2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar önce benden kahvrengi leke sonra da pembemsi renk leke geldi acile gidiyorum ne olur ne olmaz sizde böyle bir durum yaşayan var mı ?

Rvet cnaim sukur gordum herseyi iyiydi kesede aciklik var hala 15-20 gunde ancak kapanir dedi ama suyu iyi dedi %85 erkek dedi :)
Kızlar gözleriniz aydın olsun maşallah bebişlerinize çok sevindim :) Allah esirgesin

Sukur iyiymis canim bebeklerimiz ama kesedeki siyrilma varmis hala dinlenmeye devam ise falan gidemiyorum hala %85 erkek dedi seninki belli oldumu kuzum

Maşallah miniğe çok sevindim canım cinsiyet ile ilgili birşey dedimi peki
12.haftada erkek demişlerdi yurtdışında canım. Şimdi daha net olur diye özellikle sordum, maalesef dedi ultrasonumuz iyi değil yine de görmeye çalışdı ama göremedi

Var burda da, ben saçıma maske yapıyorum onları

Kızlar önce benden kahvrengi leke sonra da pembemsi renk leke geldi acile gidiyorum ne olur ne olmaz sizde böyle bir durum yaşayan var mı ?

sıkıntılı degıldır ınsallah canım ama daha önce hıc gelmıyorsa doktora gıtmekte fayda var
gıdınce yaz bıze mutlaka
ıyı haberlerle gel ınsallah

senın gibiyim ben de canım
erkek dıyen pek olmadı bana ama kızım kız ıstıyordu
gelene gecene soyluyor benım kız kardesım olacak babamın dedıgı olmadı dıye:)
bilmeyende sayesınde ögrendı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…