2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kıymetli yakışıklı desene Allah sağlıklı kucağına almayıda nasip eder inşallah. Ben inanıyorum bu çocuk çok güçlü maşallah kuzucuğa
Evet her cocuk.kiymetli ama bizimki biraz hasret arti kiymet :) insallah cnaim hayat zor cocuklarimiz akilli ve guclu olsunlar insallah :*

Evet her cocuk.kiymetli ama bizimki biraz hasret arti kiymet :) insallah cnaim hayat zor cocuklarimiz akilli ve guclu olsunlar insallah :*
Amin canım inşallah. Dinleniyorsun değimi canım yemeğini falan yapacak sana bakacak birileri vardır inşallah şu açıklık kapanana kadar kalkma hiç dinlen bol bol

Hayirlisi olsun saglikli olsunlarda canım..benim de erkek diyorlar hep psklojik bnde erkek hissetmeye bsldm.

Şimdiye kadar cinsiyeti öğrenemeyenler kız müjdesiyle geliyorlar nazlı kızlar göstermiyorlar erkekler ise yiğidin malı ortada olur diyerekten hemencecik gösteriyorlar galiba :)
Canım benim oğlumdada 12. Haftada söylemedi doktorum yine aynı doktora gidiyorum baktı bence bacak arasına kaydırdı usgyi fark ettim sordum ama daha 5-6 santimlik bebişin cinsiyeti belli olmaz dedi yine kaldık 16. Haftaya nasıl sabır edeceksem

Hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda sabırsızız yapcak birşey yok :) benimde 21 şubatta kontrolüm. Belli olsada yavaştan alışverişe başlasak iyi olurdu iki ayağımızı bi pabuça sokmasınlar

bana da öyle dedi daha çok küçük nasıl göreyim dedi. ben de "gören görüyor" diyemedim

bana da öyle dedi daha çok küçük nasıl göreyim dedi. ben de "gören görüyor" diyemedim
Aynen yaaa yıllardır aynı doktorum memnun kaldım oğlumda o yüzden gittim yaşı biraz var sanırım gelenekçi 4. Aydan önce cinsiyet olmaz diyenlerden ne yapalım benim şafak uzun daha 13 mart

Amin canım inşallah. Dinleniyorsun değimi canım yemeğini falan yapacak sana bakacak birileri vardır inşallah şu açıklık kapanana kadar kalkma hiç dinlen bol bol
Annem yanimda degil kardesim bende birde kv geliyor saolsunalr idare ediyorum.tabiki annem kadar rahat degilim ama yapacak birsey yok mecbur katlanacagim

ahahah değil valla benimkide anasına çekmemiş bak sana anlatmak için çalışma yaptım Eki Görüntüle 2110141
Canımmm çok tatlısın yaaaa vallaha yeni anladımmm heleki 4b usgye gitmiyorum benim bebiş hepsinden çirkindir şimdiki hali aynı babası gibi koca kafalı koca burunlu hiç olmazsa doğunca komplekse girerim

Annem yanimda degil kardesim bende birde kv geliyor saolsunalr idare ediyorum.tabiki annem kadar rahat degilim ama yapacak birsey yok mecbur katlanacagim
Haha eline fırsat geçmiş işte ne güzel :)) sakın ayağa kalkma canın ne istiyorsada söyle çekinme getirsin videoya çek hatıra

Canımmm çok tatlısın yaaaa vallaha yeni anladımmm heleki 4b usgye gitmiyorum benim bebiş hepsinden çirkindir şimdiki hali aynı babası gibi koca kafalı koca burunlu hiç olmazsa doğunca komplekse girerim
Asıl sen tatlısın canım benimm ahahah bebişinin babası duymasın adam adam duruyo valla senin bebiş uzun boyluda maşallah

ben bu mesaja kendı kendıme cvp vermıstım ama yazmamısım
bence kesın kız canım bacak arası boş. benım de ulstrasnda böyle.gecen hafta gıttım doktor kıza bu da kız dedi:) bi kızım daha var

Inş cnm umarım dediğin gibi olur nasıl heyecanliyim anlatamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…