2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim uzun zaman olmuştur canım oğlumda yapılmıştı sanırım en son

Ben tesetturluyum lcw de güzel gömlek ve tunikler vardı hamile bölümünden aldım. Pantalon vardı zaten ama ben etek giymiyorum. Birde siyah eşofman altialdim çok rahat
Başladınız yani lastikli pantolonlar ve tuniklere öyle mi... Benim içimden gelmiyor yaa. İlk hamileliğimde karnım ufaktı geç başlamıştım. Yadırgıyorum o yüzden. Şimdi ufak değil, karnım çıktı bayağı. Saklamıştım pantolonları ama giyesim yok. Yakıştırmıyorum kendime :) kotumun üstüne uzun bluz giyip düğmesini açık bırakıyorum

Pırasa sadece mide rahatsızlığımı arttırdı o kadar .. Kayısı yedim ama ıslatmadım bir de senin dediğin gibi deneyeyim inşallah geçer ölüyorum sanıyorum. Teşekkür ediyorum sana da
Normalde sut icen biri degilim bendede kabizlik var sut icince biraz ise yariyor diye iciyorum sirf belki sicak sute azicik tarcin katiyorum iyi geliyo belki sende de ise yarar..

Ben fakulteye gidiyorum ilk gityigimde dinletyiler sonrakilerde dinletmediler ozel deki doktor hep dinletiyor

Pırasa sadece mide rahatsızlığımı arttırdı o kadar .. Kayısı yedim ama ıslatmadım bir de senin dediğin gibi deneyeyim inşallah geçer ölüyorum sanıyorum. Teşekkür ediyorum sana da
Seni cok iyi anliyorum inan ki doktoruna bir danis devam ederse..duphalac ti sanirim bir surup vardi onu kullanabilirsin demisti tuvalete cikamadignda.cok sukur ki gerek olmadi daha..sen doktoruna danismadan sakın hap surup icme canim.ins.hemen gecer yemeklerde sulu beslen ve yedikten snra bir muddet gezin

Normalde sut icen biri degilim bendede kabizlik var sut icince biraz ise yariyor diye iciyorum sirf belki sicak sute azicik tarcin katiyorum iyi geliyo belki sende de ise yarar..
Hemen onu da deneyeceğim az önce de bir yerde sıcak süt ve bir kaşık Türk kahvesinin iyi geldiğini okudum onu da deneyeceğim.Teşekkür ediyorum

Sürekli yattım 3 haftadır sanırım o yüzden de oldu hepiniz ne derseniz hepsini yapıcam

Kızlar bana niye cevap yazmadınız 13 haftalikken dr um kıza benzetti bacak arası görüntüsü sizin fikriniz ne acaba lütfen cevap :/ bacak arası görüntüsü bunlar

Valla ben biraz rahatıma duskunum sanırım. Sikmayacak baskı olmayacak. Hamile kilosu ve kıyafeti giyiyorum çok rahat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…