2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebegin dibine cok girmemek lazim cok yanasirsam burnu kapaniyor olurda uyursam memeyi elimle tutmayi biraksam bile burnunu kapatmayacak sekilde ayarliyorum.
Ben silikon ucla emzirdigim için mecbur yakın oluyoruz bide daha acemiyiz bende oda tutana kadar biraz sinirleniyo o pozisyonda ama alisacaz

Ben kullandigimda yikayip kaldırıyorum parcalarini 2 gune de 5 dakika kaynamis suda bekletiyorum insallah dogrudur yaptigim

Canim kaynamis suda bekletmek yerine kaynat sen onları on dakika falan....

40 ciktiginda ilk kontaklar basliyor, ama surekli degil. 2. Ay bitimini beklemek lazim
Hadi bakalım başlasın babası şarkı söylüyo ona eline alıp bana bakıyo diyo ama bende elime alıp yüzüme yaklastiriyorum hep başka tarafta gözler...
Her sagimdan sonra yikiyorum canım ama kaynatma işini günde 1 kez yapıyorum. Öyle öneriliyor her seferinde kaynatmak gerekse bence kimse kullanmaz :)
mutlaka doğrusu odur zaten sadece yıkamak bile bi dert geliyo bana hem vakitsizlikten birazcıkta tembellikten
Biz başladık gülücüklere 2.5 aylik ama.premature oldugu icin normal zamani bu olmayabilir belki sizde daha erken baslar
Ses cikarmaya da 1. Ayın sonlarında başlamıştık
Oy yerim bizde 28 günlüğüz ama ses çıkarmıyor henüz bir kaç güne başlayacak mi bakalim...

Canlaarrr....
Bir kaç gün kayıpım, annemler geliyor, kızımı getiriyorlar. Onca yolu 3 günlük geliyorlar ya yanarım yanarım ona yanarım. Sevinemiyorum bile göz açıp kapayınca gidecekler diye onlar da iş güç insanı ne yapsınlar. Hepinizi öpüyorum canlar.

Ayakları soğukmu oluyor canım? Ben sadece bodi giydiriyorum gündüz, hava karardıktan sonra çorap, bazen patikli ince pantolon ama o zaman üstünü örtmüyorum terliyor çok

Ay ne guzel icmis madem oyle hoguslerim toparlandigi gibi sagimada basla bcsin sifa niyetine hic gec kalmis degilsin oda faydalanir. Hemde sutun artar.

Anne sütü sür canım hemen geçiriyor isiliği

Ay ne guzel icmis madem oyle hoguslerim toparlandigi gibi sagimada basla bcsin sifa niyetine hic gec kalmis degilsin oda faydalanir. Hemde sutun artar.
Sabirla bekliyorum ki memeler iyilessin diye ama.zor iyilesir cunku areola kismi yanik gibi benim memelerin bebegin dudaginin geldigi kisim cok hassas genli biriyim sanirim benimki ondan oluyor ne kadar devam edecek bilemiyorum bitsede buyuk oglumada versem hep icime batiyor onun beni emmeyisi

Arttırmak icin emmeden önce yapiliyor ilginc bir mantik
Bizde hep once sagarsak bitecek gozuyle bakiyoruz
İste bitmeyecegini aklimiza yer etsek bu endiselere hic gerek kalmiyor. Bak misal 1 saat once ablayi emzirdim uyudu her iki memeyide emdi somurdu onu uyutunca ufaklik agladi verdim. Musluk gibi dusun vanayi kapatmadigin surece akacak sut var mi, yok mu, az mi, cok mu, yagli mi diye endiselerle kendi elimizle vanayi kapatiyoruz farkinda olmadan. Emzirmeyi eziyet degil zevk haline getirin bu kadar stres yapmayın olmadi mi yok mu sut ?mama verilecek tek mamayla buyuyende bizim cocugumuz olmayacak sonucta en azindan bakin elimizin altinda imkan var ya oda olmasaydi.

İsilik bizdede var oglanin tum vucudu isilik icinde. Ev klimali sadece kolsuz citcitli ile tutmama ragmen ve emzirirken genelde temassiz yatarak emzirmeme ragmen yaz bebegi olmasinin dezavantajını yasiyoruz. Hergun yikiyoruz. yikama sirasinda sampuan yada farkli birsey kullanma sonrasindada krem tarzi urun kullanma diyebilirim sadece gecene kadar. Benimkide uyumuyor simdi uyudu ve hemen zibaracagim ne zaman kalkar bilmiyorum uyku akiyor gozumden :)

Bu arada kizlar ates olcer icin hangisi daha uygun temassiz mi kulaktan olcen mi markada hangisi daha iyi acaba bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim
Ben temassiz almistim olcumune guvenemiyorum onlarin ayarlanmasi lazim ve her olcumde farkli sonuc verebiliyor. En guzeli ya kulaktan yada ucuz koltuk altindan olcenlerden kullanmak. Dogru olcum koltuk alti cunku drlarda onu baz aliyor.

Büyük çocuğunuz kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…