2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ev sahipleri anlamaz canim kiracinin halinden derki ev benim cikacaksin sen ne haldesin ne durumdasin umrunda olmaz bi ay once dese bari yumurta kapiya dayaninca tutmus cikin diyor gicik

Kızlar Doğum yaptığım zaman hastaneden Doğum izni raporu almadım, şimdi gitsem Doğum yaptığım tarihten bu yana raporu yazabilirler mi

Ev sahipleri anlamaz canim kiracinin halinden derki ev benim cikacaksin sen ne haldesin ne durumdasin umrunda olmaz bi ay once dese bari yumurta kapiya dayaninca tutmus cikin diyor gicik
aynen canim 1 ay veya 2 ay onceden deseydi ilanlardan bi ev bulurduk bende esyalarimi herseyimi yerlestirmek yerine toplardim yavas yavas.insallah diretmzler cok esim konuşacak tekrar bugun dua edin bana nolur

Günde bir kere değil mi canım?? Umutla dün gece iki de içtim canım ne kadar burnumdaysa ;(
Haklisin uyumayan bebek cok zor insanin ici eriyor onun aglamasina birde benimki icli icli agliyor ben sabah iciyorum birde aksam 1 kasik yemegin ustune doktum yedim gece sutuyle alsin diye sabah emzirdiysen biraz hafiflemistir insallah

Canim selam n’aptın haber var mi ?
Aradım sağlık ilçe müdürlüğünü. Özellikle bir kaç kez sordum topuk kanı ile ilgili bir problem olup olmadığını sorun yok dendi. Başka bir şey için aranmıştır bi daha ararlar dedi. Telefonun sesi açık bekliyorum. Sağlık ocağınıda aradım cevap vermiyorlar. Çok şükür bir şey yokmuş. Rahat nefes aldık. Sağolun.

Kitapp
Kitapta okudugum kadarıyla bez küçük geliyor olabilir, bezini sevmiyor olabilir bunlar bir seçenekti..

Masallah paşaya daha küçükmus kıskançlık olmasında o daha zor.

Hayırlı 40 larımız olsun kızlaaaarrrr ONTK Nesrinay86 Ftm41
Yuzunu gizleyerek de olsa 40 ucurma fotomuzu da paylasiyorum. Simdiye kadar bayram ve 1. Ay fotomuzu da yapmistik. Cok keyifli :)
Biz daha kirk banyosu yapmadim hatirli kirklarimiz olsun darisi yaslarina olsun canim

Canim seni oyle kolay çıkaramaz kiraci haklari var gidin bi avukata danışın yada burda bilen var mi
Kirasini odemeyeni bile ne kadar uğraşıyor ev sahipleri de çıkaramıyor mutlaka bi.sure var hatirlayamadim

Canım damlayı nasıl veriyorsun direkt ağzının içine mi sıkıyorsun ?
Canim ben once kasiga 2 damla sütümden koyuyorum. Sonra damlayi koyuyorum basini cok hafif yan cevirip dudagini aralayip agzina dokuyorum. Direk damlayi agzimiza denk getiremiyoruz biz saga sola gidiyor. Direk kasiga damla dokunce de damla kasikta kaliyor akip agzina gitmiyor. Cozumu boyle buldum

Coco sende de ne şans var be kuzum hepsi üst üste gelmiş. Sıkma canını herşey olacağına varır. Bulunur bir hal çaresi

Kızlar bebeğine ACD3 kullanan var m varsa kaç damla kullanıyorsunuz kaç gündür dr u arıyorum ulaşamıyorum bir türlü kullanmaya başlayamadık daha

Hayırlı 40 larımız olsun kızlaaaarrrr ONTK Nesrinay86 Ftm41
Yuzunu gizleyerek de olsa 40 ucurma fotomuzu da paylasiyorum. Simdiye kadar bayram ve 1. Ay fotomuzu da yapmistik. Cok keyifli :)
maşallah hayırlı olsun..

Bizde el bilegine geçtik ayak bilegi kalınlaştı
bende verdim sonunda siparişi inanıyorum işe yarayacak, tabi eşim taş koymazsa kendisi saat bile takmaz bebeği rahatsız ediyor bu demesinden korkuyorum

Eki Görüntüle 2186442 merhaba teyzoşlarım nasıl olmuşum
büyümüşte 40 lı kız olmuş maşallah Melike ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…