2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Etmez tabi benim sezaryen olacak bu tarihte doğurmam mucize olur zaten

Yaaa canim benim..ben basinda hp kiz hissediyordum ama nedense erkek hissetmeye basladim sağlıklı olsunda ins..rabbim neyi nasip etmisse
Benim de hep ikinci kizim olacakmis gibi hissediyordum ama etrafimda bayani erkegi bi cok gereksiz kisilerden kesin erkek lafini duya duya erkek sanmaya basladim himmm insallah oglun olur himmm oglun olsun oglun diyen diyene ama allah kizimin gonlune gore verir insallah benim icin saglik oncelikli kizim hakli olarak kiz kardes istiyor bakalim persembe yada cumaya randevu alicam soylerse artik

ben de aynı durumdayım aslında kız hissediyorum ama insanlar erkek diyor o yüzden psikolojik olarak erkek gibi geliyor ya hu

ben de kaldım öğrenemedim bizimkiler nazlı nazlı

Teşekkür ederim canim benim :) evet masallah erkekler cogunlukta gibi :) kese konumuna gore kizdi canim nub zamanina denk gelmedi benim onceki kontrolum iste bunda da zaten kendiliginden tahminde bulundu sagolsun sormama birakmadi :)
Aynen canım doğuma gidene kadar dert yok tasa yok. Başka şeylerle kendini bunaltacağına doğumu düşün yırtılacaz :) ve doğdukları zamanki heyecan sevinç
Dogumu da hayırlısı ile guzel atlatiriz insallah :)
Masallah size canım :)
Tesekkur ederiz teyzesi

ben de aynı durumdayım aslında kız hissediyorum ama insanlar erkek diyor o yüzden psikolojik olarak erkek gibi geliyor ya hu
Canım benim bir oğlum var herkes erkek diyor içimden bir ses kız diyor ama nedense bende erkek beklemeye başladım delirttiler beni herhal
ben de kaldım öğrenemedim bizimkiler nazlı nazlı
Nazlılar ki ne nazlılar ben 13martta öğrenicem inşallah tabi gösterirse

Gunaydiiiiin kizlaaar hastanedeyim sira bekliyorum nasil heycan yaptim tahmin edersiniz :) dualariniza talibim insallah sagliklidir bebegiim.. basbelasiyim gordun mu bebisini sen canm
Rvet cnaim sukur gordum herseyi iyiydi kesede aciklik var hala 15-20 gunde ancak kapanir dedi ama suyu iyi dedi %85 erkek dedi :)

Rvet cnaim sukur gordum herseyi iyiydi kesede aciklik var hala 15-20 gunde ancak kapanir dedi ama suyu iyi dedi %85 erkek dedi :)
Bir yakisikli daha demek :) hadi gozunaydin canim bu 15 20 gun erkek bebis cicileri bakarak gececek anlasilan :) hayirlisiyla kesedeki aciklik kapanirsa tam olarak rahatlarsin :)

Kizlar teyzeleri biz geldik :) kesedeki yirttik hala var 15-20 gune kapanirmis 2 li taramayida yapti bu arada ense kalinligi 1.74 mm gorunuyor dedi kan verdik sonuc bekliyoruz canlarim.. tok olmama ragmen cok hareketli degildi biraz tembel cocuk galiba :))) yatisa devam bu arada hala risk varmis ama buna sukur unuttum %85 erkekmis

Hadi gozun aydin canim gececek insallah benim bebe de tembel anca sirtini kaldirip indiriyo bu persembe ne olur bilemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…