2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bacak arasına hiç bakmadı ultrasonda daha erken demişti 15.haftadan sonra belli olur ddi öncesinde söylemek istemiyo ama ben ilk günden beri kız hissediyorm hayırlısı olsun

Kasık ağrısı, bel ağrısı, sanki regl olucakmış gibi ağrılar klasik canım, daha 5,5 ay bizimle. Benim hatama düşme canım, hamileliği doya doya yaşamana bak.

Canım ben Moskvada, Dnepropetrovsk'da, Bakude de yaptırıyorum lazer heryerde var. Türkiyede çok abartılı pahalı sadece. Zararı varmı yokmu bilinmiyor onun için hamilelikte gitmiyorum bebeğin herhangi bir hücresini bile riske atmaya hakkım yok diye düşünüyorum çünkü

Cinsiyet öğrenemeyen anneler kimler benimle
:)
Henüz erken kesin olmadan söylemek istemiyor doktorlar.İlk kızımı 16. hafta öğrendim oğlumu 12. Haftada öğrendim ikinci kızım daha oyunbazdı hiç göstermedi ta ki perinotolog da detaylı ultrasona girene kadar cuma günü ikili test için perinotolog randevum var ama cinsiyet öğrenmek konusunda bir beklentiye girmiyorum Ama Çocuklar çok sabırsızlanıyor

bu özel lazer epilasyon cihazı varya onlar yasaklanmış zararlı demk ki. Bilmiyorum artık doğruluğunu ama bana zararlı gibi geliyor.. Aynen bebeğimizi tehlikeye atmaya gerek yok

Kuru incir in içine çörek otu koyup ye olur mu aç karnına sonra üzerine bol su iç
Hem kabızlık hemde makat çatlaklığına çok iyi geliyor . Ben doğum sonrası çok büyük kabızlık hemoroid ve makat çatlaklığı yaşadım neler neler yaptım sadece bu iyi geldi . Dene farkı gör inşallah şifa olsun

Kesinlikle lazer hakkında aidin salih in çook ciddi sözleri vardı. Siz siz olun uzak durun her zaman

ben coktan basladım bu sefer
ısyerınde dugmesı acık pantln ustune gömlek vs bellı oluyo:)
o yuzden resmen 2 aylıkken gıymeye basladım
sıskınlık gaz vs sanırım ama olmadı normal pantolnlarım

ben bu mesaja kendı kendıme cvp vermıstım ama yazmamısım
bence kesın kız canım bacak arası boş. benım de ulstrasnda böyle.gecen hafta gıttım doktor kıza bu da kız dedi:) bi kızım daha var

Sanırım artık öğrenirsiniz hafta olarak öndesiniz :) peki doktor göremedi mi neden söylemedi bu güne kadar
En son 1ay once ikili tarama icin gittigimde 11.aya yeni girmiştim erken demisti.1 ay sonra demisti vee beklenen gun geldi sukur..yarin ogrenip sizlerlede paylasicam ins.cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…