2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oturdummu bi paketi bitirmeden bırakamıyorum, Mısır yada patetes ikisi de beni cezbediyor zaten hamilelikte bi cipsten tiksinemedim önceden de çok yiyordum 1 gün arayla kola eşliğinde yufka cipsi deniycem ama en azından haftada 1 yenirse herhalde sorun olmaz ya iste ben az la yetişemiyorum orda sıkıntı

Ya bende öyleyim yemek görmek istemiyorum ama yemek yemeyi özledim inşallah duzeliriz kısa zamanda

Canim bende inohep kullanıyorum artı çoraspin, benim şahsi fikrim kendine dert etme, kana karışmıştır yanı doktorunda zaten gerekli olan söylemiş birde aldığımız kan sulandiricilarin etkisi hemen geçmiyor diye biliyorum mesela benim ilk Doğumumda doktorum Doğumdan 3 gün önce iğneyi bıraktırdı bir kaç gün gidiyor devamlı aldığımız icin, içini rahat tut benim kesinlikle şahsi düşüncem boyle

Çok geçmiş olsun canım Allah bebeğini sana bağışlasın kim olsa korkar o halde uyanınca çok şükür bebeğin iyiymiş. Benim bir tanıdık var ondada ilk hamileliğinde böyle birşey olmuştu ve doktor rahimde kan birikimi var ondan dolayı demiş o biriken kan bikaç günde azalarak bitmiş ama kadının ömründen ömür gitti. Çok şükür şuanda sağlıklı bir kızı var. Sana demek istediğim içini ferah tut Allahın izniyle meleğine iyi demişler ve hiçbirşey olmayacak üzme kendini

Çok geçmiş olsun canim, kötü bisey olsa İnan farklık olurdu iyi düşün iyi olsun herşey, ben önceden dusuk yaşadım daha ileriki haftalarımdi o sancıyı tarif etmem imkansız agrin olmaması iyiye işaret, insallah yarında iyi haberler alirsin geçmiş olsun tekrar

Serum aldıktan sonraki iki gün iyiyidm mide bulantım nispeten daha azdı bugün yine başladı

Bi de şişkinliğin çaresi var mı kızlar. İkinci de karın daha çabuk belli olur diye mi ne karnım kocaman gibi

Kızlar varmı aranızda benim gibi sinir stress gerginlik yaşayan? Hamilelikten dolayı sigarayı bıraktım ondanmı bilmiyorum ama çevremdeki insanları kırmaya başladım haklı olduğumu düşündüğüm konularda tabiki ama önceden daha sakin bir şekilde anlatırken veya haksızlığı yutarken şimdi tersi oluyor direk suratlarına vuruyorum buda kırıcı bir hal aldı haklı olmama rağmen üzülüyorum. Hamilelik boyunca kimseyle görüşmesem herkesin hayrına olacak galiba

Yani hakkaten boyle sacmalik gormedim. Burda bir arkadas daha acil 1500 den fazlasini gostermiyor demisti. Hem acilde olacaksin hem de bunu dikkate almayacaksin. Bazilarina diplomayi kizilay mi dagitiyor nedir anlamiyorum. Sana bisey daha diyeyim hic bir doktor kese gorundukten sonra hcg takibi istemez. Kese zaten iyi oldugunun gostergesi. Gozun aydin allah tamamina erdirsin canim

aynen öyle düşünüyorum dr güzel ilgilendi ama acemiydi bura bana yakin diye tahlildi seker yuklemesiydi burda yapicam iyi bir doktorum var genel muaynelerimide oraya gidicem doğuma da bize biraz uzak
Çok stres yaşadım iki gündür acil doktoru beni rahattlatti sonucu acemi doktoruma gösterince ne diyecek merak ediyorum

Haklısın canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim .ben hiç hasta olmazdm gunde 2 buçuk 3 litre su içiyodm çünkü şimdi mide bulantısından eskisi gibi su içemiyorm hep susuzluktan oldu

Amin insallah canim motive oluyorum boyle yazdikca

Amin insallah canim Allah iyi eder

Valla sadece tuvalete kalkiyorum.onun disinda yatiyorum hafif agri var cok degil yarin olsa gitsem.rahatlardim
Canım benim çok geçmiş olsun.. bana doktorum çok ağrılı sancılı kanama gelmedikçe korkma demişti. Bol bol sıvı tüketip dinlen. Hem bebeğini görmüşsün kalbini bozma allahın izniyle hiçbirşey yoktur. Ben 3 defa ağlayarak doktora gittim bebeğimş görünce dünyalar benim olmuştu. Yarın bebeğinle ilgili çok güzel haberler alacaksın.. kendini ve bebeğini üzme. Kafanı başka yere odakla mesela ben film izlemekle kafamı dağıtıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…