2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar erken dogum yapanlarin bebusleri kuveze girdimi bide nie erken olmasi gerekti merakimdN
Bu tamamen nasiptir canim, hersey normal giderken birden suyun gelir erken dogurursun veya laylaylom kontrole gidersin doktor rahim agzi kisalmis der apar topar serklaj yaparlar.. ama buna ragmen bebek durmaz dogurabilirsin. 37 den once yapilan her dogum erkendir cogu kuveze girer. Daha erken haftalarda dogum yapilirsa kuvozde kalma suresi de uzar. Bebek anne karnindaki gelisimini disarda tamamlamak zorundadir. Ama haftasinda dogum yapip enfeksiyon veya solunum problemi nedeniyle kuvöz de kalan bebekler de var. Sen sagligina ve beslenmene dikkat et, gerisi tamamen kader ve nasiptir. Hic dusunme... saglikla al bebegini kucagina.

zeytinyağlı d vitaminini bırakıp bakterili d vit. damlasına geçtik bebeğin hiç sıkıntısı kalmadı.

Arkadaşlar merhaba şuan 33. Haftalık gebeyim doğum odası için küvöz perdesi ve iki tane fiyonka ihtiyacım var pembe renkli, siz doğum yapanlardan kullanıpta, satmak isteyen varsa ben talibim özelden mesaj atarmısınız?

Yoooo hic oyle bir konuda gecmedi neden gonderdiler sende?
Kızlar tüpleri tamamen mi aldırdınız? Benim tek tüpüm vardı onu da Doğumda bağlattım komple
Neden aldırdınız ? Meraktan soruyorum
Evet en guzel yani o sevgileri zaten :) oglan mik dede yataktan jet hiziyla firliyorum kizi uyandirmasin diye :) ama suana kadar izlenimin benim cocuklarim uyumlu epey zorlamiyorlar analarini masallah :)

Masallah masallah nazar değmesin :) benimkiler de uyumlu genel olarak oğlum cok hareketli ve evde sıkıldığından cok Haylazlik yapiyor beni tek yoran onu takip edip yapma annecim demek. Oturup oyun oynamiyor bir turlu.

Aynen canim bende su vereyim diyordum içini okudun.saol cvp icin
Suyu ihmal etme bencede cani m cok. Cok geçmiş olsun em kısa zamanda iyileşir merak etme.

Ay kafamı kaldı bende nasıl karıstırmısım valla sende bağlattın mı tüpleri. Bende öyle bişi söz konusu olmazdı zaten ite kaka yaptım bu çocugu

Ben rızamla bağlatmasaydım devlet bağlatacaktı artık yeter bacım sen artık doğurma diye
Allah çocuklarıma sağlık versin
Rahim bir doğum daha kaldıramaz artık dedi doktorum bana da bahane oldu

Kiz bende 4 cocuk yok hadi herifi bile saysam 3 cocuk :) o T TubaSude :) malum mu oldu diyecegimde tupleride baglattik olmaz artik herhalde :)))

1000/1 ihtimalle hamile kalınabilirmiş canım
Olmaz inşallah öyle bir ihtimal
Ama tüp bebekle oluyormuş

Yoooo hic oyle bir konuda gecmedi neden gonderdiler sende?

Doktorum ben tamamen alıp patolojiye yolluyorum temiz raporunu görmek istiyorum dedi ben de tamam dedim G Gurmes

Baglatmak denilen islem aslında tupler kesiliyormus geri teferruatini bilmiyorum acikcasi.

Poposuna zeytinyağı sürdün mü hiç canım, ben 1 gün boyunca yapmazsa kulak pamuğuyla poposundan içeri azcık sürüyorum. Bazen hemen 1 saat içinde bazende birkaç saat içinde işe yarıyor.
Surdum canim ama bu sabah yapti kakasini sukur ben kelebek masaji yapiyorum karnina iyi geliyor o

Çeşme altında başını nasıl yikiyorsun canım kulağına su kaçmasın?

Fikirlerinize ihtiyacım var. bnm yavru 12 de uyudu kalkmiyor. 2 bucuk givi uyandirmaya calstm uykulu 10 dkika emdi uykuya devamml etti. Smdide uyandirmaya calisiyorm kalkmiyor arada 3 4 kere emdi emdi derkn 5 dkika olmaz yani. kakasinida yapmış.. uyurken de 5 dkka emmesi yeter mi ona. Korkuyorum sekeri duser sarilik olir

Selam hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor bebislerle.
Biz bugün kontrole gittik sarılık testi yapıldı doktor hafif geçirdiğini söyledi kilosu da iyi maşallah. Benimde bandajı söktü doktor dikişlerin iyileşiyor dedi bı sorun olmadığını söyledi bir ay sonra çocuk doktoru tekrar çağırdı kontrole. Bugün benim oğlan topuktan kan alındı diye kıyameti kopardı zor susturdum memeyi bile almadı aglayacaktım nerde varsa
Yarında sağlık ocağına gitcez orda da kan alacaklar ikinci bir kriz daha yaşıycaz yarın

Bende tam bilmiyorum ama doktor bebeğin çok fazla uyumasına izin verme diyor sarılık olan bebek çok uyurmus çünkü

Bende tam bilmiyorum ama doktor bebeğin çok fazla uyumasına izin verme diyor sarılık olan bebek çok uyurmus çünkü
Sarılığı yok normalde boule dehil bugun oyle oldu. Ssrilkk Testi yapıldığında değeri 9 cikmsti hic tepki vermiyordu ona yaptiklarimiza. Smdi elini sıkıyorum hmn tepki veriyor. Arada gozunu acip kapatıyor. Sutum cok hızlı akıyor doyuyor mu acabada kalkmiyor ..offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…