2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O sinekler mahbetti bni onjn icin de gitmstm gebeykn ... Smdi ki cok farklı anneme resm attım diyo nasıl yaktın ayagini o derecede bi gorintu var yani. Cokk fenayim acile gdicm en azndn bi ttest yapılır
Benimde ayagim sisti kabardi ve aciyor beni ne isirdiginida bilmiyorum

7 sene miiii vay be ben 1,5 sene olmadı tedavi gördüm. Ben bana çok dedim senin epeymiş canım
Bazen Benim bazen eşimin işi dolayısı ile ayrı şehirlerde yaşamamız gerekti. Bu da süreyi daha da uzattı. 2014 te bir dış gebelik geçirdim. Polip ve kist ameliyatı (engel değil gebeliğe ama hadi durmasın) rahim filmi, polip tekrarladı yeniden operasyon. Sonuç sebepsiz infertilite... Doktorum hep oyaladı. Şimdi git 3 ay sonra gel. En son dedim ki benimle birlikte size gelen hastalarınız 3. Çocuğu doğuruyor olabilir. Bir kan testi istedi yumurtalık rezervi için, sonuca göre bakarız dedi. Sonuç normal ama ben bunaldım 2 ay sonra dedik görüşelim ve artık tüp bebek aşılama bakalım. Tamam dedim olmuyor Aralık'ta tedavi. Çok ta korkuyorum süreçten bu arada. Bir sonraki ay regli olmadım... kendiliğinden oldu.

ANneler doktordan geldik cok moralim bozuldu 21 günde yarım kilo almışız mama ver dedi doktor hem günde 3 kere ben vermek istemiyorum nerde yanlış yapıyorum ben anlamadım yaa cok üzgünüm

ANneler doktordan geldik cok moralim bozuldu 21 günde yarım kilo almışız mama ver dedi doktor hem günde 3 kere ben vermek istemiyorum nerde yanlış yapıyorum ben anlamadım yaa cok üzgünüm
Ya sen bebegin doydugunu dusunuyorsan verme bizim dr birak dusuk kilo alsin ama sakin mama verme dedi bebegin genel durumu nasil huysuz mu agliyor mu

Demekki biraz kafayı rahatlatman gerekiyormuş.

Canum üzülme cozum olmuyor bizde ilk çıktığımızda kuvezde 25 gunde 100 gr almıştı atlas
Ben kafami duvarlara vurdum niye daha once götürmedim kontrole diye
Mama basladik mecbur sutum doyurmuyor yetersiz geliyordu demekki
Mamayla toparlandi ama emzirmeyi birakmadim simdide azaltmaya çalışıyorum yeniden sadece sut alsin diye ama once sutu arttirmam lazim
Yani her turlu büyüyorlar kendinj yıpratma dahada azlamasin sütun

Ciddimisiiin vaaaow. Doğal yolla mı oldu canım?
Ciddiyim canim evet normal yoldan oldu şükürler olsun rabbime bu yaz tûpbebek yaptiracaktik süpriz oldu ben 12 sene boyunca hep hamile kalsim ama düsük ve gelisim durmasi sonucu kürtajla sonlandi bu melegim rabbimin bize sabretmemizin hediyesi olarak düsünüyorum

Ayda 600 gr alt sinirdir. Bebis 10 gun sonraya 600 u geçmiş olur. Niye moralin bozuldu ki. Emzirirken meme degisimi sık yapiyor musun? Ben arka arkaya iki emzirme de ayni gogsu veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…