2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ev yapımı limonata sütun tadını degistirirmi acaba? Malum hava sıcak asitli seyler içemiyorum canim biseyler içmek istiyor devamlı ve limonata en iyi sağlıklısı gibi geldi. Evde kendim yapıyorum. Sutu olumsuz etkilemez değil mi? Hergun 2 bardak icsem?

Ayakları soğukmu oluyor canım? Ben sadece bodi giydiriyorum gündüz, hava karardıktan sonra çorap, bazen patikli ince pantolon ama o zaman üstünü örtmüyorum terliyor çok
Ayakları çok soğuk oluyor canım corapsiz ve çok gazı var annem benim bebekligimden dolayı gaz uzmanı olmus çorap giydirmezsem gazının çok olacağını söylemişti

Ben de sürekli yatirdigimda uyandığı için 11de memede uyutup yanında nöbet tutaken uyuyakalmisim o da uyanmamis çok şükür simdi kalktık :) ben de camları kapatıp sıcaklığı klimayla ayarliyordum ama ayaklari cok soğuk oluyor diye corap giydiriyordum ondan oldu sanırım:/

Ben uyku icin yatirdigimda corap giydirmiyorum bilhassa gece yaz yada kis farketmez. Ve ayaklari ustunu acmis bile olsa sicak oluyor. Cunku corapsiz kan dolaşımını daha rahat sağlıyor.

Ben uyku icin yatirdigimda corap giydirmiyorum bilhassa gece yaz yada kis farketmez. Ve ayaklari ustunu acmis bile olsa sicak oluyor. Cunku corapsiz kan dolaşımını daha rahat sağlıyor.
Ben geceleri patikli tulumun üstüne çorap giydiriyordum ben de giydirmeyeyim daha bari canım

Kızlar kizim gündüzü geceye geceyi gündüze çevirdi.. bakınıyor kucak istiyor bu saatte uyku diye kıvranıyorum ben onun uyku muyku yok.Bu bebeler bir alem .
Bir de 3 saat uyumaya başladı uyuyunca klkincada 5 dk bilemedin 10 dk emip uyuduğu oluyor bu emme yeterli mi sizceac kliyor diye endişeleniyorum.bugün uzun uyudu yeni yeni huylar cikiyor

@Ayca Bahar canim biz 50 gunluk olduk gulmeler başladı göz kontağı kuruyor yandan yandan gülücük atiyor.
1 ayın sonlarına doğru daha belirginleşiyor sanki bende ilk anne oluyorum ama gözlemim böyle belki daha öncedir tecrübeliler dahs iyi bilir.ses çıkarmaya da başladı ama oyle agu falan değil.Laf dinliyor mesela karşısında konuşacaksın dudaklarını flan buzuyor sanki oda konuşabilecek gibi.ben de senin gibi merak ediyordum bunlari..hepsi harika seyler.

Aa hiç bir yerde yazmıyor sağol canım sureyim uyandığında çok teşekkür ederim
Bizim ufaklğğın da boynu isilik olmuştu, abimin eşi ebe ona sordum süt sür dedi ve sürdüm aynı gün geçirdi. Öncesinde birkaç gün pişik kremi zeytinyağı falan sürmüştüm çok etki etmemişti . Aslında bizde isilik olanı denize sokarlar ama o hayal tabi

Benim 2 arkadasimin cocuguda oyleydi biri sackurutma mak sesiyle uyuturdu diger suyunu biraaz sicak yapip banyo yaptiriirdi bu arkadasta derdi ayaklari surekli soguk isinmaya basladiginda gazi gidiyordu

Buyudu artik tabiki yeterli alacagini aliyor uyanma saatide cok normal rahat ol ac olsa uyumaz keyfi yerinde demekki.

Kızlar sütün yüzde yuz suyka alakasi var deli gibi ye su içme süt az oluyor bir lt lik sise edindim kendime bittikce dolduruyorum aksama kadar uc gece de iki kez bitiriyorum 5 lt oluyio toplam da yoksa süt az gelince beyfendi sinirleniyor dayanin suya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…