2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arda sizi cikmaya zorladiklarinda hamileye mobingten istediginiz tazminati alabilirsi iz sanirim isyerinizin yasalardan haberi yok

BENDE 10 SAT ÇALISIYORUM AMA KURUMSAL ŞİRKET BİLE DEGİL FABRIKA ÇOK AYAGA KALKMA DİYOR PATRONLAR GEREKMEDIKCE RABBIM HERKESE VİCDAN VERSİN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı aradım.
Normalde Pazartesi - Cuma çalışıyorum. Bu durumda şirket beni isterse Cumartesi günü de çalıştırabilirmiş (kimse çalışmıyor Cumartesi günü)
Hakarete uğradım ve istifaya zorlandım diyorum bir şey yapamıyorlarmış. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Cumartesi günü de gel derlerse zaten istifa ederim ama yasaların bizden yana olduğunu zannediyordum.

G Gurmes protein s ve c testlerini bulunduğun ilde araştırma hastanesinde hematoloji bölümününde yaptırabilirsin. Ben dr umun istedği tahliller dışında bunları yaptırdığım halde önemsemedi benim dr um. Kimi doktor ciddi önemsiyor. Ama sanıyorum gebelikte yanıltıcı olabiliyor protein s ve c . En iyi hematolog bilir seni tedirgin edeceğine görüş bi istersen dha rahat edersin

Arel13 maalesef herhangi bi belirtisi yok. Kadın doğumcundan ziyade bunu en iyi bilip yönlenditecek kişi hematolog bi görün istersen belki bir kaç test yapıp önlem aldırabilir.
Her şey güzel olacak endişelenme bi sorun yoktur:)

İnsan böyle çok olduğunu gördükçe tedirgin oluyo acaba mı diye inşallah yokturdur öyle birşey. Allah yardımcın olsun seninde canım inşallah bebeğinin kalp atışlarını en güzel şekilde duyarsın. Hayırlı haberlerle gel

13 ünde gidiyoruz çok heycanlıyım Bu arada yüzümü resmen sivilceler bastı ergen gibi oldum

Benmde benimde eşim diyo yine ne oldu sivilce basmış yüzünü bişeye mi sıktın canını dedim yok o bebisten en erken sen gidiyorsun git de bizi de aydınlat canm benim hayırlı sonuçlarla dön inşallah

Bu arada 5 te dr kontrolüm var kalp atışı için dua edin olur mu hayırlısıyla gidip gelelim:)
Güzel haberlerini bekliyoruz canm

Bildigim kadarıyla gozle gorulen bişey yok. Doktor testler sonucu anlar

13 ünde gidiyoruz çok heycanlıyım Bu arada yüzümü resmen sivilceler bastı ergen gibi oldum
Hayırlı haberlerle gel canım benim daha var ikili teste ama şimdiden onun gerginliği var ilk çocukta yaptırmıştım ama o cahillikti bu kadar bilmiyordum sonuç hemen çıkmıyor herhalde değil mi

anlamadım sen sadece pazartesi cuma mı çalışıyosun tğm hafta değilmi

benimde mesai saati 8-6 bende 5 gün çalışıyom ama cumartesi neden çalıştırsınki onu anlamadım

Şimdi ben günlük 7,5 saat çalışmak istediğim için haftalık azami 45 saati tamamlamak için işveren arzu ederse Cumartesi de çalışmamı isteyebilirmiş ve böyle bir hakları varmış Çalışma Bakanlığı böyle dedi.

değişikmiş

İnşallah canım çok teşekkürler hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza
Bakalım benimkiler de o güzel günleri görebilecek mi ?
Maşallah barekallah Allahın hikmeti yaa ayrı keselerdeler mi canım yani pek anlamıyorum hani tek yumurta çift yumurta ikizi diyolar ya seninki nasıl?
Evet canım tüp bebek zaten 3 de ayrı kesede
İçim apartman gibi 1 i bi katta biri 2. Katta gibi :))
Hiçbir belirtisi yok canım benim ilk gebeliğim direkt 10. Haftada bitti devlet yarafından kaykp olmadan yaptırılmıyor olabilir ama
Kardeşim de tüp bebekle uğraşıyor doktoruna söyledi ablam da bu problem var diye genetik de olabikiyormuş dr u yaptırdı testi ama özel laboratuvar da yaptırmış olabilir onda emin değilim
Bu arada 5 te dr kontrolüm var kalp atışı için dua edin olur mu hayırlısıyla gidip gelelim:)
Hayırlısıyla pıt pıt ları duyar gelirsin inşallah
Hangi ildesin bu arada 16 bursa mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…