Arkadaslar moralim sıfır
Yeniden karar çıkmış 15 gun once eşim bana soylememis uzulmeyeyim diye.geri dönmüyor maalesef.izine geldi komutanlarla konustu durumumuzu anlatti ama razı gelmiyorlar birakmiyorlar tugay da calismasi icin.yani esim ancak doğum iznine gelebilecek.ama ne yazikki dogumumda burda olamiycak
annemi getiricem mecbur.
Dahasi da var,sabah sabah sinirlerim harab oldu.sabah zil caldi kapıyı eşim açtı.bu evin asıl sahibi kadin geldi,biz yeni gelin alıcaz,gelin de ayrı ev isterim ben diye tutturdu o yüzden cikmaniz gerek falan dedi.yahu ben çocuğum gelecek diye bütün evi mis gibi temizlemisim,herseyimi yerleştirmişim.besigin yerini bile ayarlamak icin saatlerce ugrasmisim.hatta bebegim usumesin diye koridordaki ince haliyi kaldirip daha kalin bi hali kestirip sermisim.Allahin izniyle 20 gun sonra dogumum var,gelmis bana cik diyo.esim dedi ki,teyze daha onceden soyleseydin olurdu ama ben burda degilim afrindeyim izinimde yok,esim bu ay dogum yapacak dedi.2 ay onceden falan soyleseydin bi hal care bulunurdu dedi ama suan olmaz dedi.kadin hala diyor ki ben yardim ederim esyalarin tasinmasina diyo.eşin ellemez diyo.kısacası kesin gidin diyo.napcam bem yaaaaa