2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde oğlumda karnım yoktu dün bi denedim cuk oturdu 2. Bebeişler daha aceleci

Çok teşekkür ediyorum bunu da deneyeceğim.Normalde çörek otu midemi çok yakar incirle beraber de yakar mı acaba?

Canın lazer sadece derinin 3 mm altına ulaşabiliyor,o nedenle bana mantıklı geldi bebek açısından bir sakınca oluşturmaz dedi doktorum
Bende lazeri sormuştum doktoruma kanıtlanmış bir tehlikesi görülmedi şimdiye kadar yapan yapıyor ama ben ne olur ne olmaz bikini bölgesine ve karın bölgesine yapma derim dedi

Hayırlısı olsun inşallah canım. Rabbim sağlıkla kavustursun. 3. Te kızı bursun insallah . bizimde yarin belli olacak bakalım. Bana %90 erkek diyecek gibi geliyor
Allah olmayanlara versin canım bunlara sağlık versin 3. zor buna zor cesaret ettim,demek ki belirti çin rus ramzi hepsi hikayeymiş :) hepsini çürüttüm valla.

Ayy canim ya demek uyuyordu buyumustur ama annesi..benim de sali gunu randevum cok heyecanliyim..neler yapti doktor.tahlil vs istedi mi
Rutin kontrol canım,tahlil falan istemedi.

Ben 1 kilo anca aldim ya biraz kilo alayim istiyrm zayifim cünkü.belki ileriki aylarda.istah açılıyor artık iyice 14.aydan sonra hepimiz dikkat edelim..saglikli bir hamilelik geçirelim ins.
1 kilo nedir yaaa :) bende ekmek pilav makarna kesicem artık

Benim doktorum bana magnezyum verdi kabızlığa karşı toz şeklinde suyla karıştırıp içiyorsun. Hatta 2 tane içersen cırcır olursun demişti 1 tane yetti

kilo işi de beklentıler farklı
bana kalsa hıc kılo almadan gıdeyım derım doguma
zaten kılolu hamıle kaldım
gecen ay 2 kılo vermstm ama gören kılo almssn dıyodu nerdeyse
asırı sıskınlıkten dolayı
ama benım mıde bulantılarım dvm ettıgı ıcın makarna pılav hamurısı tam gaz

Yalan haber canım heryerde satılıyor avrupada bende evde lazer yapanlardanım burda yani isviçrede her mağazada satılıyor almanyada falanda öyle. Kansere yol açıyor söylemleri var ama kanıtlanmış birşey yok birde günümüzde yediğimiz içtiğimiz herşeyede kanser yapar diyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık valla

Banada öyle diyorlar 5 aydan önce alışveriş olmaz diyolar bende bekliyorum. Zaten cinsiyeti de belli degil henüz. Ama belli olunca durabilir miyim 5.aya kadar hiç bilemiyorum.
Ya bir çorap almanın zararı da olmaz artık mutlu hissedersin kendini sonrada bebek iyi hisseder

11:45 te insallah ayy ruyamda heryer kan icindeydi yine sanirim.deliriyorum ben :)))
Bence herşey yoluna girmiştir bugün gözünlede göreceksin canım bebeğinin seni korkutup içerde neler yaptığını :) Allah birdaha göstermesin inşallah korkma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…