2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim kuzum teşekkür ederim şimdi mi okunur dualar yok sa o esnada mi birde esimle yapsak olurmu illa anneler olması gerekir mi

E Egepam canım senin Geçenlerde exixizimm e bahsettigin haftası gibi bişey demiştin eğer o haftalardaysa huy değişimi olabilir tarzında biley demiştin o haftalar neye göre ve nasıl oluyor

E Egepam canım senin Geçenlerde exixizimm e bahsettigin haftası gibi bişey demiştin eğer o haftalardaysa huy değişimi olabilir tarzında biley demiştin o haftalar neye göre ve nasıl oluyor
Buyume atak haftasi diye geciyor canim. Internette yazdigin zaman tablosu cikiyor. Bebegin beklenen dogum haftasina gore hesaplanacak yalniz, doguma gore degil. O haftalara yakin bebekler de buyume atagi oluyor. Daha huysuz olabilir, ya da uyuyabilir. Istahi kesilebilir surekli aglayabilir ya da hic doymayacakmis gibi surekli emebilir diyorlar

Anladım canım çok teşekkürler

Yooo gayet iyi almis, 3. Ve 4. Haftasinda daha cok alir yaklasik 1 kiloyu gecer kilo alimi bence. Bol bol emzir hic kafaya takma. 1. Ayinda tombiklesecek bacaklar

Benim anladigim benim sûtúm suluya ayni zamanda yagida orda cûnkù sonuna kadar hep beyaz renk ve tanzikli geliyo
Eger sık sık emiyorsa sutun yagi ve sutu ayrismiyor canim, hem suyu hem yagi beraber alir. Gogusde cok duran sut suyuna ve yagina ayrisir cunku sut ve yag karismiyor malum. Inek sutu bile beklediginde ustune yagi cikar ayni hesap. Sık emzirdigin icin suyunu yagini dert etme. Alacagini aliyor Melike. Masallah

Canim internette harika haftalar yaz atak donemlerini gösteriyor ama dogmasi beklenen tarihe gore
Mesela atlas 14 hazıran da dogdu ama 3 ağustosa gore bakilmaliymis

Artik dert etmiyorum canim kilo alimi iyi son 1 haftada 300 gram almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…