2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım aynen sağım ve emmeye devam

video linkini atarmısin bende doktordan geldiğimden beri emzirip üzerine bir önce uyudugunda saydığım sütü veriyorum dün gece golden gold aldim 10 cc verdim gece süt dolmuş
Deneyelim canim insallah olur

Memede sinirleniyor çırpınıp agliyor ağzından cikariyor dimi canim.kavga ediyor resmen memeyle bnmkide oyle yapuyor

Aynen canim bence gereksiz ve güvenilir gelmiyor bana.
Olur mu oyle cok buyuk rahatlik. Kucucuk bebegin koltuk altinda nasil tutacan ates olceri. Bence su kucuk dijital olanlar guvenilir degil. En guveniliri eski usul cubuk olanlar. Varsa şaşma bence dijitallerin hepsinde var. Madem oyle bari rahat olsun. Simdi hastanelerin hepsinde artik bunlar var. Acilde kim eski usul olcuyor. Bunda da cok ucuza kacilirsa bi ihtimal kotu cikabilir. Almadan once epey denedik aldigimiz yerde, vucut isini dogru olctu biz de aldık. Alnina dayiyorum 1 sn de diit diye ölçüyor cok pratik

Denize sokarsak iflah olmaz

Benim 2 arkadasimin cocuguda oyleydi biri sackurutma mak sesiyle uyuturdu diger suyunu biraaz sicak yapip banyo yaptiriirdi bu arkadasta derdi ayaklari surekli soguk isinmaya basladiginda gazi gidiyordu

Benimkinde bebek reflusu var sanırım dik tutmadigimiz durumda kucakta da olsa ağlıyor.
video linkini atarmısin bende doktordan geldiğimden beri emzirip üzerine bir önce uyudugunda saydığım sütü veriyorum dün gece golden gold aldim 10 cc verdim gece süt dolmuş
Deneyelim canim insallah olur

Canım şu an yoldayim youtube'a Sezen Ketenci Oy yazarsan 11 Temmuzda sutumu nasıl arttirdim.diye video koymuş o videoyu izleyebilirsin inşallah işe yarar

Kızlar annem dün bebege pekmez verdi bişey olurmu kızdım verme diye dinlemedi biraz verdi

Aynen benimkide oyle dunden beri neden boyle yapiyorlar anlamiyorum onceden az geliyor diye yapiyor sajiyordum ama agzinda sut te oluyor
Aynen memeyi sıkıncada baya baya geliyor yani..neden böyle.. birde memeyi sokup cikariyor agzina emiyor cikariyor geri aliyor kıpır kıpır o ara el ayak kafa sanki memeyle oyun oynuyor bunu neden ypiyor tecrübeli anneler bir yorumlayın lütfen.

Kızlar selamlar:)) çok şükür aman hreket etmedi bugün yok sancım var midem bulanıyo zamanlarındN bugünlere geldikk hamdolsunn artık derdimiz kaka çiş meme gaz :)
Sizinle bir bili paylaşmak istiyorum. Benim danışmanlık aldığım bir emzirme dNışmanı ebe var. Sizin gibi memeyle kavga etmeler ağlamalar ayak kafa kol bacak sallamalar tepinmeler falan oluyorsu memede. Bende sordum bazı bebekler laktozu sindiremiyorlar ve emmek istediği halde ememiyor laktozlu sütü dedi. Ön sütte laktozlu süttür dedi. Sen emzirmeden önce 5 dk sağ göğsünü sonra emzir dedi. Ben denedim kızlar sağmadan emzirince her zaman tepiniyor sağıp emzirince tepinmiyor

Ve ayrıc buhün 24 günlük olduk hala deli gibi kaşınıyorum heryerim kırmızı yaralar oldu kaşımaktan

Gazdan dolayi yapiyor bu sekilde davrandığında dikleyip gazini cikartip yine memeyi ver

Günaydın kızlar süt arttırıcı bir smoothi tarifi buldum sizinle paylaşayım dedim

Hurma ve tahinin süt arttırıcı özelliğinden yararlanarak saglikli, pratik, şekersiz içeceği ara öğünlerinizde hazırlayabilirsiniz. Uykusuz annelere hem enerji verir hem de sütünüz artmis olur.
TAHİNLİ SMOOTHİE
Malzemeler:
2 adet hurma
2 yemek kaşığı tahin
200 ml süt (inek sütü alerjisi olan ve gaz problemi olan bebekler için badem sütü veya laktozsuz süt kullanin.)
1 çay kaşığı ucu ile toz tarçın
(Gaz sorunu varsa anne ve bebek de muskat rendesi ile kullanilabilir.
.
.
Yapılışı:
✔ Hurmaları ılık suda yumuşatıyoruz.
✔ Tüm malzemeleri blenderdan geçiriyoruz.
Süt sorunu yaşayan anneler günde 1 bardak içebilirler.✌
.
.

Belki de canim ama bunu hep memede yapınca dedim ki sanirim sut az gelince memeye sinirleniyor diye dsndum
Gazdan yaptığında aynı zamanda kıvranıyor gibi oluyor, bacaklarını çekiyor bazen de ıkınıyor . Ama süte de sinirleniyor olabilir tabi bu küçük yaramazların düşündüklerine ben yetişemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…