2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ılk 7 haftalıkkrn birde 12 haftalık ıkrn dınledık ama kısa kısa. Ayda bır yeterli dedı fazlası zarar dedi

Sanırım hiç koca göbişim olmiycak canım oğlumda da yoktu karnım şimdide hiç Yok karnım bende heves ediyorum koca gobişli olmaya:)
O zaman sana coca göbüşer diliyorum. benimde daha göbeğim yok ama ilk hamileliğimden sonra toparlayamadım ne yapsamda günde 70 mekik cekiyordum üstelik cok sıkı bir diyetle ama hamiş olunca mekik cekmeyi burakdim göbüş yerine geldi burakır burakmaz

Inanirmisin bir kez dahi duymadım kalp atışını. Sağlıklı olduğunu biliyorum ya sese çokta takılmıyorum yazik minicik cani var kalbini yormak istemem

Benim de bazen agzımda tuhaf tat oluyor canım, sebebini bilmiyorum ama yemek yiyemeyecek kadar değil.

Doktorum lazerin hiçbir zararı yok istersen git dedi

hamileligin kaçıncı ayından itibaren yaptırdin? EvelAllah birsey olmazda ama acaba hamilelikte mikrop kapmaya daHa mı açık vajina girişi diye düşünüyorum. Ve rahim kasilmalrina sebeb olur mu diye

Canım sadece gebelikte değil normaldede jinekologlar ağdayı sarkma ve deformasyon yaptığı için önermezler

Bende yarın Şorayım erken yapılabiliyorsa gitmeden yaptırıyim
Canım üç yıl koruyuculuğu varmış tetanoz aşısının ebe öyle söyledi daha önce ne zaman yaptırdın bilmiyorum ama 20. Haftalarda yapmaları bebeğin gelişimiyle alakalı sanırım benim ilk bebişten bu yana üç yıl dolmadığı için bir doz yapacaklar

Eğer İstanbul'da yaşıyorsan canım ben ilk hamileliğimde 5 yıl önce Fatih'te 2 mağazadan almıştım. Ama hala varlar mi bilmiyorum
Yok canım maalesef büyükşehirlerde yaşamıyorum bilindik marka yerlerden aldıysanız internet alışverişiyle alacaktım o yüzden sordum

Herkese merhaba benim 4. hamileliğim hepsinde olduğu gibi bunda da mide bulantısıyla yaşamaya çalışıyorum. Kızım 3 yaşında ona bakmak zorunda olduğum için zofran içiyorum ve beni çok kötü kabız yaptı bu ilaç.. Bütün bir gün boyunca karın ağrısı çektim ama maalesef hiçbir şey yok. Ömrümde ilk defa böyle birşey yaşıyorum ne yapabilirim acaba?

Al benden de o kadar ..yiyorum sorun yok ama o tad hep var basından beri boylee..nefret ettim o taddan

Canim kuru kayisi ye islatip ardina ilik su ic..kayisi hosafi yap..pırasa da yemeklik kabak ta yumuşatıyor bagirsaklari bilgin olsun.bol su ic kabiz olma ilk aylar bnmde cok oldu..bol lifli gidalar tuket.

Canim kuru kayisi ye islatip ardina ilik su ic..kayisi hosafi yap..pırasa da yemeklik kabak ta yumuşatıyor bagirsaklari bilgin olsun.bol su ic kabiz olma ilk aylar bnmde cok oldu..bol lifli gidalar tuket.
Pırasa sadece mide rahatsızlığımı arttırdı o kadar .. Kayısı yedim ama ıslatmadım bir de senin dediğin gibi deneyeyim inşallah geçer ölüyorum sanıyorum. Teşekkür ediyorum sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…