2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ka
kazaya kurban gitme ihtimalimiz muhakkak var canım benim tanıdığım çok kişi var spiralle kazaya kurban giden

Hayır kuzum sezaryen doğum yaptım
Kizlar her korunmadaki gibi risk var spiralinde yerinden oynama riski var agir vs kaldirirsan diyorlar ama.ben koltuklarin falan yerini degistirdim yani bi sorun olmadi normal dogum yapanla sezaryen yapanlara sadece dogumun uzerinden ne kadar gectiyse ona gore takiyorlar mesela normal dogum yaptiysan 1 ay sonra ben sezaryen yaptigim icin 3 ay sonra demisti ama her yerin uygulamasi farkli yine herseyde oldugu gibi baglinoldugunuz asmlere sorun kizlar takilirken az bi agrisi var ayni gun geciyor ama en garanti korunma yontemi bence yine taktiricam ben

Hala doğuramadım. Doktor kontrol etti açılma yok bebeğin kafası yukarda. İlaç koydu 6saat sonra tekrar kontrol ve bir doz ilaç daha koyacak 12 saat sonunda bir gelişme olmazsa sezeryana alacak ilaç koyalı üç saat oldu ne ağrı ne kasılma yoruldum yürümekten hastaneyi alt üst ettim açılma olsun diye nasip artık kızım iyi olsunda ben razıyım

Bnim yavru kuşun agzindan kopuk gibu tüküruk var normalmi ? Bide uyurkn ses çıkartiyor hni bizim boğazimk gıcık tutar da ses ciksr ya onun gibi.. bide dun uyansin die ayajakrini ıslattim sanirsam usuttu arada oksuruyor
Bizim o tûkùrúk bayadir var canim doktor normal dedi uyurkenbenim minikte inliyo sanki biryeri agriyormus gibi doktor artik aglama disinda degisik sesler çikarma olacak dedi òksûrúkte dùkmùgú bogazina kacarsa oluyo

Bana sormadin ama ben biberonla veriyorum
Benim bebek 3100 gr doğdu
3. Gün hastaneden çıkınca 2900 gr oldu
10. Gün 3100 gr olmus bende akan sütleri kalkanla toplayıp aventle verdim ancak meme reddi yaptı onun için artık vermedim takı 20. Gün yani dün doktora gittik kilo almak bi yana 2960 gr düşmüş 140 gr vermiş 10 günde çocuk hep memede kalmak istiyordu beşiğe yatırınca tekrar uyanıyordu kaka sayısı iki üç güne bir düştü
Doktor sağım yaptırdı aslında sütun yeterli hem emzir hem sağım yap kaşık veya enjektör ile ver hemen mama başlamayalım 5 gün sonra tekrar bakalim yine almazsa mecbur mama başlayacağız dedi
Bende kaşıkla zor olacağı için madela aldim dünden beri sagip veriyorum hemde emiyor henüz meme reddi yapmadı
Sen hangi biberonla veriyorsun
Ayrıca cevabın için teşekkür ederim
Bu durumda başka önerileriniz varsa yazarmisiniz
Birde sütüm az gibi eskisi gibi göğüslerim sert olmuyor ve akmiyor
Rezene kimyon ısırgan üçlüsüne bugün baslayacagim

Yeter verebilirsen tabiki. Ama uyandirsan daha iyi olur neleri denedin uyandirmak icin?

Yeter verebilirsen tabiki. Ama uyandirsan daha iyi olur neleri denedin uyandirmak icin?
Altını acıyorum, siliyirum, burnunu sikiyirum elini ayağını oynatıyorum, yüzünü ellerini ıslak pamukla siliyirum, bi Çeşme Altina sokmadığın kaldı yok uyanmıyor gözünü acıyor ama
meme ağzına alınca gene uyuyor.
Kaşıkla zor oluyor ama çaremde yok ki baska
Biberonu iki kez denedim ama uykuda onuda almıyor ağzında emiyor gibi yapiyor ama çekmediği icin oyle
Kalıyor

CNim benimki cok nadir gogsumu emiyor surekli sagiyordum dun gece sagmadim sabah emdi 20 dakika kadar simdide sagmadim nasil yapsam acaba sagmayip beklesem mi yoksa biriji mi sagsam emmezse mama vermek istemiyorum cunku
Gogsunu sagmana engel dehil emmek isteyecek olmasi. Misal makine ile 100cc cikti ve artik artik sut gelmiyor. İsin bitti sagdin ve bebek o an emmek istedi ver emsin gogsunde sut var hala ve emin ol doyacak kadar var hemde yagli sut. Ben kizimi hep bu sekilde emzirdim sagmam gerektiginde ertelemedim gogusleri folu bekletmek yanlis bir hareket beyine sut lazim degil uretimi durdur sinyali gidiyor.

Atesi fln yok ama ara ara oksuruyor. Sabah 5 bcukds kalkti geve 1 bucukds uyudu bnde bi kalktm saati gordum sok oldum. Ellemicem bugun bakayim suan sıkıntı yok... Vucut isisi normsl usutse atesi olurdu değil mi.
Hasta olsaydı hemen belli olurdu herhalde canım sen genede dikkat et terleyince kusunca falan hemen değiştir üstünü. Benim oğlumda gece 1 kere uyandı o uyudukça bende uyuyorum dinleniyorum temizlik yemek çamaşır herşeye yetişiyorum

Bilhassa en azindan bir kezde gece sagim yapmani tavsiye ederim. Gece prolaktin hormonunun salinimi cok oluyor sut arttirmak icin gece sagimi cok onemli.

Yattigi odayi degistir benim oglan odayi degistirdigin an uyaniyor

@Doga27 benim yaramazda seninki gibi ya surekli emeyim.modunda ama cok emince de kusuyor emmezse uyumuyor kafayi yicem
Gecici bir donem sık dişini emecek kusacak gazdan kivranacak azicik rahatlayinca yine emmek icin aranacak ve bu dongu boyle devam ediyor. Benim evimde resmen bir gazman var iki gecedir ayaktayim. Tam oh cikti gazi rahatladi diyorum yine meme al bastan :)

Canlarım kaka yapamayan minnoşlara filtre kahve mi koklatiyorduk.
Çekilmemiş kahve çekirdeği 3 tane parmak ucuyla al burnuna götür geri çek yeterli fazla koklatma isal olabilir. Ben söylemiştim kahve çekirdeğini inşallah işe yarar bizde yaramadı kuzenin bebeğine yaramış.

masallah benimki 3465 dogdu, 1aylikken 4095 olmus - nedir bu isin sirri? sutum de cok ama fazla kilo aldiramadik.
Anne baba olarak kilonuz nasil? Genetik diyede birşey var sonucta her bebek ayni kiloyu almiyor gelisimleri surecinde ayni sutu ikiz bebeklere bile icirdiginde kilo alimlari ayni olmuyor o yuzden hic bunlari dusunmek dogru gelmiyor bana emzirmeye odaklanmak en guzeli. İki cocuk emziriyorum ne hamileyken ne simdi sut olur olmaz dusunmedim kilo alir almaz kucuge sut kalir kalmaz aklima bile gelmedi. İki tane olduklari icinde en son hangi memeyi kime verdim onu bile takip etmiyorum onume geleni veriyorum :) isin sirri bence rahat olmak.

Herşey beyinde bitiyor beynime tükürim:))
Yardim lazimmi :))) icme icme simdi gozle gorulur bir zararı yoktur ona ama ilerleyen donemi dusun annesi. %100 sebep budur diyemem ama kiz kardesim iki cocugundada hamilelikte ve sonrasinda sonrasinda icti cocuklar surekli hasta ve astim var. Arkadasimda oyleydi oğlu 2 yasinda yasinda surekli genzi dolu hiriltiyla geziyor. Ne bileyim ben etkiledigini dusunuyorum. İnsallah igrenirsinde icemezsin.

Yatarak emzirmeyi denemediysen deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…