2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız 4 çocuklu olan benim
Sabirsiz61 iki çocukla kaldı, başka da yapamaz tüpleri de bağlattı
Canım senin tüpleri aldılar mı
Benim doktorum alıp patalojiye yolladı
Ay kafamı kaldı bende nasıl karıstırmısım valla sende bağlattın mı tüpleri. Bende öyle bişi söz konusu olmazdı zaten ite kaka yaptım bu çocugu

E Egepam saol canim ins.hemrn atlatırız.
Bir sorun olucak cok uyudu sabahtan beri ya acaba gece uyumadigi icin mi?
Enfeksiyon da bebegi pasiflestiriyor mu yoksa bilgin var mi? Emzirmem lazim.sik sık hala uyuyor

Tek cocuk hic cocuk, iki cocuk çok çocuk diyor ve cekiliyorum :))) siz yine biri uyuyunca firsat buluyorsunuz ben gece ikiside ayni anda uyanmasin diye dua ediyorum :)) gunduze zaten razi gelmisim :)
Kesinlikle katılıyorum bendensin. Tek çocuk ta neymiş 2 tane olunca cok iyi anlıyor insan. Biri uyuşa diğeri uyumuyor Allah sağlık versin vakit yetmiyor ikisinde
Ama cok cok guzel bi duygu abi kardeş birbirlerine sarılarak görmek yetiyor. Şükürler olsun

E Egepam saol canim ins.hemrn atlatırız.
Bir sorun olucak cok uyudu sabahtan beri ya acaba gece uyumadigi icin mi?
Enfeksiyon da bebegi pasiflestiriyor mu yoksa bilgin var mi? Emzirmem lazim.sik sık hala uyuyor
Yani gece uyumadiysa yorgundur tabi.. bir kez birak uyusun uykusunu alsin 3 sa. Sonra sık sık kaldırıp emzir. Hatta su ver cocuga azar azar, daha cabuk atlatir.

Tek cocuk hic cocuk, iki cocuk çok çocuk diyor ve cekiliyorum :))) siz yine biri uyuyunca firsat buluyorsunuz ben gece ikiside ayni anda uyanmasin diye dua ediyorum :)) gunduze zaten razi gelmisim :)
Allah kolaylık versin gerçekten, evdeki kedi bile ilgi istiyor ona bakamıyorum gerçekten 2. 3. Çocuklarda nasıl oluyor acaba , kendimi zaten geçtim korkunç haldeyim . Sabahtan akşama elimde bir oyuncak emzir gaz çıkart alt değiştir uyutmaya çalış diye bir bakmışım gün bitmiş.

Evet en guzel yani o sevgileri zaten :) oglan mik dede yataktan jet hiziyla firliyorum kizi uyandirmasin diye :) ama suana kadar izlenimin benim cocuklarim uyumlu epey zorlamiyorlar analarini masallah :)

Halimize bak ya , koca koca adamlar el kadar bebekten korkar olduk. Ben de uyumuş numarasına yatıyorum eşim pışpışlasın diye
Süpersin dün akşam tam yattı bizimki sonra fıkırdamaya başladı eşimi çağırdım ben uyuyorum karnı tok sen oyala diye , durmuyor ki bende dedi, olsun sen uğraş olmazsa alırım dedim. Bir süre sonra uyumuş getirdi yatırdı dünyalar benim oldu

Vallahi 2. Cocuklar problem ya buyuk ogluma huysuz diyordum cidden gelen gideni aratiyor ev bildiginiz carsamba pazarina döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…