2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım.. bir am önce iyi olman dileği ile.

O anı çok iyi bilirim. Ekrana bakatken gözlerini kısıyor acaba kötü bişi mi var diyorum. Persembe günü randevumuz var nasıl gerginim anlatamam.

Kızlar tesettürlü olup da hamile kıyafeti alan var mı hiç bişey bulamadım daha doğrusu beğenmedim
Ben tesetturluyum lcw de güzel gömlek ve tunikler vardı hamile bölümünden aldım. Pantalon vardı zaten ama ben etek giymiyorum. Birde siyah eşofman altialdim çok rahat

Selam kızlar ben birşey soracam, acaba sizlerdede iştahsızlık başladımı? Birde ağzımın tadı hiç yok birşey yediğimde veya sakız çiğniyorum ağzımın tadı değişsin diye ama sakızı atar atmaz başlıyor gene nefesim kokuyor gibi çok kötü ya sizlerdede varmı böyle birşey yemek yiyemiyorum kahvaltı bile yapamadım bugün

Kızlar birşey sorcam şimdi bu 20. Hafta yapılan tetonaz aşısı yapılıyormuş bu aşı hakkında bir bilginiz var ben Türkiye’de olmama ozaman bide

Arkadaslar benim size birnsorum olacak ben gecen doktora kontrole gttigimde kalp .Atisi dinletmedi sebebini sordugumda ise kalp atisi dinleneknicin doppler mi ne bisi dedi oda dedi vucud isisini bile etkiliyor cok fazla radyasyon oldugu icin dinletmeyi tercih etmiyorum dedi sadece ilk anneler ister istemez panik oluyorlar o sebeble bir kere dinletiyorum dsdi sizler dinliyomusunuz kalp atislariniher gittiginzde

Benim doktorumda aynı sebeplerle ilk haftalar dinletmedi şimdide çok kısa bir iki saniye dinletiyor.

Zaten 40 hafta sürüyor hamilelik en azında yarısı rahat gecır sonra kocaman bir gobüş ve hiç durmayan bebek o zaman da hareketlerinden şikayet ediceksin. )

Zaten 40 hafta sürüyor hamilelik en azında yarısı rahat gecır sonra kocaman bir gobüş ve hiç durmayan bebek o zaman da hareketlerinden şikayet ediceksin. )
Sanırım hiç koca göbişim olmiycak canım oğlumda da yoktu karnım şimdide hiç Yok karnım bende heves ediyorum koca gobişli olmaya:)

Ben tesetturluyum lcw de güzel gömlek ve tunikler vardı hamile bölümünden aldım. Pantalon vardı zaten ama ben etek giymiyorum. Birde siyah eşofman altialdim çok rahat
Canım dmden resimlerimi atma imkanın var mı sana biraz zahmet olacak ama bende fikir oluşsun istiyorum

Bazen deli gibi acıkıyorum bazen ıstahsız kalıyorum değişiyor bnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…