2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sağınca iki göğüsten 60 cc bazen 90 cc çıkıyor ama emmeye süt kalmıyor süt çoğaltmak için ne onerirsin
Emmeye sut kaliyor yaniliyorsun. Emin ol sagdigin kadar daha sut kaliyor gogsunde. Bebegin cenesi emme refleksi makinelerden daha kuvvetli. Şunu aklindan cikartma aktif emen bebegin varsa memede sut bitmez. Tazyikli gelmez ama akar ve sagim emme sonrasi geride kalan sut yagli olan suttur genelde kilo aldiran o suttur.

Memede uyursa kulak memesini sikmayi dene elinle cenesinin altini durt. Yuzunu pamukla silmek yerine lavaboda elini islat soguk suyla elini yuzunu iyice sur. Annelik cani acir usur diye korkuyoruz ama emmesi lazim.

Aynen uyumadigi surece o kisir dongu bizdede var goguslerim duzgun olsa can feda hic biraktirmicam zaten elimden geldigi kadar da veriyorum bu arada bi sorum var sana benim memeler duzelirse sutumden buyuk oglana icirmeyi dusunuyorum sagarak bi sakincasi olur mu acaba 3 yasinda oglum

Aminnnn inşallahhhh azaltmaya çalışıyorum veya komple 1 taneyi içeceğime bir iki fırt çekiyorum kaç parçaya bölüyorum bakalım

Ben sağınca iki göğüsten 60 cc bazen 90 cc çıkıyor ama emmeye süt kalmıyor süt çoğaltmak için ne onerirsin
Ben az önce bir video izledim ve şimdiye kadar en mantıklı o geldi simdi emzirdim mama verdim ve buna baslicam sen mama veriyor musun bilmiyorum tabi

Emzirecegim pesine sagdigim sütü vericem ne kadar olursa pesine mama vericem ne kadar icerse

1 saat sonra tekrar sagicam 2 saat sonra acikacagi için tekrar emzirecegim peşine sagdigim sütü verecegim pesine mama

Bu döngü böyle devam edecek sütü çok artmış uygulayanlarin bakalım

Ne sakincasi olabilir :) insallah yadirgamazda icer. İnek sütünden daha faydali. Küçük bir ihtimal bir iki gun circir olur en fazla o yani:)

Bilhassa en azindan bir kezde gece sagim yapmani tavsiye ederim. Gece prolaktin hormonunun salinimi cok oluyor sut arttirmak icin gece sagimi cok onemli.
Iyiki varsin yaa tam sagip sagmamak arasinda gidip geliyirdum atlaa emmek istedi sagmayim dedim senin mesaji okuyunca onun emdigini sagdim baya sut cikti tabi benim bayaa dediğim size gore cok az aartacak insallah gece makineyi yanima alayim bari sesini sevmiyo atlas diye sagmiyordum ama gece cok doluyor az emip biraktigi icin hrm agri yapiyor

Hahahahahy önüme gelene veriyorum lafina cok güldüm haklisin aslinda da kotu düşünmemek cok zor yaa sagiyrum azıcık sut cikiyor emiyo emiyo agliyo ikisiinide emip hala agliyo

masallah benimki 3465 dogdu, 1aylikken 4095 olmus - nedir bu isin sirri? sutum de cok ama fazla kilo aldiramadik.
Valla canım hiç saatli emzirmedim.. bebeğe biraktim.. bide çok sicak giydirmiyorum çocuğu kendimde öyle emerken hep ten tene temas halinde.. hastaneden çıkarken küçük diye bol bol ten tene temas oneemislerdi onun etkisi var sanirim.. ama bide doktorumuz fazla ölçü gibi ben evde tartiyorum dört cikiyor

Canim şimdi 1 saat sonra tekrar sagacaksinya makinenin parçalarını yıkayıp kaynatacakmisin yoksa nasil olsa yeni kullandım diye yikamayacakmisin... Makinem var ama o parçaları yıkayıp kaynatma derdine hiç kullanmiyorum....

İste gece sutu sagman demek o dolmus beklemislik yerine yeniden dolmusluk olacak biraz garip anlatim oldu ama bu tam olarak. Memeler depo degil fabrikadir. Sut biriktirmek icin bebek emdikten sonra, arttirmak icinse bebek emmeden once sagim yapiliyor.

Bebisi göz kontağı kurup gülmeye başlayan anneler ne zaman başladı bebişler... birde ses çıkarmaya falan ne zaman basliyorlar??? Bizimki gülüyo gibi yapıyo ama öyle sosyal gülüş değil istemsiz gibi.. söyle gözümün içine bakıp ne zaman gülecek diye sabirsizlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…