2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah insallah onemli birsey yokturda varsin oylesine girmemis olsun

Canimm cokcgecmis olsun bebis seni korkutmus ama iyiymis sukur annesi dikkat et kendine yorulma uzan dinlen bir guzel canim benim insallah gececek bu sıkıntıda. Ozel olcak ama iliski falan olduysa ondanda kanama olmus olabilr canim

Var canım, ilk gebeliğimde kanama geçirmiştim bende, o zaman herkese soruyordum bu durumu, bende hematom oluştuğunu söylemişti doktor, her kanama düşük riskidir demişti, o nedenle pruloton dupot yaptırmalısın demişti (iğneden korkuyorum, yaptırmasak olmaz mı, hap fln verseniz demiştim) 2 doz olmuştum ben. Ama bebeğin kalp atışını duymamız mükemmel bi duyguydu o an. Bu arada ilgisi var mıydı bilmiyorum ama 1 gün öncesinde eşimle tartışmıştım ben.
İşte o zaman çevremdekilerle konuşurken, sabah yatağı çarşafı kan içinde uyanan duymuştum, olabiliyormuş yani, genelde yerleşme kanamaları denilen olaymış. Rahim duvarında bazı yerlerde oluşan hematomlar. Kiminde çok daha fazla kanama yapabiliyormuş. Genelde sorun yaratmıyormuş. Ama önlem amaçlı rahim duvarını kalınlaştırıcı ilaçlar veriyorlar.

Canimm cokcgecmis olsun bebis seni korkutmus ama iyiymis sukur annesi dikkat et kendine yorulma uzan dinlen bir guzel canim benim insallah gececek bu sıkıntıda. Ozel olcak ama iliski falan olduysa ondanda kanama olmus olabilr canim
Saol kuzum.yok ya ne iliskisi adami goren yok valla nasil.bu kadar kan ve parca pihti geldi valla hala aklim almiyor insallah gecer gider Allah kimseye yasatmaz

Evet bende aksam esimle tartismistim insallah bir daha olmaz

Geçmiş olsun canım. Ben kızımda böyle geçirdim. Pıhtı olduğunu hatırlamıyorum ama bacağımdan süzülecek kadar kan oluyordu ağrı falan olmuyordu. Plasenta plevra yazıyorlardı tanısını. Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bir daha

O nedemek oluyor acaba saol canim

simdi geldim hastaneden acilden bakıldı değer 1371 yine acil doktoru degeriniz bundan büyük bizim üst limitimiz bu bundan ötesini gostermiyor dedi bi nebze rahatladim kadın doğumcu yeni geldi bundan haberi yok sanırım iki günümü zehir ettiler boş yere

O nedemek oluyor acaba saol canim
Rahim kesesinin hasar görmesi veya hematom oluşması kesenin yakınında. Bebeğe bir şey olmadı ama onun stresi bana çok aylar yaşattı. Sende de rahim tonüsü yüksek olabilir benim gibi, ben de o zamanlarda çok sinirleniyordum ondan oluyordu. Bildiğim şu ki teşhis kağatlarımı görünce normal doğum olmaz sezeryanlı olucaksın demişti doktorum.

Bebeklerimizi Allah korusun cnaim yarin kendi dr uma gidiceem bakalim.ne diycek

Benim tam 11+5 ti hiçbirşey sormadan doktor yüzde 80 erkek demişti bizimki hiç merakta bırakmıyor sağolsun

Benim dr um söylemedi ama ultrasonda ikili için bakan adama sordum cinsiyet sorsam kızar mısınız dedim :) yok niye kızım ama biz sadece tahminde bulunuruz dedi sonra en son zoraki erkek galibaaa dedi dr um benzetseydi kesin gözüyle görebilirdim ama kime desem daha çok erken diyor bakalım değişir mi

11+5 cok cok erken canim bana da sallamis gibi geldi

:) umarım cnm bakalım değişecek mi merak ediyorum

Okudum aslında içeriğinde 12 tane vitamin vardı domuzla ilgili birşey yazmıyordu.

Elevit kullanmayın ilk gebeligimde öğrendim yetkili kişileri aradık onlar da inkar etmedi doğruladı içinde domuz jelatini mevcut hemen kestim öğrendiğimde

Bebeklerimizi Allah korusun cnaim yarin kendi dr uma gidiceem bakalim.ne diycek
Amin canım. Diyeceğim o ki korkma, bebeğin iyi demişler bak. Benim hatama düşüp hamileliği zindan etme kendine. Aynen 12.haftada olmuştu bende de. Zaten düşük falan olursa sancı geliyır, bizimki kanama sadece. 12 deyince aklıma regl geldi bak o da olabilir. Üzülmek yasak tamammı

Saol canim ya iyiki varsiniz hayatimin en kotu gecesini gecirdim Allah kimseye yasatmasin banada birdaha yasatmasin pihtilar aklima geldikce cok uzuluyorum iyi dediler ama inanamiyorumki kalp atisi kacti acaba o bile yok yarin insalaalh kendi druma gidersem belli olur bende diyorum bebekte sknti olsa sancisi cok olur demi

Saol kuzum.yok ya ne iliskisi adami goren yok valla nasil.bu kadar kan ve parca pihti geldi valla hala aklim almiyor insallah gecer gider Allah kimseye yasatmaz
Gecer canim sen hic takma kafana guzelce dinlen ben yasamadim boyle bi durum ama yasayana cok sahit oldum masallah simdi hepsi bicir bicir yavrular zaten o igne hizlica kesiyor kanamayi kahve leke gorebilirsin o da cok normal su durumda

Yok yok stres yapma canım inşallah sağ salim gelecek bebişin
Adet döngüne mi geldi zaman

Gecer canim sen hic takma kafana guzelce dinlen ben yasamadim boyle bi durum ama yasayana cok sahit oldum masallah simdi hepsi bicir bicir yavrular zaten o igne hizlica kesiyor kanamayi kahve leke gorebilirsin o da cok normal su durumda
Meher kahve leek sukur sebebiymis valla ( Allahim korusun yavrularimizo yoksa biz birsey yapamayizki

Sıvı azlığı mi vardı canim ? Sevindim iyi haber almana, bende ilk hamileligmde kilo almaya başlamıştım ama Suan yerimde sayıyorum henüz.. saglikla kavuşalım insallah bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…