2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kundak bezin ince bir örtümü?
Muslin bez var ya onla kundakliyorm. Gece yatarkan tek zibin oluyor. Yarim kundak var netten bak oyle yap istersen kalca cikikligi olmamasi icin yarim kundak yapiliyor. Ama kundaklarkn birz sıkı sar yoksa kollarını çıkarıyorlsr bnmki hmn çıkarıyor o yüzden biraZ sıkı sariyorum kollarni ckartmasn die. Uyurkn sıçrıyorlsr fln ya o zm korkupda aglayip uyaniyorlarmis. İns rahat uyur yavrunda sende rahat edersn

Sıcak olmaz mı peki, serinliği çok seviyor benim oğlum. Vantilatörü açtıgımda daha rahat oluyor. Sıcakta hep ağlar. Tam kundak mı yarım kundak mı yapıyorsun canım
Bnm oglanda serinligi seviyor gunduzleride zibinla duruyoruz ondan bile isilik olmus. yarım bazen tam kundak yapıyorum . Tam uyudugundan emin olduktsn snrs kundakliyorm sıcaklık yzundeny sorun olmadi rahat uyudu smdiye kadar.

Sağol minnosum.evet bana da cok fazla geldi.sen hangi marka ve kaca aldin mesela?
Bn macconun almstim 350 GittiGidiyordan almstm gun indirmindirmi vardi. Civilde vsrdi aynısı 500 kusuratli birseydi.. bn heo indirmleri takip ettim arabasi yatağı vs hep ona gore aldm

Bn macconun almstim 350 GittiGidiyordan almstm gun indirmindirmi vardi. Civilde vsrdi aynısı 500 kusuratli birseydi.. bn heo indirmleri takip ettim arabasi yatağı vs hep ona gore aldm
Bende hep indirimleri takip ederek almistim esyalarimi.besik icin babasini bekliyordum beraber aliriz diye.ama simdi park yataga karar verince indirim falan bulamiyorum.keske alsaymisim zamaninda.pisman oldum.neyse hayirlisi insllah kuzum.krafta takildim kaldim nedense.cok begendim kumasini falan.insallah indirim olur

İns. Gönlüne göre olur cnm bnm

G Gurmes seni sobeledim sütun bol olsun emzir sen surekli saat gozetmeksizin kilo aliminiz gayet normal
Aynen devam edeceğim :)) ama sorularım kafamda bitmiyor, sanki ilk kez emziriyirum tecrübesiz gibi hissettim kendimi ilk oğlumda da çöm sıkıntı ekmiştim sonradan düzeldi simdi kızım daha da zorlu.
Meme de asla emmiyor uyuyor Gazi olmadığı zamanlar zor zahmet uyandırıyorum memeyi görünce gene uyuyor
Peki senin bebis kaç dk emiyor ortalama ? Sureler de azaldı sanki bizde

Sağol bidenem. Pancar hariç geri kalanını deneyeceğim
Afiyet olsun,süt olsun inşallah canım

Sen bu azimle muhakkak ki istediğin sonucu alacaksın
Bebişin memede ne kadar kalmak isterse o kadar kalsın
Memeler boş bile olsa hemen ardından takviye süt geliyor

Maşallah barekallah
Ne güzel bebiş kendi düzenini kurmuş
Aferin ona

40 uçsun hatırlatacağım sana canım benim.

Arkadaslar ben 2. Dogum ge 2side sezeryan dogum.2. Zor gecti suan 25 gunluk olduk hala agrilarim war persembe doktora gidicem.2. Seseryan olup agrisi olanlar varmi

Yok yaa benim kıza kalsa ekim annesi bile olurum bu gidişle 41-2 olduk Bugun
Teyzem sen rahat yerimi buldun? Emme yok, kusma yok, popon pişik oldu derdi yok dimi Sayende annen sıcağı hepimizden çok çekti Bari suni sancıyı çektirme geliver kuzum, kaçarı yok bu işin, kreşi, okulu oraya getiremeyiz çıkman lazım güzelim

Benimkide joie nin umarim dogru yazmisimdor :) normalde ebebek te 1100 du indirimli 700 e aldik cok memnunum

Sesli okudum kıza belki dinler teyzesini :)
İlla ki zor kullanıp getirin beni dünyaya diyor zilli yâ da kesin salı sabahı falan gelir sancı

Aslında iyi günlerim sizi gördükçe boyle rahat ama :)

Bende aynı durumdayım ikindi gibi uyudu akşam dokuza kadar emip emip tekrar uyudu gece gündüz karıştırdı sanırım bende fırsat bilip işlerimi hallettim uyusaydim keşke şimdi haliyle uyumuyor bende mahfoldum. ..senin minik ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…