2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır sormadm acildeki doktor bebeğe bi zararı olmicak merak etme ddi ısrarla
Sen yine de bir sorsan iyi olur sanki. Acildekilere hic guvenmiyorum ben. Hangi ilac kac gun kac doz aldin. Kac doz daha alman gerekir kendi doktoruna sor canim. Ben doktoruma danismadan su bile icmem. Hassas donemdeyiz canim. Allah korusun

İkili testlerini yaptıran annişler özelde yaptıran varsa yardımcı olabilir mi? Perinatoloji yok özel hastanede kendi doktorumuz mu ense kalınlığına bakıyor? Normalde muayene 5-10 dk sürüyor, sanırım detaylı ultrason 20 dakikayı buluyormuş nasıl olacak nasıl randevu almam gerek bilemedim. Bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Sıvı azlığı mi vardı canim ? Sevindim iyi haber almana, bende ilk hamileligmde kilo almaya başlamıştım ama Suan yerimde sayıyorum henüz.. saglikla kavuşalım insallah bebislerimize
Sıvı azlığıma hiç bakan olmamıştı da ben pek içmiyorum diye kendim öyle tahmin ediyordum canım. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canım.

Kendi doktorum gerekli ölçümleri yaptı. Bir form doldurdu bunlarla ilgili. Sonra laboratuvarda kan verdim. İkili tarama bu şekilde. Detaylı ultrason için araştırma hastanesinden ya da cihazı uygun olan bir doktorun muayenehanesinden randevu alıyorsunuz. Evet uzun sürdüğü doğru

Insallah cnaim evet gordum ama ona bile tatmin olmadim bu seferde acaba kalp atisi zayofmi iyimi diye dusunuyorum sacma salak kuruntularim benim insallah yarina kadar kafayi yemem

Ikilo tarama zamani detayli ultrason ile neye bakiliyor. Ense burun ve her zamanki olcumleri yapti doktorum. Her gittigimizde her yerine bakiyor zaten. Ayrica organ incelemesi 20. Haftalarda diye biliyorum.

Merhabalar.. Eylül annesiyim Allah izin verirse ama arada burayıda gözden geçiriyorum. Arkadaşım yazdıklarını okudum, ilk gebeliğim geldi aklıma. Baştan beri çok kanamalı bir gebelik geçirmiştim ama bir gece wcye kalktım o kdr şiddetli kanamam vardıki kocaman da bir parça düşürmüştüm. Şoko girmişim ınan ıkı saatı hatırlamıyorum. Snr kendıme geldım evdekılerı kaldırdım. Annem bizdeydi, kanamam olduğu için başından beri yatıyordum zaten yardıma gelmişti. Acile gittik dr düşük yapmış olabilirsin dedi, muayne masasına yatırdılar hala yere kan damlıyordu düşün. Baktıki bebişim duruyor. Nedeni hakkında hiç birşey söyleyemem çünkü daha çok küçük dedı. Sonra epey bir kanamam devam etti. Tabi bu ara içim içimi yiyor. Sonra bi profoser buldum, herkes övgüyle bahsediyodu ondan. Ona gıttık 16. haftamda, baktı ultrasonla. Bunu göremeyecek bişi yok dedi, plesantası ayrılmış dedi. Gerçekten de plesantanın birucu keseyi tutuyordu. Tek çaresi yatacaksın ve bu arada bebek büyüyecek, plesantasına tekrar tutunacak dedi. Allaha şükür oğluşum büyüdü ve plesantasına tutundu. Son aylarım rahat gectı. Denıze gırıp yuzerdim bile o derece yani. Eşek sonra 41. haftada doğdu. Normal doğum için direnmiştim ama dr 41. hftda aldı. Diyeceğim şu ki, çok fazla kanaman olabilir, yaşadım, illa kanamada kaybedeceksin dıye birsey yok. Bol bol yat, az banyo yap, çok sıcak suda yıkanma. İğnelerini ol, fitillerini kullan, çok sinir bozucu yatmak biliyorum. Bir hft sonu eşim kot gıydı, başladım ağlamaya. Beni bırakıp gezecek misin dıye. Benzın almaya gidiyordu oysaki. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gebeliğinde sorun yaşayanların daha çok tabi. Birşey sormak istersen yardımcı olmaya çalışırım. Iyı haberlerini bekliyorum...

Ikilo tarama zamani detayli ultrason ile neye bakiliyor. Ense burun ve her zamanki olcumleri yapti doktorum. Her gittigimizde her yerine bakiyor zaten. Ayrica organ incelemesi 20. Haftalarda diye biliyorum.
Evet bunlar doğru. Ben de bunları kastetmiştim.

Ayy çok teşekkür ederim canm çok rahatlattin beni allah razı olsun

Ayy çok teşekkür ederim canm çok rahatlattin beni allah razı olsun

Saol canim oyle moral oldunki bana yarin bende kendi dr uma gidecegim bakalim ne diyecek simdilik sukur kanamam yok peceteye hafif pembe leke geliyor insallah benimde yavrumu kucagima alirim ben onu 5 yil hasretle bekledim Allahim yavrularimizi korusun

Anladım Canım çok teşekkür ederim açıklama için :)

Sen yine de bir sorsan iyi olur sanki. Acildekilere hic guvenmiyorum ben. Hangi ilac kac gun kac doz aldin. Kac doz daha alman gerekir kendi doktoruna sor canim. Ben doktoruma danismadan su bile icmem. Hassas donemdeyiz canim. Allah korusun
Dr verdiği kartn üzerinde numara var arayayim bakim yarın .hiç aklımada gelmedi sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…