2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet huzursuzluk kervanina bugece bizde katiliyoruz sanirim benim kuzçe aksamdan beri mizmizlaniyo dogru dûzgún uyumuyo gazdanmi kakadanmi anlamadim aglamiyo ama rahatta degil

kizlar benim kizin dili uzun zamandir bòyle çocuk doktoru pamukçuk degil sakin temizleme diyo ama daha fazlalasiyo sanki birde benim kiz emerken aciyo gibi bugûn meme ucunu devamli birakti tekrar aldi òyle emdi bi akil verin ben neyapayim

Hadi esin bilmedi diyelim annen nasil musade eder boyle bir seye.. bebegin sindirim sistemi kaldiramaz tabi. Bir sey olmaz insallah ama bol bol sanci yapar yavrucaga

Niye temizleme dedi. Ne zararı olabilirki. Bizdede acıyor gibiydi zor yutkunuyordu. Ben temizledim

Oyle gaz sancilari olur ki sabahlara kadar uyutmaz, ya da bizimki gibi memeyle kavga ettirir, emziremezsin bir türlü. O zaman basliyorsun iste damlaya

O sinekler mahbetti bni onjn icin de gitmstm gebeykn ... Smdi ki cok farklı anneme resm attım diyo nasıl yaktın ayagini o derecede bi gorintu var yani. Cokk fenayim acile gdicm en azndn bi ttest yapılır
Ürtiker döküyorsun ama neden acaba? Kullandığın ilac var mi antibiyotik penisilin falan. Bir seye alerji olmussun canim, cildiyeye git

Hafifce karbonatli suya batirdigin gazli bezle sil canim bir sey olmaz.

S Syba senin yorumu okuyunca Doğum yaptıgım günde çektiklerim aklıma geldi oyle bir alerji oldum ki anestezi bin yan etkisi olarak, anlattığın gibi Sanaha kadar kaşındım delircektim, Doğum yapalı 3 hafta oldu Hale’n kaşınıyorum ara ara ve özellikle geceleri Suan bile kaşınıyorum cok delirtecek kadar değil ama Hale’n rahatsız ediyor bende geçmezse Dr gideceğim senin normal miydi hatırlamıyorum Doğumun belki alakasi vardır diye dedim

H

Ben yanlış mi hatırlıyorum acaba olabilir, sağlık ocağındaki hemşire 2 günde çıkar dedi diye hatırladım sorarim gidince.
Banada 2. 3 hafta dedi bişey çıkarsa hem biz hem gönderdiğimiz yer arar demisti. Hatta sarılığı var diye bı kaç gün erteledi sarılık olunca yanlış çıkar tekrar ederiz demişti inşallah bişey çıkmaz.

Nerden aldın canim

Hic denemedim ama denemekten zarar gelmez mantik olarak yagli kismini icmis olacak yapilabilir bencede.

Ya Ama çok tatlı değiller miii
Bak oğlum uyuyordu uyandırdm emzirdim banyo yaptırdım tekrar uyuyor şimdi ve ben yine özledim :) bakıp duruyorum

Canım ben önceden de maalesef kabıza meyilliyim, yapamayınca daha kötü oluyorum sonra kısır döngüye giriyorum
Yaa çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok zor. Sen yine de bebek ağlasa da koşturarak git gel tuvalete ben öyle yapıyorum çocuk bağırıyo ama napym

Ürtiker döküyorsun ama neden acaba? Kullandığın ilac var mi antibiyotik penisilin falan. Bir seye alerji olmussun canim, cildiyeye git
Gttim acile 2 tane iğne vuruldum. Biri kalçadan biri.koldan. geçti bile kaşıntı ve kabariklik
. kullandığım bir ilac yok.. normalde de kaşıntım olurdu ama bu kadar da degil..

Normal doğum oldu cnm. Dogumlls alakası olduğunu düşünmüyorum alerji var ama neye. Çılgına dondum resmn kasintidan. Suan iyim cok sukur. İki tanr ignr vuruldum bas dönmesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…