2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar belki yapiyorsunuzdur ama bizim gece aglama nobetlerine kimyon iyi geldi 2 gun ictim rahatladi 1 gun denemek amacli icmedim yine gazdan agladi damla veriyordum ama bu daha iyi geldi aklinizda bulunsun
Nasıl içiyorsun kuzum kimyonu, gazdan o kadar bağırarak ağlıyor ki bende ağlayacağım onunla birlikte nerdeyse ; ( Genel de de akşam 7den sonra iş çığırından çıkıyor kolik sanırım zor bebek

Aynı durum bizde de var. Saat 7 olunca beni ter basıyor. Bugün yani aslında dün evde tektim. Kriz başladı. Önce duş aldirdim. İyi geldi. Sonra fon makinesi sesi eşliğinde emzirdim. Rahatladı. Sonra ayakta gezerek emzirdim. Sonra rahatladı. Ama tabi uyudugunda saat 10 du Tek başıma krizi atlattim ama bir yaş yaşlandım galiba :)))
Bir de Mommys Bliss Gripe Water diye bir damla var. Ben onu kullandım o çok işe yaramisti bizde ama benim kızin midesi bulanıyor daha damlayı bir damla damlattigimda başlıyor ağlamaya. Ağlarken verince bogulacak gibi oluyor. Bugün yaşadım bunu. O ağladı ben ağladım. Damlayı veremedim. Krize katlandım.

Gecenin bir yarısı kimyonu içip yatıcam öyle bir haldeyim. Memeyi filanda görmüyor gözü inanırmısın sesi kısılana kadar ağlıyor takati kalmayınca pestil gibi olup uyuyor. Birde enteresan gazı çıkarıyor başlıyor bağırmaya devamı var diye herhalde diyorum ama bu hafta sonu götüreceğim doktora. 7den önce de tüm gün huzursuz uykusunda bile kıvranıyor; ( o damlayı duymuştüm türkiye de kiler sahte olabiliyor diyorlardı nerden aldın sen cnm

Bir arkadaşım Amerikadaydi. Ondan rica ettim canım o getirdi. Benim minnoş da uykusunda kivraniyor çok üzülüyorum şimdi kivraniyor mesela.

Ohh sefaniz olsun canım:) alarmi boşver bebisi duy yeter

Diger markalarinda fark eder mo acaba gnc vs
Bana eczaci onerdi almadim geccen ay sonra baktim.olacaak gibi degil
Ben gnc de solgar da içtim.psikolojik olabilir ama solgardan sonra sanki azıcık artış oldu bende .gnc hic etki etmedi

Yaa çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok zor. Sen yine de bebek ağlasa da koşturarak git gel tuvalete ben öyle yapıyorum çocuk bağırıyo ama napym
Canım bizimki ağlamaya en yüksek perdeden başlıyor çatlayacak gibi ağlıyor ben alana kadar ne yapacağımınşaşororyorum öyle olunca kıyamıyorum da.. teşekkür ederim canım
Bir de hareketsiz kalıyoruz yürüyüş biraz fayda edebilir

Gttim acile 2 tane iğne vuruldum. Biri kalçadan biri.koldan. geçti bile kaşıntı ve kabariklik
. kullandığım bir ilac yok.. normalde de kaşıntım olurdu ama bu kadar da degil..
Geçmiş olsun canım. Sadece ilaç değil de maaalef akla gelmeyecek saçma sapan bir şeye karşı bile olmuş olabilir. Deterjan, yiyecek, Sıcak, soğuk, stres, egzersiz...neyse ki rahatlamışsınız

Normal doğum oldu cnm. Dogumlls alakası olduğunu düşünmüyorum alerji var ama neye. Çılgına dondum resmn kasintidan. Suan iyim cok sukur. İki tanr ignr vuruldum bas dönmesi var
Baş dönmesi artarsa , nefes darlığı olursa dikkat canım. Şimdi nasılsın

Canım damlayı nasıl veriyorsun direkt ağzının içine mi sıkıyorsun ?

Benim doktorum 3 saati geçirme demişti
Uyanmasa da 3 saatte bir mutlaka emzirmeye çalışıyorum. Hem bu sayede süt de artıyor diyorum uykusuzluga katlaniyorum. 3 aylık olunca tüm gaz kaka problemleri biter mi acaba Ne olur bitsin
Benden daha önce doğum yapmış bir arkadaşım 3 aylık bebeğin melek gibi olduğunu söyledi. Umarım bi durum sadece onun bebeği için geçerli değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…