim yok. Ben devlet memuruyum bizde rapor parasi yok ki zaten maas almaya devam ediyoruz o yuzdendir.

Bunlarin hepsini ògúnlere ayirdim yiyorum canim hurma incir kayisi kuru üzûm bunlari ògyn aralarinda yiyorum rezeneyi sabah kahvaltisinda kefiride akşam yatarken iciyorum
Sendeki su istikrara hayranim.. yani ben de dikkatli beslenmeye calisiyorum ama dediklerini gun icinde farkli zamanlarda ve duzenli bir sekilde hergun yemek iyi bir icdisiplin gerektirir. Ben anca gunlere yayiyorum. Bir ara hurma yedim, bir ara incir yedim, bazen vitamin hapimi aliyorum.. kor topal ilerliyoruz

Aile ve sosyal politikalar bakanligi il mudurlugune kimlikler ve dogum raporu ile gitti esim. Orda bir form doldurtmuslar. 1 ay sonra ptt den parasini alir demisler.
Bir süt parası bir de doğum parası alınıyor değil mi? Süt parasını baba alıyor diğerine anne diye biliyorum doğru mu

Rapor sistem üzerinden düşüyor dediler bana bildirmedim canim
Raporunu işterine bildirdin mi canım. 15.08 de yaptım doğum. Muhasebeci bugün girmiş raporu. Bugün baktım e devletten düşmüş sisteme

Emzirme danismanlari hastanede mi oluyor canim

Benimki de ayni ama gun içinde hiç uyumuyor ve bana yorgunluktan cildiriyor gibi geliyor akşam olunca

Kızlarrrr bu benim kızım uyumuyo beni perişan etti öğlen 12 den beri toplamda 1 saat uyumadı, 5 dk dalıyo kalkıyo karnı tok bi sıkıntısı Yok, ne yapabilirim uyuması için gözleri kıpkırmızı oldu hala uyku yok

C
canim inan bunlari dúzenli yedigim zaman hic baska seyler yapmaya gerek kalmiyo mesela sút arttirici famla alacaktim ama suanda gerek kalmiyo insallah bòyle devam eder herseyin basi psikoloji ve dúzenli beslenmeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…