2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canim inş önemli bir durum yoktur

Canim telaş yapmana gerek yok bence önemli olan ıgneyide vurman o zaten kanı sulandiriyo corasbini zaten 3 aydan sonra çoğu doktor kesiyor ıgne yeterli oluyo yani bende hibor kullanıyorum

Kızlar ben aliexpressden bebeğin kalbini dinleme cihazı almayı düşünüyorum artık. Böyle endişeyle geçmez bu süre

13-22$ aralığında canım. Eşim diyor bir doktora gitme paran sabah akşam dinler oturursun ne kendin sitres yaparın ne beni strese sokarsın diyor.
Insallah ben yatin guzel haberleri alorsam alirim valla ama o sitedeki elektroniklerde bozukta cikiyor onu geri gonder bir daha gelsin derken dogum.zamanimiz gelir :)

Insallah ben yatin guzel haberleri alorsam alirim valla ama o sitedeki elektroniklerde bozukta cikiyor onu geri gonder bir daha gelsin derken dogum.zamanimiz gelir :)
Ben çok elektronik cihaz aldım ordan çok az durumlarda bozuk geldiği oldu ama geri yollamadım , bozuk olduğunu gösteren fotoğraf yada video yüklüyorsun, bir hafta içinde parayı geri yatırıyorlar. Ne bileyim adamın kafasını fazla ütülemişim demekki . sabah dedim ben dünden beri bebişin hareketini hissetmiyorum çok korktu. Sonra hareket etti ama

basbelasiyim canım çok çok geçmiş oldun iniaşlah önemli birşey yoktur. İçimden hiç kötü birşey geçmedi, yarında iyice için rahatlar inşallah

Canım gecen perşembe gittim ben mide bulantımdan duramıyodum. Doktor ultrasonda biriki dk baktı. Sonra bulantı için serum verdi. İkili içinde ayın 8 ine randevu verdi. Radyoloji uzmanı bakıyo. Oraya gittim 8 ine randevu alabilirmiyim diye. Gerek yok o gün gelin yaptırırsınz dedi. Doktora aynı gün sizin yanınıza geleyim mi dedim . Gerek yok dedi. Kan testi çıkınca usg ve kan sonucu ile doktorun yanına giderim kısmetse. İlk kızımda usg de 5 dk ancak bakmıstır. Sorun cıkmasın Allah ın iznyle de 3 dk bakmasına da razıyım:)

Masallah ya hareketlerini hissetmeye basladinmi ne guzel ya bende guzel haberi alsam hayirlisiyla

Ben özel hastaneye gidiyorum ama makine hiç iyi deiil. Hiç bişe anlasılmıyo. Baska bi hstane ile anlsma yapılması durumu var 2 aydr beklıyorum hala olmadı. Orayla bi anlasılsa hastane yeni oldugu için makine de iyi olur diye düşünüyorım

Kızlar ben aliexpressden bebeğin kalbini dinleme cihazı almayı düşünüyorum artık. Böyle endişeyle geçmez bu süre
Varmı öyle birşey? Zararı varmı araştırabildinmi kalp atışını doktorlar hep kısa dinletiyorlar ya o yüzden

Varmı öyle birşey? Zararı varmı araştırabildinmi kalp atışını doktorlar hep kısa dinletiyorlar ya o yüzden
Sitede aramaya fetal doppler yazınca çıkıyor canım. Bu dönemde artık kalp atışını dinleme bence zarar vermez, büyüdü bebişlerimiz. Yine de kesin bir şey diyemem canım

İyi akşamlar Kızlar progestan kullanıyorum ve yataktan çıkamıyorum kafamı kaldıramıyorum. Benim gibi olan var mı ? Yani baş dönmesi yapar falan yazıyor prospektüs te ama ben yataktan kalkamıyorum bana çok mu dokundu acaba ?

Canim cok gecmis olsun.. bebisin iyiymis bak hic stress yapma insallah onemli birsey degildir. Yarin guzel haberlerini bekliyorum

Canim cok gecmis olsun.. bebisin iyiymis bak hic stress yapma insallah onemli birsey degildir. Yarin guzel haberlerini bekliyorum
Insallah canim insallah yarin ilk isim buraya yazmak olacak gizel haberleri alayikda hala kahve lekeye donmedi peceteye kirmizi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…