- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.921
Aynı benim oğlanın gözüde öyle olmuştu uyandığında gözlerini açamıyordu kaynamış sıcak su ile pamuğu ıslatıp ılıtıp gözünün üstünde biraz bekletip siliyordum öyle temizleniyordu sonrada damlayıSenin ordaki ilaç burda bulunurmu? At canım, giderek artıyor dün bunun yarısı kadar yoktu şimdi her uyuyp uyanmada sapsarı iltihap geliyor
Benim esim eczaneden almis bebedor marka 8 tl mis bir bakiyim nette bulursam koyuyim linkini https://www.cocukmarket.com/bebedor...UzUfAdnVDtqCmxnpiosX0gxDDNgcjmoaAtHTEALw_wcBeYavaş akan biberon uçları nerede satılıyor canim e bebekte varmi nette varsa örnek link atarmısin
Dediğini anladım da ben anlatamadım benim sütler boşa akıyor onlarida içireyim dedim o zamanda meme reddi yaptı anne memesine uygun yavaş akan uç dedim ya ondan almak için sordum canim sagol
1. Ay aşısı ise Benim ki oldu. Anlık bir acısı var. Ateş yok. Aşıdan mıdır bilmem ertesi gün huysuzdu. Ama benimkinin genel tavrı oYarın aşımız var ,var mi vurduran?
My Poncik canım pamukçuk nasıl başladı, diş ellerinde beyaz noktalar oldu mu?
Canim hic sertlesmeyebilir, benim de ilk haftalar gibi sertlesmiyor sadece sut birikiyor dolgunluk oluyor. Bir veya bir kac delikten tazyikli geliyor dert degil. Senin sütün senin bebegine yeter. Sadece buna inanmak lazim. Ama sen emzirmezsen araya mama katarsan, o zaman sık emziremezsin haliyle demek bu kadar yetiyormuş diye sut uretmez memeler. Vucudun en tembel organi demisti Tomris notlarinda.. bayagi guldum. Sen emzirme kampi düşünmuyor musunKız demek istediğim yani sabah 6.30dan beri değişen bir şey olmadi zaten karnı toktu altı kuruydu kakasini taaa 12de yapmıştı uyumuyordu ağlıyordu birden uyudu 5 gibineden uyudu ya da gün boyu neden uyumadi bunu anlasam bir daha böyle olunca onu yapicam
Canım seninki 1 saatmis benim tam 11 saat ağladı uyumadi falan insallah böyle bir huy haline getirmez
Canım benim göğüsler hep yumuşak istersem 4 saat emzirmeyeyim hiç taş gibi olmuyor. Kız emmeye başladıktan 2 dk sonra sertleşiyor o emdikce tekrar yumuşuyor .Bir de 1 delikten tazyikli ama diğerleri hep damla damla geliyor bu sütün azlığından mı acaba :/ ben zaten bu bebegimde hep mamayla besliyorum aralarda emdiği bir ogun olabilecek kadar olmadi hiç ama 2 saatte bir muhakkak emziriyorum. Bakalım ilk cocukta süt kanallari ilk kez açıldığı için ikinci ve sonrakilerde süt yeterli gelebilirmis insallah öyle olur en azından ikincide eger Allah nasip ederse süt sorunum olmaz
Canım benim 4 saat emzirmesem de sertlesmiyor bebis emmeye başladıktan sonra sertleşiyor o emdikce tekrar yumuşuyor
Çıkartınca bir sprey siktilar bana o da su gecirmemesini sagliyormus alabildim canım
15 gündür aktif emziriyorum haşa göğüs ucum çıkmadı, hep silikon göğüs ucuyla emzirsem ne olur ki
Kontrolde bana doktor dilinin ustunu temizleme o pamukcuk degil dediTemiz steril bir gazlı bezi parmagına sar karbonatlı su hazırla. İçine sokup sonrada bebeğinin dilini güzelce fırcalar gibi temizle. Tek bir nokta dahi kalmamalıymış. Bir kaç gün yap geçer inşallah ben yapıyorum. Emzirdikten sonra yaparsan daha iyi olur
Allah allah peki dilinin üstündeki neymiş? O beyazlıklar nedir o zaman?Kontrolde bana doktor dilinin ustunu temizleme o pamukcuk degil dedi
Park yataklar biraz alçak. Ben attığım beşiğin altını doldurdum iyice. Hem yataktan biraz yüksekte olduğu için kolayca alıyorum karar senin tabi
Merhaba ben ilkinde de park yatak kullandım, yani anne yanı ilk etapta arkadaşların dediği gibi daha rahat pratikçe alıyorsun ben çok seyahat ettiğim için park yatk aldım. Bir de ileride de kullanmak istedim hasta falan olduklarında odalarında yatmak istemiyorlar
Benn mobilya ama anne yanida olabilen mobilya aldim iyiki oyle yapmışım hem surekli kontrol edebiliyorum ona dönük yatiyorum hemde defalarca gece kalkmiyorm yataktan
Bir yakinimiz cilek mobilyadan sepet besik hediye etti gündüz salonda onda yatiyor rahat ama kilifindan dolayi bebek gözükmüyor
Anne yani ilk etapta en.mantiklisi sen yalniz olacaksin bide sana mutlaka lazim
Ben park yatak aldim canim cok rahatim bir sorun yasamadim ama.tabiki agladiginda kalkiyorum ben digerindede yerimden kalkmadan alamam
cok sagolun cankuslar.düşündüm düşündüm park yatak almaya karar verdim.aslinda gonlumde mobilya besik vardi ama taşınma vs olacagi icin yıpranır mahvolur dedim.bi tane park yatak begendim kraft calipso elite diye.biraz pahalı 950 diyo.indirime girerse şu 10 gun icinde alacagim insallahPark yatağa doğduğundan itibaren yatirirsin ben kolaylık açısından yan yatak tavsiye ettim canım. Ben baby plustan çok memnunum evet kuzum
Uyur cnm uyur ins .... Kundakla bn geceleri kundakliyorm daha rahat ve uzun uyuyor.Ben bu gece ayvayı yedim kızlar. Sabah oğluma banyo yaptırdık ve bugün çok rahat ve huzurluydu bol bol uyudu:) beslendi biraz vakit geçirdik masal okurken uyuyakaldı sürekli. Gece uyumaz dimi ne yapacagım ben şimdi
Canim hic sertlesmeyebilir, benim de ilk haftalar gibi sertlesmiyor sadece sut birikiyor dolgunluk oluyor. Bir veya bir kac delikten tazyikli geliyor dert degil. Senin sütün senin bebegine yeter. Sadece buna inanmak lazim. Ama sen emzirmezsen araya mama katarsan, o zaman sık emziremezsin haliyle demek bu kadar yetiyormuş diye sut uretmez memeler. Vucudun en tembel organi demisti Tomris notlarinda.. bayagi guldum. Sen emzirme kampi düşünmuyor musun
Bnde oyun parkli aldm gayet memnunum. Bu fiyat bana yuksek gldi cnm tbi ki yine sen bilirsn. Bi indirim olsa bile cok fazka bi indirim olacagini olacagini sanmıyorum. GittiGidiyor gbi. Sayfalara baksan daha uygununh bulabilirsn ayni marka ve farkli markalarin.cok sagolun cankuslar.düşündüm düşündüm park yatak almaya karar verdim.aslinda gonlumde mobilya besik vardi ama taşınma vs olacagi icin yıpranır mahvolur dedim.bi tane park yatak begendim kraft calipso elite diye.biraz pahalı 950 diyo.indirime girerse şu 10 gun icinde alacagim insallah
Sağol minnosum.evet bana da cok fazla geldi.sen hangi marka ve kaca aldin mesela?Bnde oyun parkli aldm gayet memnunum. Bu fiyat bana yuksek gldi cnm tbi ki yine sen bilirsn. Bi indirim olsa bile cok fazka bi indirim olacagini olacagini sanmıyorum. GittiGidiyor gbi. Sayfalara baksan daha uygununh bulabilirsn ayni marka ve farkli markalarin.
Sıcak olmaz mı peki, serinliği çok seviyor benim oğlum. Vantilatörü açtıgımda daha rahat oluyor. Sıcakta hep ağlar. Tam kundak mı yarım kundak mı yapıyorsun canımUyur cnm uyur ins .... Kundakla bn geceleri kundakliyorm daha rahat ve uzun uyuyor.
Kundak bezin ince bir örtümü?Uyur cnm uyur ins .... Kundakla bn geceleri kundakliyorm daha rahat ve uzun uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?