2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mamayi kestim canım. Eşim bir gün izin aldı haftasonu ile birlikte 3 gün yapmaya çalıştık. Hatta son gün benim kızın gaz sancisi tavan yapınca banyo yaptırdık. Salladım, memede ayakta gezdim. 5 te başlayıp gece 2.30 da son bulan bir süreçten bahsediyorum :)) Sözde yatakta olup uyumam gerekiyordu ama buna rağmen kamp ise yaradı.
Tüm yemeklerimi bir gün önceden yaptım. Eşime bir beslenme listesi çıkardım. Sabah öğle akşam bana hazirlayacaklarini yazdım. Sağolsun o da harfiyen yerine getirmeye çalıştı. Bu cumartesi doktor kontrolümüz var. Bakalım kilo almış mi,? Kamp sonunda 55 gr almıştı. Çok değil hatta günde 20-30 gr alması gerektiği düşünülürse alt sınırın da altında ama yine de mama vermiyorum. Kilo alimi artacak inanıyorum. Baktım kilo alimi az devam ediyor o zaman belki yeniden mamaya dönerim ama şimdi anne sütü ile devam ediyoruz. İnşallah senin de sütün artar ve mamaya ihtiyaç kalmaz.

Ay temizlemesi var demi bı de :) şimdi eller açık ya diken gibi mübarek bizim oğlanın parmaklar. Emzirirken altta olan elini koluma dayıyor nasıl acıtıyor var ya batıyor bildiğin parmakları
Benim oğlanın eller kapalı ya tüm pislikler avucuna toplanıyo temizletmiyoda velet :) emzirirken 1 el gögüs altında sıkıca tutuyo 1 el göğüs üstünde bide arada sinirlenip memeyi çiziyoruz. Çok fena çokkk :)

Ya kızlar bebeğim bugün çok huzursuz sancılanıyo diye düşünüyoruz gazdan dolayı ama kaka yaptı öyle olsaydı kaka da yapamazdı sanırım. Annemle eşim ben mutfaktayken bebeğe kayısı hoşafı vermiş 1 çay kaşığı. Deliye döndüm birşey olur mu acaba çok korkuyorum 16 günlük daha

Allah korusun inşallah bir sıkıntı yoktur. Konu ile ilgili bilgi sahibi olan var mı ?

Cikdirmak üzereyim vucudumun her yeri amaaaa her yeri kabardi kalkti kipkirmizi oldu acayipte büyükluk ve kabarik dayanamayio aglicam kasintidsn mahvoldmm
Canım ben Kocaeli'ye peydah olan acayip büyük yara ve kaşıntı yapan sinek ısırığı için gitmiştim doktora bana bir krem verdi. Ben hiç kullanmadım ama kullanılabiliyor demişti cildiye doktoru, doktora gittin mi?? Hatta hap bile verdi bana. Bu arada birde musluk suyunda bir bezi ıslatıp kaşınan yerlerine koy demişti. Dene istersen belki rahatlatır

İyi akşamlar canim, bilgim yok ama sağlık ocağı arar diye biliyorum ben. Bilgilerimiz onlarda sonuçta
Birde topuk kanı 2 gün içinde sonuçlanıyor diye biliyorum ben. Yanı bu güne kadar beklemezler kötü sonuc olsa.
İçini bu kadar karartma hemen bence. Yarın ola hayrola.
İnsallah önemsiz biseydir.

Bebeği emzirip altını değiştirip yatağına uyumaya bırakıp uyutmayı başarabilen var mı? Bizde beşik sallanıyor da
Nerde öyle bi dünya küçük doğdu diye hep ten tene temas onerdiler benimki de göğsümde uyumaya alıştı ilk başta benimde çok hoşuma gidiyordu hiç indirmedim şimdide çok hoşuma gidiyor ama tuvalete bile gidemiyorum.. yerine bırakınca basıyor çığlıği.. yapışık yaşıyoruz oğluyla

Biz sarılıktan dolayı bir gece hastanede yattık. Çok üzüldüm o gece ben. Korkuyorum tekrar olur diye birazda o yüzden mamaya devam ediyorum. İnşallah istediğin gibi olur herşey canım

Yapacagım canım. En azından 3 gün ev işi yapmam. Yemek getirtirirm kayınvalidemden getirir sağolsun. İnşallah artar sütüm. Senin nasıl süt durumun

Topuk kani 2 yada 3 hafta da belli oluyo diye biliyorum bizimki 18 gúnde belli olmustu

Allah korusun inşallah bir sıkıntı yoktur. Konu ile ilgili bilgi sahibi olan var mı ?
Evet canim buyuknoglumda aeadilar ancak bu testler kan alinan yerde yapilmiyor bur merkezde toplaniyor oradan aramislardir muhtemelen ancak soyle bi durum var bizde testi yenilediler bi sorun cikmadi muhtemelen sizdende yenilenmesini isteyecekler bebegin karni tam doymadiysa sonuclar aldatici cikabiliyor endise etmeyin bisey olmaz insallah

Canım bir bilgim yok ama sağlık ocağı biz arıyoruz demişti bana. Başka bir yerden bahsetmediler. İyi düşün iyi olsun.

İnşallah öyledir. Neden duymadım dedim kendime kızdım. İstanbul’da oturmuyorum ama Pendik’te Doğum yaptım. Acaba ondan mı dedim ama bu seferde Pendik ilçesinin araması gerekiyordu diye düşünüyorum. Yarın ilk işim sağlık müdürlüğünü aramak olacak. Teşekkürler cevaplarınız için

Sağolun. İnş tekrar istemek için aranmıştır.

Gaz için damla kullanan anneler nasıl karar verdiniz kullanmaya yani benim oğlumda çok gazlı sürekli ikinip sikinip kıpkırmızı oluyor ama neticede çıkarıyor gazını diye müdahale etmek istemiyorum.. sizinki çok ağlayıp durmadigi için mi başladınız yoksa bizimki gibi olupta bebek rahatlasin boşuna o sıkıntılari çekmesin diye mi?????

Canım ben önceden de maalesef kabıza meyilliyim, yapamayınca daha kötü oluyorum sonra kısır döngüye giriyorum

Daha öncede mevzu olmuştuda yine söylemek istedim. Anal fissür e dikkat edin lütfen. Çeken biliyor. Kayısı Hoşafı çok iyi geliyor. Birde erik ve üzüm.

O sinekler mahbetti bni onjn icin de gitmstm gebeykn ... Smdi ki cok farklı anneme resm attım diyo nasıl yaktın ayagini o derecede bi gorintu var yani. Cokk fenayim acile gdicm en azndn bi ttest yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…