2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ilk aşımız ne zaman oluyor ne zaman gittiniz ilk kontrolden sonra sağlık ocağına

Birde benim gögsümde süt dolarken iğne batırırlar gibi bi his oluyor uçlarına agrı oluyor çok rahatsız olup hemen sağmak istiyorum Benim gibi agrısı olan var mı normal mi bu agrılar doktor çok uyardı enfeksiyonun var mastit olursun diye korkuyorum çok

İşte bende Bundan korkuyorum alışırsa bide çok sağlıklı da gelmiyo ama ucuda çıkmadıkça emzirmek eziyete dönüyo , silikonlarla geziyoruz
Benimki alıştı mesela aslında biri biraz çıktı azıcık tutup hemen birakiyor.. hem çok seviyorum silikon uçları hemde nefret ediyorum..

Benimkini doyurdum kucagımda daldı beşiğine yatordım ama mık mık sesler geliyor. Dalmamıs derin uykuya hiç kalkmıyorum yatagımdan. İnş dalar iyice.

Masal okurken??? Masal okuyormusun bebeğe? Hey maşallah.
Bşr yerde okdum okuyun dinler yaZıyordu. Denedim bugün pamuk prensesi sonuna kadar dinledi. Ama canlandırarak yüz ifade ve mimik kullanarak okudum. Öyle olması gerekiyormuş. Bir güzel dinledi. Fazla uzun tutmamak şartıyla. Sende bir denesene. Benimki lafı çok seviyor

Dört ay sonra uçsuz emmeye başladımi?? İyiki Uçlar var yoksa benimki hiç ememeyecekti ama şimdide bıraksın istiyorum uçsuz verince çok sinirleniyor alıştı iyice

Sağol minnosum.evet bana da cok fazla geldi.sen hangi marka ve kaca aldin mesela?
Ben kullaniyorum cok memnunum ama suanki aklim olsa daha uygun bir modelini alirdim birde giris yeri yandan degilde ayak ucundan olan bir model daha kullanisli oluyormus oni tecrube ettim:)

Ben hic süre tutmuyorum memeyi aayana kadat teklif ediyorum birakimca gazini cikartip yeniden yeniden ama soyle soyleyeyim tahmini olarak jic 20 dk duramistir 5dk durduğuda oluyor 10 dk da ama ona gore tekrar emmek istedigi sure kisaliyor az emdiyse yarim saat sonra yine araniyor yada memeyi verince aliyor ben saatli emzirmiyorum. Emzirmeyi stres haline getirme siradanlastir surekli kafanda sorularla ne verimli olursun ne verim alirsin. Oglunlada kiyaslama her bebek farkli ve sen iyi annesin. Her anne oyle. Uyuyorsa memede altini ac, yuzunu islat elinle soğuk suyla, kulak memesiyle oyna meme agzindayken yada cenesini elinle ittir her durdugunda yavasca. Hata ben kolunu kaldirip indiriyorum devam ediyor :) onu memeye dondurme yollarini deneye yanila sen bulacaksin hepsinim tepkisi farkli.

Arkadaslar ben 2. Dogum ge 2side sezeryan dogum.2. Zor gecti suan 25 gunluk olduk hala agrilarim war persembe doktora gidicem.2. Seseryan olup agrisi olanlar varmi
Benimde ikinci daha agrili gecti. Ama sure yakindi her iki dogumda 19.5 ay kisa oldu sanirim zorlandim biraz. Daha erken kalktim ayaklandim rahattim ama dikis yeri ve cevresindeki agri ara ara siddetli devam etti. 26 gun oldu an itibariyle ve cidden daha 2 gundur gecti tamamen agrim. Ben bunu dinlenememis olmamada veriyorum hic yatmadim hep ayakta ve kosturmaca icindeydim.

Uyucaj da buyicek annesi cocuklar kendi düzenini kuruyor

Benimki de cok seviyor birde artik ses cikarma agular basladi ua karşısında konus cevap veeiyor
Ayy yicem simdi uyuttum daha ısırsam bi

Canim mesajindan sonra dereotu yedim kisir da yedim ama yine standart olcusunde sut cikti
Ben bi öneride bulunayım mı izninizle sütten dolayı galiba boynunuzu açım gögüslerinizi ve mümkğnse bebeğinizi orada yatırmaya çalışın ve rezene inanılmaz süt yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…