2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar benim oglum 25 gunluk gunduzleri 10 dakika uyuyup kalkiyor onceden uyuyrdu ama simdi hic uyumuyor.bi de emzirirken kac saat arayla emziriyorsunuz

Gunaydin kizlar umarim hepiniz cok iyisinizdir.biz buyuyoruz.34gunluguz bugun.
Arada bakiyorum da emzirmeyle ilgili cooook buyuk stres var.lutfen rahat olun.yemeklerinizi duzenli yiyin.bol su icin ve birazcikta tatli seyleri atin agziniza.dus alabiliyorsaniz iyi geliyor sut artirimina.
Benim sahsi fikrim bebis emiyorsa sut sagmamak bu asamada.hicbirimiz calismiyoruz suan ve mecbur kalmazsak birakmiyoruz onlari.buyuk oglumu acil hastaneye goturdugumde birakmak zorunda kaldim anneme.mama aldirdim ve 3-4 kere biberonla verdi.eve donunce biriken sutu mecburi sagdim.3 gun icinde ziyan olmasin diye biberonla yine verdim.onun disinda bazen 5 bazen 60 dk o istedigi zaman memede.aciktigini cok guzel belli ediyorlar zaten.agir uykuda belki slklnti oluyordur bazilarinizda onu da saat tutup yada ic gudulerinize guvenip kaldiracak memenizi vereceksiniz bebege.ac bebek ne verirseniz icer.
Oglum 3824 dogdu.5. Gun 3750 idi. 30 gunlukken 5140 olmus Masallah.ha daha az alsa da sorun etmezdim percentilin altina dusmedigi surece.
Size demem o ki kasmayin kizlaaaar.milyarlarca yildir dogurup emziren memelilerden biriyiz sadece.saglik sorununuz yoksa sukredin elinizde ki mucizelerin tadini cikarin.

Ben surekli sagdigim icin sert demekki gogsum

Azmine hayranım. Ben senin kadar direnemezdim canım. Burdan saygılar, sevgiler

Canım insallah kamp yaramistir mamayi birakirsiniz. Dediğin gibi olmazsa yapacak bir şey de yok ama gönül sadece emzirmek istiyor

Kizlar Atlas hep basini ayni tarafa yatiriyor ceviriyorum yone ayni uykusunda bile cevirtmiyor kafasının arkasi yamuk oldu yaa gecer mi sonra duz yatıramıyorum çocuğu inat
Duzelir canim.merak etme benim buykde kucukde dogustan yamuk.kafalar beyin buyudukce sekillenir kafalari buyuk oglum.duzeldi kucukde duzelir diye takmiyorum

Masallahiniz var o zaman. Aklımıza gelen herseyi yapmışsın. Gecenlerde dildudak bağından bahsedildi, doktor sizde onu kontrol etti mi peki. Ciddi oranda emme kalitesini dusuruyor bebek beslenemiyormus. Emzirma kurallarindan 2 si sende tamam. Yani emme sıklığı ve suresinde sikinti yok. Bir kural da kavrama. Belki kavrama da problem olabilir ona dikkat ettin mi hic

Neden ki canim sut çaylarının hepsinde var
Bu bilgiyi ben de biryerde okudum ama nerdee.. arayip bulayim. Bu arada emzirme caylarinin, endustrinin mama satamadigi annelere satmak icin olusturdugu bir urun oldugunu yazmislardi. Dikkat edin altta yatan mesaj hep ayni. Sutun yetmiyordur mama ver, sutun yetmiyordur cay ic!!! Subliminal olarak hep bize yetersizsiniz diyorlar farkinda degiliz

@sevdanolmasaaa Canim biz 13 gunluguz hafif usutmus doktor ilac vermek istemedi ama calpol yazdi cok atesi cikarsa ver diye burun a serum fizyolojik verdi cok tikanirsa da aspiratorle açıyorum burnunu

Kizlar bebeğimin burnu tikali öldürüyor ve ateşi de var sanki.. daha 46 gunluguz.. hastaneye gidicez ama..başına gln var mi.cok üzgünüm yaa
Cok gecmis olsun canim. Sutunle atlatir insallah uzulme. Allah dermansiz dert vermesin

Gunaydin kizlar benim oglum 25 gunluk gunduzleri 10 dakika uyuyup kalkiyor onceden uyuyrdu ama simdi hic uyumuyor.bi de emzirirken kac saat arayla emziriyorsunuz
Canim emzirmede sure kullanmiyoruz, istedigi zaman istedigi kadar kalıyorlar memede. Ya actir, ya da senin kokuna ihtiyaci vardir. Ikisinden de mahrum edemezsin bebegi. Dusunsene acsin sana diyorlarki yeni yedin 2 sa bekle. Ya da korktun sarilmaya ihtiyacin var, diyorlarki simdi dur 2 sa sonra. Sen olsan huysuz olmaz miydin

Iki gündür atlas cok huysuz ya durmadan agliyor
Ne yapacagimi sasirdim iyice ya
Bizim kiz da bu aralar huysuzlukta nirvana yapti. Gececek insallaj bu zamanlar

Kizlar Atlas hep basini ayni tarafa yatiriyor ceviriyorum yone ayni uykusunda bile cevirtmiyor kafasının arkasi yamuk oldu yaa gecer mi sonra duz yatıramıyorum çocuğu inat
Benim oglumda oyle bir sikinti olmustu. Ben surekli ters tarafa yatirdim, arkasini yastikla destekledim donmesin diye. O sekilde duzeldi. Yalniz siz 2 ayi geçtiniz daha fazla bekletme kafa duzeltme isini. Ben 2. Ayinda surekli ters tarafa yatirdigim halde duzelmesi zaman almisti. Ilk 15 gunde yattigu sekli hemen alıyor kafa. Bazilari oturmaya ya da yurumeye başladığında duzelir diyor ama erkek cocugu bacim. Ne olur ne olmaz, erkeklerde yamuk kafa tras olduklarinda kotu duruyor. Tavsiyem sirtina ya da basina yastik destegiyle donmesini engellemen

Kac gunluk oldu bebos? Asm ne dedi kilo alimi icin? 3 gun sadece emzirecek misin?
Canım beboş bugün 44 gunluk oldu. 3 gün sadece emzirdim. Açlıktan hiç aglamadi. Sadece dün öğleden sonra 5 gibi huzursuzluk başladı gece 2.30 da yorgunluktan sızdı O huzursuzlugun da açlıktan olduğunu düşünmedim. Çünkü sagip buzdolabında beklettigim sütu verdim icmedi.
Bugün 3 günde 55 gram aldığımızı öğrendik. ASM deki doktor da ebe de mama vermeyelim dedi. Ben de artık süt geliyor mu yetiyor mu diye düşünmeyip emzirecegim. Haftalık takiplere devam edeceğiz hem ASM de hem de çocuk doktorumuzla.

Canım benim beboşun kafası hem çok sivriydi hem de koprucuk kemiği agridigi için kafasını hiç sola cevirmiyordu yatarken. Ben hem kafasının üst kısmının geldiği yere yastık koydum hem de sağ sol yatırmak için arkasından yastıkla destekledim. Çok şükür sivrilik de gitti. Sağ tarafa doğru olan yamukluk da düzeldi. Sen de yastıkla destekleyerek yatmadigi tarafa yatırmaya çalışırsan iyi olur.

Oooo gozun aydin hadi sevindim. Gitgide memede kaldigi sure artacak, esas besleyici kisma ulaşacak. Huysuzlugu sakin dert etme bizimkiler de gayet huysuzlar.. cogu zaman gereksiz ustelik. Haftaya da haber ver bakalim dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…