2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahahahy önüme gelene veriyorum lafina cok güldüm haklisin aslinda da kotu düşünmemek cok zor yaa sagiyrum azıcık sut cikiyor emiyo emiyo agliyo ikisiinide emip hala agliyo
Sagim asla olcut degildir burada hata ediyorsunuz .sagdiginiz sutu baz almayin. Birde her kadinin sut uretimi bir degil kiminin daha fazla kiminin az. Eger aglamayi acliga yoruyorsan dun gece 1 den beri agliyor memede agliyor kucakta agliyor. Aglak bebek yapmisiz demekki :)

Ben iki gecedir gece yatarak emziriyorum ama aklım çıkıyo ya uyur kalırsam diye aslında büyük rahatlik
Bebegin dibine cok girmemek lazim cok yanasirsam burnu kapaniyor olurda uyursam memeyi elimle tutmayi biraksam bile burnunu kapatmayacak sekilde ayarliyorum.

Ben kullandigimda yikayip kaldırıyorum parcalarini 2 gune de 5 dakika kaynamis suda bekletiyorum insallah dogrudur yaptigim

Ben ebebekten aldigim pompanin biberonuyla veriyorum meme reddibolmadi insallahta olmaz

40 ciktiginda ilk kontaklar basliyor, ama surekli degil. 2. Ay bitimini beklemek lazim

Ben sağınca iki göğüsten 60 cc bazen 90 cc çıkıyor ama emmeye süt kalmıyor süt çoğaltmak için ne onerirsin
Yeşil sogan dere otu maydonoz semiz otu kayisi hosafi kefir tarhana corbasi yogurt hergún 2tane yumurta ceviz findik badem rezene yesil biber et tavuk bulgur pilavi bol su hurma ve kuru incir brn bunlari òneririm

Sürekli memedeydi oğlum. Uyudu uyandı emdi. Şimdi ise çok sütüm gelmiyor sıktım gelmedi. Çok emince süt azalması olur mu?

Her sagimdan sonra yikiyorum canım ama kaynatma işini günde 1 kez yapıyorum. Öyle öneriliyor her seferinde kaynatmak gerekse bence kimse kullanmaz :)

Ne sakincasi olabilir :) insallah yadirgamazda icer. İnek sütünden daha faydali. Küçük bir ihtimal bir iki gun circir olur en fazla o yani:)
Ya gecenlerde sutum var mi diye biraz sagdim baktim vardi yazik dedim sagamayayim gerisini benim oglanda anne bu ne dedi sut dedim pompanin biberonunu aldi kafaya dikti yadirgamadi tabi ben oturdum bi posta agladim kucuk meme emiyor bu emmedi diye o yuzden goguslerim duzelince sagio vereyim diyorum

Arttırmak icin emmeden önce yapiliyor ilginc bir mantik
Bizde hep once sagarsak bitecek gozuyle bakiyoruz

Biz başladık gülücüklere 2.5 aylik ama.premature oldugu icin normal zamani bu olmayabilir belki sizde daha erken baslar
Ses cikarmaya da 1. Ayın sonlarında başlamıştık

Gün boyu aralıklarla toplamda 1 saat uyudu ve hala uyumuyor dün gece de uyumadi ben bayilmak uzereyim napicam bilmiyorum ayakları usumesin diye tulumun patigi üstüne çorap giydiriyordum ayakları isilik olmuş o kasiniyor galiba napsam bilemedim her gün banyo yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…