2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim mesajindan sonra dereotu yedim kisir da yedim ama yine standart olcusunde sut cikti
Aslında yediğimiz yemekler sütü arttırır diye bekliyoruz ama yemesek de sütümüz oluyor
Bol sıvı meselenin özü
Böyle diyince de aklıma Afrikalı anneler geliyor aç susuz yıllarca emziriyorlar bebelerini
Ben 4. bebeğimi emziriyorum,hiç birinde stres yapmadım sütüm olur mu diye
Birini emzirirken biri akar sürekli, hep böyle olur diye düşünürüm hep de öyle olur
Düşünce gücü her alanda çok ama çok önemli

Ben bi öneride bulunayım mı izninizle sütten dolayı galiba boynunuzu açım gögüslerinizi ve mümkğnse bebeğinizi orada yatırmaya çalışın ve rezene inanılmaz süt yapıyor

Bu akşam emzirme sanatı grubunda rezenenin içilmeyecek olan bitkiler grubunda olduğunu okudum
Ben de sallama şeklinde içiyorum hergün bir bardak
Kafam karıştı
Sabirsiz61 canım senin bir bilgin var mı rezene konusunda?

Merhabalar kızlar ben normalde ekim annesiyim 35+6 dayım kahverengi bi iki damlalık kahverengi lekelenme oldu nişan olayını siz basıl yaşadınız yakın zamanda tecrübe ettiğinizi göz önünde bulundurunca yardımcı olabileceğinizi düşündüm

Evet rezene bebegi birak annenin bile icmemesi gerekiyormus. Bebege vermiyorum ama kendim 3 gundur gunluk bir bardak iciyorum ne yalan soyleyeyim cunku bende gazdan patlamak uzereyim oglanda. Bu sekilde biraz rahatliyoruz sanki.

Anladim canim. Sabir insallah, olmuyor diye dusunme hic. Sut uretim mekanizmasi hormonlara bagli, hormonlar da malum agzimizdan cikan aklimizdan gecenlere bakiyor. Allah seni beterinden korumus, cok sukur yavrun kucaginda. En onemlisi bu, sen guclu bir annesin. Insallah mamasiz guzel gunler seni bekliyor...

Sariliginiz yoksa birak uyusun, bulmuşsun uyuyan cocugu daha ne guzel. Sutun doyuruyor demekki, ac olsa hic uyur mu viyak viyak susmaz inanki. Bence karisma tabi sarilik yoksa

Benimkini doyurdum kucagımda daldı beşiğine yatordım ama mık mık sesler geliyor. Dalmamıs derin uykuya hiç kalkmıyorum yatagımdan. İnş dalar iyice.
Gece aynısı oldu altını değiştirdim emzirdim gazını çıkardım koydum açtı gözleri bakınmaya başladı . Gözümden o kadar uyku aktı ki ağlarsa kalkarım deyip yattım ki uyumuş 2 saat sonra kalktık

Evet rezene bebegi birak annenin bile icmemesi gerekiyormus. Bebege vermiyorum ama kendim 3 gundur gunluk bir bardak iciyorum ne yalan soyleyeyim cunku bende gazdan patlamak uzereyim oglanda. Bu sekilde biraz rahatliyoruz sanki.
Neden ki canim sut çaylarının hepsinde var

Insaallah canım Allah razı olsun desteklerin için

Insaallah canım benim

@etka31112 saatli emzirme yapiyor musun
2 saatten once bebek aransa veriyor musun, ya da 15 dk emdi diye memeyi cekiyor musun?
Yoksa istedigi zaman istedigi kadar mi kalıyor memede

Bebeğim ne zaman isterse hatta çoğu zaman istemeden veriyorum memeyi ne kadar isterse o kadar kalıyor bir kaç kez tam 5 saat oturup bir o meme bir bu meme emzirdigimi biliyorum simdi katater aldım mamayi da memeye katater baglayarak vereceğim biraz daha fazla emmis olacak memeyi insallah

Kizlar bebeğimin burnu tikali öldürüyor ve ateşi de var sanki.. daha 46 gunluguz.. hastaneye gidicez ama..başına gln var mi.cok üzgünüm yaa

Kizlar bebeğimin burnu tikali öldürüyor ve ateşi de var sanki.. daha 46 gunluguz.. hastaneye gidicez ama..başına gln var mi.cok üzgünüm yaa
Rabbim şifa versin
Benim yeğenimde bu kadar küçükken hastalanmıştı
Evde ki ablası yüzünden olmuştu
Doktor sadece ılık su içirin öksürük için dedi
Birkaç günde düzeldi
Panik yapma birşey olmaz Allah’ın izniyle

Canım günaydın. Sen de benim gibi yilmayanlardansin. Allah sabır versin. Ben de dün tam 5 saat bir o meme bir bu meme emzirdim. Gaz sancimiz tavan. Her gece uyuyan çocuk dün gece uyumadı. Emzirme Kampı idare eder düzeyde devam etti 2 gün. Ama dün gece elimde patladı :))) Ne beboş uyudu ne ben. Kateter ile sagdigim sütü vereyim dedim. Onu da beceremedim.
Ama bu gece 3 saat sonra beboşu emzirdim. Tek göğüs yetti. Diğer gogusteki süt sanki biraz arttı. Bakalım tartı ne söyleyecek. İnşallah sen de emeklerinin karşılığını kat kat alırsın. Sütümüz artmazsa da hiç kafana takma. Mama, meme devam ederiz yola ne yapalım.

Eki Görüntüle 2185267
Günde 1 bardak içiyordum
Bu yazıyı okudum kafam karıştı
Herşey de birşey var denmeye başladı artık
Bence bu etkiler varsa ki çok inanmıyorum aşırı tüketime bağlı oluyordur. Günde 1 bardak içmekle bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum gazdan havaya uçmak üzereyim ve bir bardak ben de içiyorum biraz rahatlatıyor sanki. Ama dediğim gibi sadece düşünce benimki . Bebeğe verme konusunda da ben bebeğe hiçbir şey vermiyorum sütten başka, etkisi ya da yan etkisi var mı bilmiyorum

Ben kötüydüm bikac gun once burada da bahsetmiştim ama hmn gecti bnm.yine de benden kaptı demek ki yavrum.. birazda dün gezdik ondan mi acaba..kahroluyorum suan

Canim cok teşekkür ederim cok guzel yorumlamissin, akışına bırakmam lazım aslında, insallah su memede uyuya kalma Işın’ı de cozerim baska sorunum da kalmaz. Biberonu dayamamak icin gece yine zor tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…