2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cesmenin altina tutunca guzel gaz cikariyorlar tazyikli su ve sicak iyi geliyor bizimki masaj yaptırmıyor çünkü dokundurmuyor kendisine
Cesme altinda banyoya biz de basladik. Kuveti kur kaldir cok zahmetli, bi de su dokeni bulamazsak yikamak iskence. En guzeli soyunup beraber banyoya girmekmis. Karnina ben de su akitiyorum ciktiktan sonra pirt pirt gaz yapiyor bayagi. Elimden gelse hic cikarmam banyodan cok guzel susuyor:)

Hastaneden gldik canim şeffaf ti akıntı serim fizyoloji k yptiklr .grip.olmus ciğerler temiz dedi peditus verdi 5 gun.gunde 3 bir çay kas.kullncgm
Gecmis olsun canim bi kac gune atlatirsiniz

Selam teyzeler. Biz de kırk uçurduk , darısı daha uçurmayan bebeklerimize

Bizim kirkimiz oldumu kuzum ayin 7 si degilmi kirkimiz
He ya dogru bizim 40 imiz oldu mu ki. Bugün 39. Gun yarin 40. Gun biz persembe 40 cikaracaz

Tek cocuk hic cocuk, iki cocuk çok çocuk diyor ve cekiliyorum :))) siz yine biri uyuyunca firsat buluyorsunuz ben gece ikiside ayni anda uyanmasin diye dua ediyorum :)) gunduze zaten razi gelmisim :)
Canım ben sana hayranım zaten. Nasıl başediyorsun 4 çocukla bravo sana. Allah çok çok kolay gelsin sana

Oldu oldu bugün 40.gün canlar

Canım ben sana hayranım zaten. Nasıl başediyorsun 4 çocukla bravo sana. Allah çok çok kolay gelsin sana

Kız 4 çocuklu olan benim
Sabirsiz61 iki çocukla kaldı, başka da yapamaz tüpleri de bağlattı
Canım senin tüpleri aldılar mı
Benim doktorum alıp patalojiye yolladı

Suni sancımı?? Allah bir avazda kurtarsın rofleli_kedi
Hastaneye yatacam doktor artik bekletmiyor suni verilecek demisti en son. Simdi ins hikayesini hastaneden paylasmis, serumla geziyordu. Muhtemeldir ki suni sanci. Yazdim ama henuz cvp yok. Insallah kisa zamanda haber aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…