2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar nobetciyiz hepimiz galiba
Çok kötüydü ya dün ikindi gibi başladı geceye kadar ağladı ne yapsam fayda etmedi ancak göğsümde susuyor..emdikce de sancı artıyor..saat on buçuk da baygın düştü artık ama sabaha kadar da kıvranıp durdu..anlamadığım gece gaz çıkarıyordu ama kivranmaya devam ediyordu..bu günler biter mi

Bunu anlamadığım için hafta sonu doktora götüreceğim. Emerken gaz çıkarıyor çıkarınca daha çok bağırıp ağlamaya başlıyor. Çıkmadan önce huzursuz. Bu iş böyle mi oluyor ben anlamadım ;(

Doğumdan sonra kabız olan var mı? Oturunca bile canım yanıyor
Minik kuzular P Pikapii
Bu kabizlik sorunu bende de var(di). Her öğlen bebekle yürüyüşe de cikiyorum ama sorun hareket degil. Sutten dolayi bagirsakta su emilimi cok oluyor, katilasiyor. Bol su icip, lifli gida tüketmek gerekiyor. Bur de hamileyken bana Magrocol verdiler, sindirilmeyen kana karismayan bir madde. Bağırsakta su
tutup diskiyi yumusatiyor. Eczaneye sorabilirsiniz venim işime yaradı.

Bomba gibi oldu çocuk geceden beri gaz çıkarıyor ama hala rahatlamadi problem ne

Maalesef benim var
Böyle birisini duyunca çok üzülüyorum. Bilmiyorum ne durumdasınız ama benimki kronik. Ameliyat fayda etmedi. Ömür boyu dikkat etmeliyim. Ama ben Ankara’da bir eczaneden temin ettiğim el yapımı krem kullanıyorum. Faydasını görüyorum. İsterseniz özelden mesaj atarım

Gazdan da olabilir belki canim benim oglus kaka yapamiyordu dr onerisiyle bakso damlaya basladim 2 oldu kendisi yapiyor kakayi rahatladi biraz yavrum denemek istersen soyleyeyim dedim
Yavrucum bu yapıyor kakasını ve yaptıkça daha da bağırıyor ağrısı tuttuysa. Devamı olduğu için diye düşünüyorum artık. Sanırım ben bir tüp doğurdum.

Yavrucum bu yapıyor kakasını ve yaptıkça daha da bağırıyor ağrısı tuttuysa. Devamı olduğu için diye düşünüyorum artık. Sanırım ben bir tüp doğurdum.
Anladim tatlim soyledigim gaz damlasi zaten hani kakayi bile hallettiyse cozum olur belki dedim cok uzuluyorum halinize

Bitecek canim merak etme cikardigi gaz kafi gelmiyor olabilir

Çoğuz aman varlığını unuturum ama ne zaman kabız olsam gün yüzüne çıkar maalesef , çok geçmiş olsun . Sevinirim mesaj atarsanız

Hafta sonu doktora götüreyim diyorum alırım bu Damla'dan da kuşum sab simplex bende işe yaramadı
Bende nurse harveys kullandim 10 gun bana misin demedi onu birakip baksoya basladim pazartesi bebegim kakasini kendi yapmaya basladi hala biraz gaz var tabi cunku pit pitlayinca cikarmiyor beyefendi gotur canim sen dra ama anladigim kadariyla senin oglan agir kolik hic susmadan aglamak bu yuzden diye okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…