- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #70.641
Nasil yani? Noldu birdenbireCikdirmak üzereyimvucudumun her yeri amaaaa her yeri kabardi kalkti kipkirmizi oldu acayipte büyükluk ve kabarik dayanamayio aglicam kasintidsn mahvoldmm
Mamayi kestim canım. Eşim bir gün izin aldı haftasonu ile birlikte 3 gün yapmaya çalıştık. Hatta son gün benim kızın gaz sancisi tavan yapınca banyo yaptırdık. Salladım, memede ayakta gezdim. 5 te başlayıp gece 2.30 da son bulan bir süreçten bahsediyorum :)) Sözde yatakta olup uyumam gerekiyordu ama buna rağmen kamp ise yaradı.Tekmisin evde herhangi bir yardımcın var mı sana ev işlerinde yardım eden. Yoksa sadece emzirmeyemi yoğunlaştın? Benim kuzu memeye aşık çıldırıyor memeye gelene kadar. Ağzına aldıgı an susuyor. Susturucu diye lakap taktık hatta bizde mememe:) su anda mama veriyormusun? Yoksa kestinmi
Benim oğlanın eller kapalı ya tüm pislikler avucuna toplanıyo temizletmiyoda velet :) emzirirken 1 el gögüs altında sıkıca tutuyo 1 el göğüs üstünde bide arada sinirlenip memeyi çiziyoruz. Çok fena çokkk :)Ay temizlemesi var demi bı de :) şimdi eller açık ya diken gibi mübarek bizim oğlanın parmaklar. Emzirirken altta olan elini koluma dayıyor nasıl acıtıyor var ya batıyor bildiğin parmakları
Allah korusun inşallah bir sıkıntı yoktur. Konu ile ilgili bilgi sahibi olan var mı ?İyi akşamlar , şu an çok endişeliyiz. Bi konuda cevaplarınıza ihtiyacım var. Biz 2. topuk kanını 27 ağustosta sağlık ocağında aldırdık. Bugün beni akşam üzeri İstanbul’da ikamet etmeme rağmen tuzla ilçe sağlık müdürlüğünden aramışlar. Duymadım. Tekrar o numaraya döndüğümde saat 17:00 yi geçmişti. Topuk kanı sonucu eğer bir sorun varsa bağlı bulunduğumuz sağlık ocağı mı arıyor. Yoksa tarama testi İstanbul’da yapıldığı için en yakın ilçe sağlık müdürlüğü mü arıyor. Sizlerde aranan oldu mu?
Canım ben Kocaeli'ye peydah olan acayip büyük yara ve kaşıntı yapan sinek ısırığı için gitmiştim doktora bana bir krem verdi. Ben hiç kullanmadım ama kullanılabiliyor demişti cildiye doktoru, doktora gittin mi?? Hatta hap bile verdi bana. Bu arada birde musluk suyunda bir bezi ıslatıp kaşınan yerlerine koy demişti. Dene istersen belki rahatlatırCikdirmak üzereyimvucudumun her yeri amaaaa her yeri kabardi kalkti kipkirmizi oldu acayipte büyükluk ve kabarik dayanamayio aglicam kasintidsn mahvoldmm
İyi akşamlar , şu an çok endişeliyiz. Bi konuda cevaplarınıza ihtiyacım var. Biz 2. topuk kanını 27 ağustosta sağlık ocağında aldırdık. Bugün beni akşam üzeri İstanbul’da ikamet etmeme rağmen tuzla ilçe sağlık müdürlüğünden aramışlar. Duymadım. Tekrar o numaraya döndüğümde saat 17:00 yi geçmişti. Topuk kanı sonucu eğer bir sorun varsa bağlı bulunduğumuz sağlık ocağı mı arıyor. Yoksa tarama testi İstanbul’da yapıldığı için en yakın ilçe sağlık müdürlüğü mü arıyor. Sizlerde aranan oldu mu?
Canım bir bilgim yok ama sağlık ocağı biz arıyoruz demişti bana. Başka bir yerden bahsetmediler. İyi düşün iyi olsun.Allah korusun inşallah bir sıkıntı yoktur. Konu ile ilgili bilgi sahibi olan var mı ?
Nerde öyle bi dünyaBebeği emzirip altını değiştirip yatağına uyumaya bırakıp uyutmayı başarabilen var mı? Bizde beşik sallanıyor da
Canım ben önceden de maalesef kabıza meyilliyim, yapamayınca daha kötü oluyorum sonra kısır döngüye giriyorumAyy napcaz biz ya emzirdigimiz için mı olduk acaba su kaybı çok oluyor sonuçta. Tuvalete gidemediginden değildir bence kuzum
Biz sarılıktan dolayı bir gece hastanede yattık. Çok üzüldüm o gece ben. Korkuyorum tekrar olur diye birazda o yüzden mamaya devam ediyorum. İnşallah istediğin gibi olur herşey canımMamayi kestim canım. Eşim bir gün izin aldı haftasonu ile birlikte 3 gün yapmaya çalıştık. Hatta son gün benim kızın gaz sancisi tavan yapınca banyo yaptırdık. Salladım, memede ayakta gezdim. 5 te başlayıp gece 2.30 da son bulan bir süreçten bahsediyorum :)) Sözde yatakta olup uyumam gerekiyordu ama buna rağmen kamp ise yaradı.
Tüm yemeklerimi bir gün önceden yaptım. Eşime bir beslenme listesi çıkardım. Sabah öğle akşam bana hazirlayacaklarini yazdım. Sağolsun o da harfiyen yerine getirmeye çalıştı. Bu cumartesi doktor kontrolümüz var. Bakalım kilo almış mi,? Kamp sonunda 55 gr almıştı. Çok değil hatta günde 20-30 gr alması gerektiği düşünülürse alt sınırın da altında ama yine de mama vermiyorum. Kilo alimi artacak inanıyorum. Baktım kilo alimi az devam ediyor o zaman belki yeniden mamaya dönerim ama şimdi anne sütü ile devam ediyoruz. İnşallah senin de sütün artar ve mamaya ihtiyaç kalmaz.
Yapacagım canım. En azından 3 gün ev işi yapmam. Yemek getirtirirm kayınvalidemden getirir sağolsun. İnşallah artar sütüm. Senin nasıl süt durumunEmzirmek ve dinlenmek canim bir de bol sivi. Bebegi gunduz uyuttugunda sen de uyu bazen. Birak evde bir kac is eksik kalsin. Kadin al haftalık gelsin silsin supursun utu yapsin. Sen sadece aksam ustu yemegine bak. Gunduz bebis uyudugunda muhakkak uyu. Emzirmek uyumak ve beslenmek. 3 gun yap farkedecektir
Topuk kani 2 yada 3 hafta da belli oluyo diye biliyorum bizimki 18 gúnde belli olmustuİyi akşamlar canim, bilgim yok ama sağlık ocağı arar diye biliyorum ben. Bilgilerimiz onlarda sonuçta
Birde topuk kanı 2 gün içinde sonuçlanıyor diye biliyorum ben. Yanı bu güne kadar beklemezler kötü sonuc olsa.
İçini bu kadar karartma hemen bence. Yarın ola hayrola.
İnsallah önemsiz biseydir.
Evet canim buyuknoglumda aeadilar ancak bu testler kan alinan yerde yapilmiyor bur merkezde toplaniyor oradan aramislardir muhtemelen ancak soyle bi durum var bizde testi yenilediler bi sorun cikmadi muhtemelen sizdende yenilenmesini isteyecekler bebegin karni tam doymadiysa sonuclar aldatici cikabiliyor endise etmeyin bisey olmaz insallahAllah korusun inşallah bir sıkıntı yoktur. Konu ile ilgili bilgi sahibi olan var mı ?
Dm 'den cevap veriyordur bence . Bir dene istersenCanim sorulara yardımcı olurmu acaba netten yoksa bilgi paylaşımı mi yapiyor
Aslında bende bugün emzirme danışmanından yRdim almayı düşündüm bugün tabi ben izmirxdyim ama
Belki yardımcı olur bana da
İyi akşamlar canim, bilgim yok ama sağlık ocağı arar diye biliyorum ben. Bilgilerimiz onlarda sonuçta
Birde topuk kanı 2 gün içinde sonuçlanıyor diye biliyorum ben. Yanı bu güne kadar beklemezler kötü sonuc olsa.
İçini bu kadar karartma hemen bence. Yarın ola hayrola.
İnsallah önemsiz biseydir.
Canım bir bilgim yok ama sağlık ocağı biz arıyoruz demişti bana. Başka bir yerden bahsetmediler. İyi düşün iyi olsun.
Sağolun. İnş tekrar istemek için aranmıştır.Evet canim buyuknoglumda aeadilar ancak bu testler kan alinan yerde yapilmiyor bur merkezde toplaniyor oradan aramislardir muhtemelen ancak soyle bi durum var bizde testi yenilediler bi sorun cikmadi muhtemelen sizdende yenilenmesini isteyecekler bebegin karni tam doymadiysa sonuclar aldatici cikabiliyor endise etmeyin bisey olmaz insallah
Canım ben önceden de maalesef kabıza meyilliyim, yapamayınca daha kötü oluyorum sonra kısır döngüye giriyorum
O sinekler mahbetti bni onjn icin de gitmstm gebeykn ... Smdi ki cok farklı anneme resm attım diyo nasıl yaktın ayagini o derecede bi gorintu var yani. Cokk fenayim acile gdicm en azndn bi ttest yapılırCanım ben Kocaeli'ye peydah olan acayip büyük yara ve kaşıntı yapan sinek ısırığı için gitmiştim doktora bana bir krem verdi. Ben hiç kullanmadım ama kullanılabiliyor demişti cildiye doktoru, doktora gittin mi?? Hatta hap bile verdi bana. Bu arada birde musluk suyunda bir bezi ıslatıp kaşınan yerlerine koy demişti. Dene istersen belki rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?