2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin ordaki ilaç burda bulunurmu? At canım, giderek artıyor dün bunun yarısı kadar yoktu şimdi her uyuyp uyanmada sapsarı iltihap geliyor
Aynı benim oğlanın gözüde öyle olmuştu uyandığında gözlerini açamıyordu kaynamış sıcak su ile pamuğu ıslatıp ılıtıp gözünün üstünde biraz bekletip siliyordum öyle temizleniyordu sonrada damlayı damla buydu canım inşallah ordada vardırda oğlanın gözü biran önce iyleşir. İnsan çok kötü oluyor öyle görünce. Ben çok ağlamıştım öp yerime mis kokuluyu

Benim esim eczaneden almis bebedor marka 8 tl mis bir bakiyim nette bulursam koyuyim linkini https://www.cocukmarket.com/bebedor...UzUfAdnVDtqCmxnpiosX0gxDDNgcjmoaAtHTEALw_wcBe

Son düzenleme:
Canim hic sertlesmeyebilir, benim de ilk haftalar gibi sertlesmiyor sadece sut birikiyor dolgunluk oluyor. Bir veya bir kac delikten tazyikli geliyor dert degil. Senin sütün senin bebegine yeter. Sadece buna inanmak lazim. Ama sen emzirmezsen araya mama katarsan, o zaman sık emziremezsin haliyle demek bu kadar yetiyormuş diye sut uretmez memeler. Vucudun en tembel organi demisti Tomris notlarinda.. bayagi guldum. Sen emzirme kampi düşünmuyor musun

15 gündür aktif emziriyorum haşa göğüs ucum çıkmadı, hep silikon göğüs ucuyla emzirsem ne olur ki

Canım ilk kızımda tam 4 ay kullandım o uçları
Şimdide onlarla basladım ara ara sadece gögsumu verıyorm iki sekılde de denıyorm

Hiç emmemesinden iyidir sen ara ara slikon göğüs ucu olmadan da dene bi sekılde alşcak

Büyüğü kıskanclık krizlerinde kucugu sankı 20 günlük bebe değil sürekli uyanık gazı cok. Sürekli emzirme modundayım.

Allah saglık versin yeter ama heryerim ağrıyo artık /(

Kontrolde bana doktor dilinin ustunu temizleme o pamukcuk degil dedi

Ben bu gece ayvayı yedim kızlar. Sabah oğluma banyo yaptırdık ve bugün çok rahat ve huzurluydu bol bol uyudu:) beslendi biraz vakit geçirdik masal okurken uyuyakaldı sürekli. Gece uyumaz dimi ne yapacagım ben şimdi

Park yataklar biraz alçak. Ben attığım beşiğin altını doldurdum iyice. Hem yataktan biraz yüksekte olduğu için kolayca alıyorum karar senin tabi

Ben park yatak aldim canim cok rahatim bir sorun yasamadim ama.tabiki agladiginda kalkiyorum ben digerindede yerimden kalkmadan alamam

Park yatağa doğduğundan itibaren yatirirsin ben kolaylık açısından yan yatak tavsiye ettim canım. Ben baby plustan çok memnunum evet kuzum
cok sagolun cankuslar.düşündüm düşündüm park yatak almaya karar verdim.aslinda gonlumde mobilya besik vardi ama taşınma vs olacagi icin yıpranır mahvolur dedim.bi tane park yatak begendim kraft calipso elite diye.biraz pahalı 950 diyo.indirime girerse şu 10 gun icinde alacagim insallah

Uyur cnm uyur ins .... Kundakla bn geceleri kundakliyorm daha rahat ve uzun uyuyor.

Canım ben 2 saatte bir en az 15er dk iki memeden emziriyorum gece 3 saat oluyor. Emziremedigim durumda pompa yapıyorum ama max. 10 cc geliyor iki memeden toplam

Ben emzirme kampını yaptım aslında 2. Hafta hastanedeki doktorun önerisiyle ama bebeğim 60 gram kaybetti ve sütüm artmadı şimdi yanımda kimse yok esim çalıştığı için 3 gün yapamam o da izin alabilecek durumda değil şu an.

Dün 1 ay kontrolünde iki çocuk doktoru gördü ikisi de 1 ayda sütunun gelmemesi normal dedi. Bir de ben sezaryene bebeğim ölüyor diye alındım ve çok korktum sebebi budur dediler. Bakalim emzirmeye devam edeceğim her gün az az artıyor fark ediyorum emzirirken de memeleri tam boşaltıyor az olduğu için en basta her sikmamda süt gelirken bittiginde sikiyorum sikiyorum gelen bir damla bile olmuyor ama ne zaman yetecek kadar olur bilmiyorum.

Bnde oyun parkli aldm gayet memnunum. Bu fiyat bana yuksek gldi cnm tbi ki yine sen bilirsn. Bi indirim olsa bile cok fazka bi indirim olacagini olacagini sanmıyorum. GittiGidiyor gbi. Sayfalara baksan daha uygununh bulabilirsn ayni marka ve farkli markalarin.

Sağol minnosum.evet bana da cok fazla geldi.sen hangi marka ve kaca aldin mesela?

Uyur cnm uyur ins .... Kundakla bn geceleri kundakliyorm daha rahat ve uzun uyuyor.
Sıcak olmaz mı peki, serinliği çok seviyor benim oğlum. Vantilatörü açtıgımda daha rahat oluyor. Sıcakta hep ağlar. Tam kundak mı yarım kundak mı yapıyorsun canım

Bana bir el atin kizlar. anneler yanlis mi yapıyorum . Bnm yavru gunduz maksimim 2 bucuk saat uyuyor smra kalkıyor emiyor gaz vs. Smra yine uyuyor ama fark ettim ki bu düzenli gibi 2 bucuk saat uyuyup uyaniyor kendiliginden. Gecede 3 saat uyuyor biraksam daha fazla uyucak geceleri kundakladigim için mi blmiyorum kundağı acinca bi rahtalma oluyor. Cok fazla mi uyutuyorum acaba.. emmesi fln gayet iyi 12 gunde 400 gram almsti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…