2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 Canim sana bisi sorucam seninde yogun kanaman olmustu ya kizinda ondan rahatsiz ediyorum benim 1 hafta oldu hala peceteye kahve leke geliyor normalmi sence

Pırasa sadece mide rahatsızlığımı arttırdı o kadar .. Kayısı yedim ama ıslatmadım bir de senin dediğin gibi deneyeyim inşallah geçer ölüyorum sanıyorum. Teşekkür ediyorum sana da
Dört gündür öldüm kabızlıktan kanamam tekrar başladı zorlamaktan artık doktor en son bekunis diye bi ilaç verdi büyüdü artık bebeğin kanama daha zararlı diye gece yatmadan atılıyor sabaha çıktım tuvalete ama tam bir zulüm iki saat boyunca tuvaletten sonra karın agrısı çekiyorum sende De öyle mi doktoruna sormasan ilaç alma derim ben

Nesrinay86 Canim sana bisi sorucam seninde yogun kanaman olmustu ya kizinda ondan rahatsiz ediyorum benim 1 hafta oldu hala peceteye kahve leke geliyor normalmi sence
Ne rahatsızlığı canım ya. Seninle aynı durumdu bende de kese kanıyordu. Evet canım normal eski kurumuş kan kalıntıları çıkıyor. Stres yapma inan ben titriyordum korkudan bir şey olacak diye, olan bizim sinirlerimize oluyor. Bende bu hamilelikte de oldu iki kere

Kanama olmadı ama artık o raddeye geliyorum sanırım Allah muhafaza o kadar ıkınmaya bebek düşecek diye korkuyorum,geçen hafta aile hekimime danıştım probiyotik önerdi kefir iç dedi bir de activia ye dedi ama çok işe yaramadılar bende.Yarın kendi doktorumu arayıp soracağım artık bir ilaç versin çünkü karın ve popo ağrım dayanılacak gibi değil artık.

Ay valla kalan siyah saclarimda hamilelikte beyazlayacak aklim cikiyor bazi yerlerde rahim agzi gevsemesi falanda yazmislar Allah korusun yarin dr a sorayim ne diycek oda int okudummu cok kiziyor birde arada karnimin altina kasiklarima sn lik agri ve karincalanma oluyor oda korkutuyor

Kızlar bebege zararı olur mu olmaz mi bilmem lazerin. Ama duyduğum kadarıyla sadece Türkiye'de satılıyormus bu lazer makineleri. İleride kanser hastasi olunca bile kemateropinin faydası bile olmuyormus. Diğer ülkeler yasaklamis satılmasini. Kndimizide tehlikeye atmaya gerek yok bnce. Fikrimi solemek istedim.

Çok fenaymış canım gerçekten bana kayısı falan fayda etmedi inanırım kefirin bile işe yaranamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…