2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rvet cnaim sukur gordum herseyi iyiydi kesede aciklik var hala 15-20 gunde ancak kapanir dedi ama suyu iyi dedi %85 erkek dedi :)
Hadi gözün aydın canım artık korkma bak herşey yolunda o açıklıkta kapanır geçer gider hamileliğin balayına hoşgeldin :)

Kizlar ya sanirim.arkadasimiz sitede duzenlemeye vakti yok evde vakti olan arkadas topici devir alsa da su cinsiyet anketini falan yapsa iyi olmazmi
Ohhhh maşallah cinsiyeti öğrendi de ankette istiyor bak bak sennnn. Ya ağlicam ağlicam biz niye öğrenemedik. Şaka bi yana hayırlı olsun canım maşallah subhanallah erkek nüfusumuz artacak bu sene topik sayesindr Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

12.haftada erkek demişlerdi yurtdışında canım. Şimdi daha net olur diye özellikle sordum, maalesef dedi ultrasonumuz iyi değil yine de görmeye çalışdı ama göremedi
Hmm bu tarafa gel gene ozaman canım benimkinede 11+5 te pipi resmiyle birlikte net gösterdi ama genede yüzde 20 yanılma payı bıraktı bakalım 21 şubatta ne diyecek değişeceğini sanmıyorum ben kordonuda ellerindeydi bizimkinin pipiyi gösterebilmek için kasten yapmış gibi :) :) hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda

Oyy maşallahhh kız neresi çirkin bu yakışıklının maşallah ona bak anasına nasıl güzel tutunmuş koca adam olmuş kıyamam yaa herşeye inat burdayım diyo annesi sende öyle yap üzme kendini bu yavru için çocuğada çirkin deme:) ben bizimkine bak terbiyesize bacakları açmış pipisini gösteriyo dedim bidahaki kontrolde yüzüstü yatmıştı doktor ne yaptıysa çeviremedi köpek yüzüşü yaptı durdu:)

Bende senin gibiyim canım arada göğüslerim acıyor birde sık idrara gitmesem bende bi terslik var dicem gece gündüz lavaboya koşuyorum canını sıkma göreceksin bebiş kocaman olmuştur
teşekkür ederim tatlış anneler içim rahatlattınız :)

Şimdiye kadar cinsiyeti öğrenemeyenler kız müjdesiyle geliyorlar nazlı kızlar göstermiyorlar erkekler ise yiğidin malı ortada olur diyerekten hemencecik gösteriyorlar galiba :)

Ahahah bak sen ya nasil inat etmis donmemis yavrum ya cirkinde olsa gguzwlde olsa bana ait yavrum onu verene sukurler olsun ben onu 5 yil bekledim cnaim :)

Aynen ya ankette eklense cok guzel olur kac kizimiz kac erkegimiz var görelim bakalim :)

Reactions: D-E
Ahahah bak sen ya nasil inat etmis donmemis yavrum ya cirkinde olsa gguzwlde olsa bana ait yavrum onu verene sukurler olsun ben onu 5 yil bekledim cnaim :)
Kıymetli yakışıklı desene Allah sağlıklı kucağına almayıda nasip eder inşallah. Ben inanıyorum bu çocuk çok güçlü maşallah kuzucuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…