2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kan pıhtılaşması olup iğne kullanan anneler gebelik takibimi yapan doktorum benden çeşitli kan testleri istedi.. yanı elimde kan pıhtılaşması olduğuna dair genetik testi var, fakat başka değerlere de bakılması gerektiğini söyledi ve Hematoloji bölümüne gönderdi. Sizin dontorununz genetik testine göre mi iğne başlattı yoksa protein-c protein-s gibi ilave kan testleri istedi mi ? Boş yere yaptırmak istemiyorum ayrıca özelde 400 civarı bu testler. Kan pıhtılaşması olan anneler bi el atın.

Cok sukur canim gozun aydin :))

Benim kesenin biri kucuktu ya iyce kuculdu tek bebekle devam ediyorum tabiki uzuldum ama onca yil sonra sukur sebebim iyiki Allahim kavusturdu bizi evlatlarimiza insallah saglikla hayirla kucagimizada aliriz
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım inan ben hala kötü olabilecek şeyleri tamamen göz ardı etmiyorum
Bir tane bile olsa kucağıma almak nasip olsun inşallah
Benim 10 haftalık gebelik sonlanınca ciddi bir test yaptırdım dediğin fiyatlardaydı bazı anneler kısa süreli kullanıyor ben doğuma kadar kullanacak düzeydeyim
Ve kesinlikle test yapılması taraftarıyım

Amin amin insallah Rabbim saglikla kavustursun bizi insallah

Biz henuz soylemedik kimseye hamile oldugumu 24 ocakta randevum var onu bekliyoruz ama az once dayanamadim ablama soyledim ilk soyledigi sey bence kizin olacak dedi ay Allahim hayali bile ne guzel insallah gercegini de yasariz saglikca kucaklarimiza aliriz hepimiz

Selam kızlar bu ara hiç uğrayamadım kötüydum ara ara okudum ama çok yazamadım umarım hepiniz iyisinizdir

Gaz problemi olan arkadaşlar 6.7.8. Haftalarda aşırı derecede gazım vardı patlayacak gibiydim hem de gaz çok sancı yapıyordu doktor soğuk seyler yeme demistik mesela yoğurdu falan önceden çıkarın ısınsın öyle yiyin dedi bi de yemeklere kimyon at dedi gaz yapan şeyleri de az az ye falan dedi ben atlattım inşallah sizinde geçer çok zorluyor insanı..
Bulano derseniz o hala devam maalesef
Bazen diyorum aha kurtuldum ertesi gün bütün gün bulaniyo evde herşey kokuyo hala buzdolabıni bile açamıyorum umarım geçer bir an önce
Bu ara yasadigim iki farklı şey var bir bel ağrım başladı ikincisi de başlayınca geçmeyen baş ağrılarım benimle aynı haftada olan arkadaşlarımda böyle şeyler yaşayan var mı acep

Çatlaklar için de bugün dalin in badem yagı, zeytinyağı ve avakado lu bebek yağına baslym ufaktan dedim

Bütün hepsini okuyan arkadaşlarıma sevgiler bir an önce hamileligin güzel kısımlarına geçelim inşallah

Bir de ikili teste de az kalıyor sanki hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah

İnş. Canım bu saatten midemde gaz yanma ekşime ne ararsan var yatamadım bulantılarında geçer inş. Ne zaman gideceksin ikili teste

İnş. Canım bu saatten midemde gaz yanma ekşime ne ararsan var yatamadım bulantılarında geçer inş. Ne zaman gideceksin ikili teste

Canim atabilirsen ağzına bi iki lokma ekmek at o yanmayı keser inşallah çünkü acıktıkca artar bu sikayetler benm normalde de reflum vardi azalmıştı ama hamilelik te arttı şikayetlerim
19 ya da 20 sinde gideceğiz canm hayırlısıyla bide şunu atlatsak sağ salim

Bnm bi boş gebelik bi kürtajım var. Başka yerdeki doktorum kürtaj yapıckdi.baya kan testi yaptı. Kürtaj olmayınca. Gittiğinde bnlari doktoruna göster dedi. Kndi doktoruma değil başka Bir doktora gösterdim tavsiye üzerine oda igne yapmadılar mi dedi. Kürtajdan snra adetin gecikince gel kan sulandırıci iğneye başlıcaz dedi. Ama onlem almk içinde yapmış olabilir. Hangi testler yapıldı htrlamiyorum. İğneyle beraber coraspinde verdi. İğneyi 3 hafta kullndim. Hapa devam ediyorum. İğne önemli düşüğe fln sebep olur pıhtılaşma.

çokkk geçmiş olsun RABBIM ŞİFA VERSİN

BENDE 10 SAT ÇALISIYORUM AMA KURUMSAL ŞİRKET BİLE DEGİL FABRIKA ÇOK AYAGA KALKMA DİYOR PATRONLAR GEREKMEDIKCE RABBIM HERKESE VİCDAN VERSİN

AY MAŞŞALLAH ÜÇÜZLER Mİ ÇOK TATLILAR RABBIM KOLAYLIĞINI VERİR GEÇEN HAFTA DÜŞÜK TEHLİKESİNDEN HASTANEDE YATTIM ÜÇÜZ DOĞUM YAPAN BİRİ VARDI SEN HASTANEDEKI HASTALARI GÖR BİR MERAK BİR SEVİNÇ BU BEBEKLERI GÖRMEK İÇİN DARISI SANASAĞLICAKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH

Baş ağrısını bende çok çektim bu hafta benimde sırtım ağırdı canım,sen ne zaman gidiyorsun ikiliye?

Günaydın kızlar. Geçmilte kan pıhtılaşması sorununu yaşayan anneler belirtileri var mıydı pıhtılaşmanın? Çok kafama takıyorum bu durumu, 1-2 kayıp yaşamadan test yapılmıyormuş sanırım. Pıhtılaşma belirtileri nedir varmı gözle görülen hissedilen bi belirtisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…