2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fitil olarak alsana, baş dönmesi yapmıyor o zaman

Insallah canim insallah yarin ilk isim buraya yazmak olacak gizel haberleri alayikda hala kahve lekeye donmedi peceteye kirmizi geliyor
Canim benim ilk baslarda olmustu lekelenmem peceteye geliyordu o zaman doktorum peceteye gelenden korkma yarim saat icinde bir lira biyuklugunden fazla kirmizi renkli kanama olursa haber ver demisti.. sende icini ferah tut agir bi kanama yasadin aktif kanama degildir insallah simdiki bence icerde kalanlar geliyordur..

Insallah canim yarin bir dr a gidersem belki biraz daha rahatlarim cok saol desteginiz icin Allah korusun evlatlarimizi

Bende yiyorum valla onceden de cook yerdim hatta hamile kaldigim ay cipsle beslendim diyebilirim.. simdi cok cok azalttim tabiki saglikli ve dengeli beslenmek onemli ama canimiz birsey istiyorsada cok kisitlamamak lazim diye dusunuyorum :)
Bende jelibon yiyorum zararlı mı bilmiyorum ama canım cekince1-2 tane yiyorum

Aynı ilacı vajinadan koymayı tavsıye ederim. Kesınlıkle yan etkılerı kalmıyor.

Sitede aramaya fetal doppler yazınca çıkıyor canım. Bu dönemde artık kalp atışını dinleme bence zarar vermez, büyüdü bebişlerimiz. Yine de kesin bir şey diyemem canım
Evet büyüdü kuzucuklar. Bu 2 gündür bi kıpırtılar var bende canım yemekten sonra hep, acaba bebeğimin hareketlerimi diye düşündüm çevremde daha önce hamilelik geçirenlerde bebeğinin hareketleri dediler. Senle aynıyız acaba sendede varmı böyle dışardan gözükmeyen bu içteki kıpırtılar?

Anneler yufka dan cips yaptığını söyleyen bi arkadaş vardı, cips aseriyorum, bugün yufka aldım eee tarifi verecek olan varmi ? Nette var ama denenmiş olsun istiyorum ilk yapicam

Canim ben demistim
Linkini attım bakar denersin
Sosu çok bekletme bekletrsen sarmsak yoğun tadiyo
İnşallah begenirsin

Canm ben özelde yaptrdm kendi doktorum
Baktı 20.25 dk sürdü hareketliydi baya uğraştırdi doktorunormal randevu alıp gittim ben

Evet im pruloton depot yaptik yat dinlen dedi yani onlarinda yapacagi birsey yok

Canim cok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın Allah yardımcın olsun lütfen moralini bozma yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar merhaba
Herkes iyidir umarım
Ben kontrole gittiğimde tansiyonum 15 e 9 çıktı doktor çok korktu heyecandan deidm ama olmaz çok fazla dedi 24 saatlik idrar testi istedi sonuç iyi çıktı çok şükür ama tansiyona dikkat edelim dedi Allah korusun gebelik zehirlenmesınin belirtisi olabilir tansiyon cok onemli bizim için dedi haftaya kadar devamli ölçüp tansiyonu tekrar gitcez bakalm inşallah normal devam ederiz çünkü normalde de çok düşük benm tansiyonum
Demem o ki tansiyonlarinizi sizde ölcmeyi ihmal etmeyin

Insallah canim

İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

Okudum canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşalla

Okudum canım... Rabbim sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah...

Nesrinay86 sybell3 fitilbolarak beceremedim maalesef bir haftadır ağız yoluyla alıyorum ama ben bende değilim desem yeridir bugün akşam onda yataktan çıkabildim ancak. sürekli yatıyorum depresyonda gibiyim bir de 2.5 yaşında kızım var onunla da ilgilenemiyorum. Annemle kardeşim yardım ediyor sağolsunlar.ilacı ittirince geri geliyor yok yapamadım:/ bir hafta daha kullanmam gerek dr bir dahaki kontrole kadar devam dedi ama dünyayla irtibatım kesiliyorresmen çok ağır geldi

Canım ilacı yatakta uzanarak parmağının itebildiği kadar ittir, sonra en az bir saat kalkma geri akmasın. Sonrasında aksa da önemli değil, zaten tek çıkışı var, rahimde toplanıp kalacak değiller ya. Ben de içerken kötü oluyordum gözüm kararıyordu midem bulanıyordu, yarıbaygın halde yatıyordum. Böyle iyi oldu, saatleri uyuma saatlerine denk getiriyorum çok iyi oluyor.

Okudm Allah hayırlısiyla onada isteyen herkesede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…