2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh ne güzel uyumuşsunuz :) benim de uykularım bayılmış gibi, 5 dk uyusam 2 saat gibi hissediyorum Allah’ın lütfu herhalde :) bu gece biz de uyuyakalmışız 3,5 saat

Ne olur bitsin

Olabilir canim yarimcaybardagi suya 1 cay kasigindan az kimyon atip 5 dk sonra iciyorum

bulasiksuyu kizlar daha önce de söylemiştim kehribar gercekten gaza cok iyi geliyor
4 aydan sonrada enfeksiyon astim dis cikarma salya bunlarda etkili

Hahaha tam melek demeyelim de
Bende instagtam da takio ettigim bi anne 3 ayda cok rahatladin yazinca aynhadi insallah dedim
Ama.gercekten rahatladik uykusunu duzene soktu Atlas ben ugrassam yapamazdim
Gunduz uykusu sadece meme de vardı artik yataginda yatiyor tabi dizinde sallayna babanne de gitti

Simdi meme mama 20 dakika alt acik duruyor 20ndakika ana kucaginda sallaniyor sonra bi 10ndakika geziyoruz balkona cikiyoruz sonra kundak uyku

Yani 3 ay 1 2 de yasadiginiz huysuzluklar bi anda hoop gidicek ama gaz icin bilemiyorum ben 20 günlükken taktim kehribari sadece 1 2 defa zeytintagindan dolayi gazi çoktu oyuzden gaz konusunu bilemiyorum

Kundaklayıp direk yatırınca uyuyor mu kuşum?? Ya bana hayal gibi geliyor. Memede bile sancıdan uyuyamıyor insan yavrusu ;(

Sab simplex kullanıyorum canım ama kusuyor ;( Damla'dan mı çok bağırmaktan mı bilemedim
Gazdan da olabilir belki canim benim oglus kaka yapamiyordu dr onerisiyle bakso damlaya basladim 2 oldu kendisi yapiyor kakayi rahatladi biraz yavrum denemek istersen soyleyeyim dedim

Benim bebegim 2. hafta sadece 85 gram almisti ama kontrolde kimse mama dedi bana. Memede uyudugu icin verimli icemedigi, kakanin yesil olusundan ön sutu fazla iciyor olabilecegi konusuldu ve bana onerilerde bulundular. 4 gun Sonraya randevu verdi ve gittik, 155 gram almisti. Sut varken bile kilo alimi az olabiliyor, sebeplerini bulursan artiyor. Benimki artik daha iyi emiyor ben emzirirken onu takip ediyorum, artik gece uyandirmamamiza ragmen kilo aliyor. Bugun 1 aylik kontrolumuz var, evdeki olcumlere gore 4200 gibi cikar diye umuyoruz.

Dogru kavrama, bir memeyi bitirip digerine gecme, her istediginde meme verme onemli. Benimki bazi gunler oglen 3 uykusundan sonra aksam 10akadar uyumuyor, surekli emiyor. Tuvalet, yemek disinda birsey yapamiyorum,ama biliyorum ki enfazla 3 ay, sonra gececk

Yok kontrole aslında bir hafta daha bekleyip öyle götüreyim ebe 45 günlükken bakılıyor dedi kalça cikikligina. Senin oğlanın boyu kilosu nasıl abi nasıl kıskançlık var mı.
Ebe banada 40i ciksin en net sonuc oyle belli oluyor dedi benim oglan 52 cm 4300 gr olmustu 1 ay asisinda canim. Abide pek sallamiyor gibi daha oda 3 yasinda oldugundan peknidraknedemiyir ama sahipleniyir bi yere gidince herkes diyir ki bebek burada kalsin agliyor kendi tutuyor pusetin ucundan anne al diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…