2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk bebeğim canım bende çok nadir kaşıntı oluyor yağı sürüyorum masaj yaparak geçiyor hemen
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Ben ilk gebeliğimde 2 aylıkken yağlanmaya başladım son aylarda bailadı kaşıntı zaten açılacağımı açılmışımdır ddiye düşünüyordum ama demekki daha çok açılıcam moralim bozuldu kilo almaya zaten elverişliyim ne olucam bilmiyorum

Aman boşver canım bir mucize oluyor içimizde büyüyor çatlamalar normal olsun okadar insan doğuruyoruz öyle düşün rahatlat kendini :) cinsiyet belli oldumu senin? Bana erkek tahmini yapılmıştı yüzde 80

Günaydın canım elin ayağın titriyordur tahmin edebiliyorum. Hadi bakalım güzel haberlerle gel hareketlerini falan anlat ufaklığın

İyi haberlerle gel canım bekliyoruz

Böcüğümle dua ediyoruzzz :) Güzel haberlerini de burada bekliyoruz
teyzoslar geldik :) cok sukur minigim saglikli ultrasonu koydugunda uyuyordu tam ben uyuyor galiba dedim sonra uyandi basladi dansa :) ve minnosumuzun cinsiyetini ogrendik muhtemelen cilveli bir kizimiz olacak :) hayirlisiyla kucagimiza da almayi nasip eder insallah Rabbim:)

nasıl olur nasıl yanılırım nayıır nolamaz

İnşallah canım ay yerim ben onun dansını gözünaydın canım bir sonraki kontrole kadar sadece bebişinin dansını gözünün önüne getir hiçbirşeyi kafaya takma

Bende öğrenmedim daha canım 31 inde gittim en son 24 ünde gel dedi bidaha günleri iple çekiyorum resmen
Bende öğrenemedim daha devletteki gittiğim doktor baya bi baktı inceledi erkege benziyor dedi ama belli olmaz bi 2 hafta sonra net olur dedi bende haftaya persembeyi bekliyorum özel deki doktorun randevusu var günler gecmiyor 22 subat nasıl gelecek kızlarrr ...

İnşallah canım ay yerim ben onun dansını gözünaydın canım bir sonraki kontrole kadar sadece bebişinin dansını gözünün önüne getir hiçbirşeyi kafaya takma
Insallah canimm :) cok sukur saglikliymis ya o bana 4 hafta yetee 4 hafta sonra yinr enerjimi doldururum bebisin goruntusuyle :)

Dusmez kalkmaz bir Allah :) olsun sen kariyerine kaldigin yerden devam et :) benim cocuklar boyle yaniltiyor oglumda hersey kiz diyordu :) bunda ama kese konumu falan tuttu :)
Hayırlı olsun kızınnnn. Topiğin nadide kızlarından olacak senin bebiş hrp erkek gidiyordu. Canım sen ne diye tahmin ediyordun hep sana sorduk cinsiyetleri senin tahminin tuttu mu? Sende öğrendin bir ben kaldım yaaa

Dusmez kalkmaz bir Allah :) olsun sen kariyerine kaldigin yerden devam et :) benim cocuklar boyle yaniltiyor oglumda hersey kiz diyordu :) bunda ama kese konumu falan tuttu :)
Hayırlı olsun kızınnnn. Topiğin nadide kızlarından olacak senin bebiş hrp erkek gidiyordu. Canım sen ne diye tahmin ediyordun hep sana sorduk cinsiyetleri senin tahminin tuttu mu? Sende öğrendin bir ben kaldım yaaa

Insallah canimm :) cok sukur saglikliymis ya o bana 4 hafta yetee 4 hafta sonra yinr enerjimi doldururum bebisin goruntusuyle :)
Aynen canım doğuma gidene kadar dert yok tasa yok. Başka şeylerle kendini bunaltacağına doğumu düşün yırtılacaz :) ve doğdukları zamanki heyecan sevinç

Benimde 21 şubat cinsiyette netleşir inşallah benim içimden hala oğlan geçiyor

Masallah size canım :)

bana da öyle geliyor
Ha 10 önce ha 10 gün sonra fark etmez herşeyleri yerli yerinde olur gelsinler sorun yokta biz doğuma kendimizi ağustosa hazırlayıp bebişler anne çok evhamlısın deyip temmuzda gelirse panikle doğururuz görürüz ozaman :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…