2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En son 1ay once ikili tarama icin gittigimde 11.aya yeni girmiştim erken demisti.1 ay sonra demisti vee beklenen gun geldi sukur..yarin ogrenip sizlerlede paylasicam ins.cok heyecanliyim

bayılıyorum senin haftalara sürekli ay demene

selamlar arkadaşlar biz yarın on dördü bitiriyoruz bende gebelik belirtisi falan kalmadı göğüs ağrılarım aşırı azaldı kasıklarımda dolgunluk hissedemiyorum yani gebeliğimi hiç hissedemiyorum ara ara kasık sancıları olurdu oda kalmadı bu bir terslik olduğunu göstermez değil mi ya sanki hamile değilim gibi...cuma kontrole gideceğiz ama çok sıkıntı etmeye başladım kaç gündür..tamam hareketler için erken ama varlığını hiç hissedemiyorum

Canım korkutma kendini biz hamileliğin balayı dediklri döneme girdik artık yani hamileliği 2. üç ayı tadını çıkarın diyorlar çünkü 3. üç ayında hem tekmelerden hem uykusuzluk falan birsürü şey başlıyormuş bende öyleyim tadını çıkaralım bebişlerde göbüşlerde büyüyor al sana belirti itiraz etme diyolar :)

Bende senin gibiyim canım arada göğüslerim acıyor birde sık idrara gitmesem bende bi terslik var dicem gece gündüz lavaboya koşuyorum canını sıkma göreceksin bebiş kocaman olmuştur

Amin insallah canim iyiki varsiniz Allah korusun
Sende canım bebeklerimiz artık yavaş yavaş bizi duymaya başlıyorlar içerde kesin amann anneee başımı şişirdin vırvır vırvır ne beni rahat bırakıyosun ne kendini diyordur hee az daha sabır tekmeler bi başlasın varya intikam alacaklar bence

Gunaydiiiiin kizlaaar hastanedeyim sira bekliyorum nasil heycan yaptim tahmin edersiniz :) dualariniza talibim insallah sagliklidir bebegiim.. basbelasiyim gordun mu bebisini sen canm
Günaydın canım elin ayağın titriyordur tahmin edebiliyorum. Hadi bakalım güzel haberlerle gel hareketlerini falan anlat ufaklığın

Cinsiyet öğrenemeyen anneler kimler benimle
:)
Bende öğrenmedim canım bugün 12+2 olduk randrvumuz var saat 3 de ikili test için. Bakalım doktorumuz birşey söyleyecekmi cinsiyetle alakalı bizde çok merak ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…