2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bol bol emzir yetmediğini düşünürsen mama ver. Başka türlü atlatılmıyor sarılık

Hastanede topuk kanı alındıktan sonra sağlık ocağında aldirmana gerek yok ikisi de aynı yere gönderiyor kanı zaten canım

Canım bol bol emzir yetmediğini düşünürsen mama ver. Başka türlü atlatılmıyor sarılık
Sarılığı yok. Bugn boyle oldu sutum var hizli akiyor yutkunamiyor tasiyor. Sariligi olsa hic kalkmaz bana tepki vermez heralde. Bu gece düzgün uyumadi ama bu kadar çokda uyulmaz ki. Aglicm sinirlerm bozuldu.

An itibari ile oğlum kakasını suratıma doğru fıskırtarak hem üstümü başımı hemde yatak örtümü mahvetti ama onun umrunda değil dahası kendini yırtarak mosmor olana kadar ağladı ve meme istedi nasıl verceksem o halde . Ya bu çocuk niye sevmiyor altının değişmesini bağırış cagiris alt temizliyoruz

Üç gündür tırnaklarımı kesemedim inanırmısın nefret ederim uzun tırnaktan bide ellerime bakmak istemiyorum ama yok yani vakit geçen annem geldi gündüz vakti ilk defa rahat tuvalete girebildim anne uzun süreli teşekkür ederim dedim :)

YouTube den fön Makinesi sesini dinletmeni öneririm bu sesle uyuyorda hem

Bizde persembe ucuracagiz kirkimizi

Kızlar bebekler 15 günlûkken tiroid testi yapılması lazımmış doktor öyle dedi doğrumu sizce?Sizler yaptırdınızmı sağlık ocağı yaparmıki

Benim benegim.26 gunluk dr 20 gunden sonra artik uyandirma acikinca uyanir dedi bende karismiyorum sukur sarilik hafif gecirdik biz

YouTube den fön Makinesi sesini dinletmeni öneririm bu sesle uyuyorda hem
Umarım arabayla dışarıda gezmeye varmaz bu işin ucu geçen gece biz oraya kadar gittik çünkü :) bu arada arkadaşın dediği gibi saç kurutma makinesi sesi bi nebze etki ediyor

Kızlar bebekler 15 günlûkken tiroid testi yapılması lazımmış doktor öyle dedi doğrumu sizce?Sizler yaptırdınızmı sağlık ocağı yaparmıki
Canım topuk kanında bakılıyor troitlere sağlık Ocağından alınan hastaneye göre ajan detaylıymış yanıt daha önemli
Bİrde 3. Gün aldıkları icin daha net sonuc cikiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…