- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.981
Aslında yediğimiz yemekler sütü arttırır diye bekliyoruz ama yemesek de sütümüz oluyorCanim mesajindan sonra dereotu yedim kisir da yedim ama yine standart olcusunde sut cikti
Ben bi öneride bulunayım mı izninizle sütten dolayı galiba boynunuzu açım gögüslerinizi ve mümkğnse bebeğinizi orada yatırmaya çalışın ve rezene inanılmaz süt yapıyor
Çok teşekkür ederim alıp deneyecegimBenim esim eczaneden almis bebedor marka 8 tl mis bir bakiyim nette bulursam koyuyim linkini https://www.cocukmarket.com/bebedor...UzUfAdnVDtqCmxnpiosX0gxDDNgcjmoaAtHTEALw_wcBe
Evet rezene bebegi birak annenin bile icmemesi gerekiyormus. Bebege vermiyorum ama kendim 3 gundur gunluk bir bardak iciyorum ne yalan soyleyeyim cunku bende gazdan patlamak uzereyim oglanda. Bu sekilde biraz rahatliyoruz sanki.Aslında yediğimiz yemekler sütü arttırır diye bekliyoruz ama yemesek de sütümüz oluyor
Bol sıvı meselenin özü
Böyle diyince de aklıma Afrikalı anneler geliyor aç susuz yıllarca emziriyorlar bebelerini
Ben 4. bebeğimi emziriyorum,hiç birinde stres yapmadım sütüm olur mu diye
Birini emzirirken biri akar sürekli, hep böyle olur diye düşünürüm hep de öyle olur
Düşünce gücü her alanda çok ama çok önemli
Bu akşam emzirme sanatı grubunda rezenenin içilmeyecek olan bitkiler grubunda olduğunu okudum
Ben de sallama şeklinde içiyorum hergün bir bardak
Kafam karıştı
Sabirsiz61 canım senin bir bilgin var mı rezene konusunda?
Anladim canim. Sabir insallah, olmuyor diye dusunme hic. Sut uretim mekanizmasi hormonlara bagli, hormonlar da malum agzimizdan cikan aklimizdan gecenlere bakiyor. Allah seni beterinden korumus, cok sukur yavrun kucaginda. En onemlisi bu, sen guclu bir annesin. Insallah mamasiz guzel gunler seni bekliyor...Canım ben 2 saatte bir en az 15er dk iki memeden emziriyorum gece 3 saat oluyor. Emziremedigim durumda pompa yapıyorum ama max. 10 cc geliyor iki memeden toplam
Ben emzirme kampını yaptım aslında 2. Hafta hastanedeki doktorun önerisiyle ama bebeğim 60 gram kaybetti ve sütüm artmadı şimdi yanımda kimse yok esim çalıştığı için 3 gün yapamam o da izin alabilecek durumda değil şu an.
Dün 1 ay kontrolünde iki çocuk doktoru gördü ikisi de 1 ayda sütunun gelmemesi normal dedi. Bir de ben sezaryene bebeğim ölüyor diye alındım ve çok korktum sebebi budur dediler. Bakalim emzirmeye devam edeceğim her gün az az artıyor fark ediyorum emzirirken de memeleri tam boşaltıyor az olduğu için en basta her sikmamda süt gelirken bittiginde sikiyorum sikiyorum gelen bir damla bile olmuyor ama ne zaman yetecek kadar olur bilmiyorum.
Sariliginiz yoksa birak uyusun, bulmuşsun uyuyan cocugu daha ne guzel. Sutun doyuruyor demekki, ac olsa hic uyur mu viyak viyak susmaz inanki. Bence karisma tabi sarilik yoksaBana bir el atin kizlar.anneler yanlis mi yapıyorum . Bnm yavru gunduz maksimim 2 bucuk saat uyuyor smra kalkıyor emiyor gaz vs. Smra yine uyuyor ama fark ettim ki bu düzenli gibi 2 bucuk saat uyuyup uyaniyor kendiliginden. Gecede 3 saat uyuyor biraksam daha fazla uyucak geceleri kundakladigim için mi blmiyorum kundağı acinca bi rahtalma oluyor. Cok fazla mi uyutuyorum acaba.. emmesi fln gayet iyi 12 gunde 400 gram almsti...
Gece aynısı oldu altını değiştirdim emzirdim gazını çıkardım koydum açtı gözleri bakınmaya başladı . Gözümden o kadar uyku aktı ki ağlarsa kalkarım deyip yattım ki uyumuş 2 saat sonra kalktıkBenimkini doyurdum kucagımda daldı beşiğine yatordım ama mık mık sesler geliyor. Dalmamıs derin uykuya hiç kalkmıyorum yatagımdan. İnş dalar iyice.
Neden ki canim sut çaylarının hepsinde varEvet rezene bebegi birak annenin bile icmemesi gerekiyormus. Bebege vermiyorum ama kendim 3 gundur gunluk bir bardak iciyorum ne yalan soyleyeyim cunku bende gazdan patlamak uzereyim oglanda. Bu sekilde biraz rahatliyoruz sanki.
Insaallah canım Allah razı olsun desteklerin içinAfiyet olsun,süt olsun inşallah canım
Sen bu azimle muhakkak ki istediğin sonucu alacaksın
Bebişin memede ne kadar kalmak isterse o kadar kalsın
Memeler boş bile olsa hemen ardından takviye süt geliyor
Maşallah barekallah
Ne güzel bebiş kendi düzenini kurmuş
Aferin ona
Insaallah canım benimAnladim canim. Sabir insallah, olmuyor diye dusunme hic. Sut uretim mekanizmasi hormonlara bagli, hormonlar da malum agzimizdan cikan aklimizdan gecenlere bakiyor. Allah seni beterinden korumus, cok sukur yavrun kucaginda. En onemlisi bu, sen guclu bir annesin. Insallah mamasiz guzel gunler seni bekliyor...
@etka31112 saatli emzirme yapiyor musun
2 saatten once bebek aransa veriyor musun, ya da 15 dk emdi diye memeyi cekiyor musun?
Yoksa istedigi zaman istedigi kadar mi kalıyor memede
Rabbim şifa versinKizlar bebeğimin burnu tikali öldürüyor ve ateşi de var sanki.. daha 46 gunluguz.. hastaneye gidicez ama..başına gln var mi.cok üzgünüm yaa
Canım günaydın. Sen de benim gibi yilmayanlardansin. Allah sabır versin. Ben de dün tam 5 saat bir o meme bir bu meme emzirdim. Gaz sancimiz tavan. Her gece uyuyan çocuk dün gece uyumadı. Emzirme Kampı idare eder düzeyde devam etti 2 gün. Ama dün gece elimde patladı :))) Ne beboş uyudu ne ben. Kateter ile sagdigim sütü vereyim dedim. Onu da beceremedim.Bebeğim ne zaman isterse hatta çoğu zaman istemeden veriyorum memeyi ne kadar isterse o kadar kalıyor bir kaç kez tam 5 saat oturup bir o meme bir bu meme emzirdigimi biliyorum simdi katater aldım mamayi da memeye katater baglayarak vereceğim biraz daha fazla emmis olacak memeyi insallah
Bence bu etkiler varsa ki çok inanmıyorum aşırı tüketime bağlı oluyordur. Günde 1 bardak içmekle bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum gazdan havaya uçmak üzereyim ve bir bardak ben de içiyorum biraz rahatlatıyor sanki. Ama dediğim gibi sadece düşünce benimki . Bebeğe verme konusunda da ben bebeğe hiçbir şey vermiyorum sütten başka, etkisi ya da yan etkisi var mı bilmiyorumEki Görüntüle 2185267
Günde 1 bardak içiyordum
Bu yazıyı okudum kafam karıştı
Herşey de birşey var denmeye başladı artık
Ben kötüydüm bikac gun once burada da bahsetmiştim ama hmn gecti bnm.yine de benden kaptı demek ki yavrum.. birazda dün gezdik ondan mi acaba..kahroluyorum suanRabbim şifa versin
Benim yeğenimde bu kadar küçükken hastalanmıştı
Evde ki ablası yüzünden olmuştu
Doktor sadece ılık su içirin öksürük için dedi
Birkaç günde düzeldi
Panik yapma birşey olmaz Allah’ın izniyle
Ben hic süre tutmuyorum memeyi aayana kadat teklif ediyorum birakimca gazini cikartip yeniden yeniden ama soyle soyleyeyim tahmini olarak jic 20 dk duramistir 5dk durduğuda oluyor 10 dk da ama ona gore tekrar emmek istedigi sure kisaliyor az emdiyse yarim saat sonra yine araniyor yada memeyi verince aliyor ben saatli emzirmiyorum. Emzirmeyi stres haline getirme siradanlastir surekli kafanda sorularla ne verimli olursun ne verim alirsin. Oglunlada kiyaslama her bebek farkli ve sen iyi annesin. Her anne oyle. Uyuyorsa memede altini ac, yuzunu islat elinle soğuk suyla, kulak memesiyle oyna meme agzindayken yada cenesini elinle ittir her durdugunda yavasca. Hata ben kolunu kaldirip indiriyorum devam ediyor :) onu memeye dondurme yollarini deneye yanila sen bulacaksin hepsinim tepkisi farkli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?