2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir hafta on gün dediler bi hafta oldu netten takip ediyorum hala yok onuda bi atlatsaydım hayırlısıyla kafama takacak başka dert arardım
Haha ay alemsiin canım dert arıyoruz valla :) merak etme iyi çıkacak test sonucun. Başkada dert arama tadını çıkar hamileliğin

Ben ilk 2 kere dinledim. Sanırım sakıncaliymış bebek icin sürekli dinlemek. Ama şimdi gittigimde dinletmese bile görebiliyorum ultrasyonda böyle pıt pıt hizli şekilde atıyo

Haha ay alemsiin canım dert arıyoruz valla :) merak etme iyi çıkacak test sonucun. Başkada dert arama tadını çıkar hamileliğin
İnşallah canım kaşıntım var çok fazla akşam netten baktım bikaç hastalık saymışlar eşime diyorum bazı testler yapılması lazımmış bana yaptılar ama sonradan mı oldum acaba die sen artık nete takılma deliricen diyor

Eşin doğru söylüyor canım nette birşey araştırıyorsun saçma sapan şeyler çıkıyor illa bir hastalık çıkarıyor bakma nete. Kaşıntın başladıysa yağlan canım bebiş büyüyor çatlamalar olmaya başlıyor o yüzden o kaşıntılar herkeste var

Geldim kızlar. Bebiş zıp zıp zıplıyordu bir ara elini ayağını uzattı parmaklarını açtı ilk defa beş parmağını da açık net gördüm. Resmen insancık ))))
basbelasiyim inan ki bebişin bir şeyi yok, tecrübeye inan :) benim gibi ağzın kulaklarında çıkarsın birazdan.
Minik kuzular ikili testi devlette verdiysen sonuç internette çıkmıyor, bana bir hafta sonra dediler, bakıyorum onaysız yazıyor. Sonunda gittim hastanede elime verdiler ayrı bir dosyanın içinden çıkardı, bütün ikili test yapanların arasından.

Ne sürsem tekrar başlıyor kokmayı göze alıp zeytinyağıyla hindistancevizi yağı karıştırdım fayda etmedi vazelin denedim biraz oldu şimdi sanırım çok çatlicam bu kez oğlumda çatlamadım eski kiloma dönmediğim için daha hötü açılacağım sanırım

Bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım özelde yaptırdım dr ara bi hafta sonra dedi sonucu görüp öyle arayayım dedim bende

Maşallah miniğe çok sevindim canım cinsiyet ile ilgili birşey dedimi peki

Günaydın Kızlar bende dktra geldim devlet hastanesi olduğu İçin fasulyemi biraz görebildim iyiydi şükür bir sıkıntı Yok açlık tokluk kan testi istediler tokluk vermek için bekliyorum şekerimden dolayı fasulyede Regli tarihime göre Önde normalde 15+6 olması lazım ama 17 haftalık görünüyor bu normal çünkü hamike kaldığım ay erken yumurtlama olmuştu

Maşallah canım fasulyene bence artık fasulyede deme bebişe o artık birey olfu alınır sonra annesiii

Ben argan badem ve avokado yağı karışımı aldım onu sürüyorum çok güzel kokusu var ve kuruluk falan bırakmıyor çok güzel. Türkiyede varmı bilmiyorum ben burda marketten aldım hamile karnı çatlamaları için

Sadece bunlarsa ben alıp karıştırırım canım nerde yaşıyorsun

Gözün aydın canım sağlıklı olsunda onlar sorun olmaz ne güzel doğum günü erkene gelir desene :)

Allah kimseyi evladiyla sinamasin rahme düştü andan itibaren onun için yasamaya baslıyorsun, insanın bu kadar sevipte ve en çok onun için korktuğu evlat başka birşey değil.
Canım doğum tarihimiz aynı gün gözüküyor inşallah sıkıntısız sağlıklı dogumlarımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…