2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

15 günlük oldu doktor Taburcu kağıdına 15 günlük olunca gel tiroid tahlili yapilcak yazmis ama parmaktan dedi hemşire fakat kimsede duymadım benden başka
Parmaktan tahlil mi... daha neler
Kendilerine parmaktan tahlil yapiyorlar mi? Kucuk bebek parmak delinmesine nasil dayansin. El ustunden kan aliyorlar. Bu dediklerini ilk kez duydum. Topuk kani icin zaman var mi bilmiyorim. Sen once bir asm ye git, seni yonlendirsinler.
Biz 1 haftalık kontrolümüzde kan verdik, biluribin tsh ve crp bakildi hastanede. Ama asm de 4. Gun aldigi topuk kaninda tiroide de bakiliyor. Bize de komse gelin demedi, ben dogum yapanlara sordum 72 sa sonra git dediler. Kendimiz gittik asm ye

Birde kartını internet alışverişine kapat
Sagol canim.kapatayim hemen internet subesine giremdim korkudan musteri hizmetlerinide aramadim teli falan hacklerler diye ne bilim insanin aklina hersey geliyor kac kere aradilar bugun mustan sonra trabzondan da arandim dusunun yani

Dizlerime yatiriyorum bebisi yuzustu. Iki bas parmagimla kulaklarini kapatip cesme altina 1 sn tutup cekiyorum hemen yuzundeki suyu temizliyorum elimle. Bunu 3 4 kere tekrarliyorum.
Ben biraz daha beklim en iyisi bunun için kuzum :)

Soo baby almistim indirimdeyken canim buyuk ogluma onu dusunmeden aldim kullanamadik maalesef dedigin gibi icins gomuldu cocuk en az 2 ay kullanamadim
Evet bende bakiyorum ama cocuk rahat edemez gibi geldi gömülür beli incinir falan.bende soo baby alayim o zaman

Evet bende bakiyorum ama cocuk rahat edemez gibi geldi gömülür beli incinir falan.bende soo baby alayim o zaman
Su an kullanabiliyorum bunu mesela ama ben 65 tlye almistim simdi fiyatlari biraz pahali canim ona gore degerlendir baska modellerde bakabilirsin yenidogan destekli ve ici derin olmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…