2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bankaya gittim biraz avm de gezdim derken bende sancı başladı hafif hafif oturdum bankada geçti ama tekrar yürüyünce basşladı. Tabi ben endişe memuru cok motalim bozuldu atladım taksiye doktoruma gittim. Aldı beni muayeneye herşey yolunda dedi. Büyümüş masallah dedi. Bu tür ağrılar normal dedi şayet yatınca geçmezse şiddetlemınce o zaman gelirsin dedi. Persembe günü kontrol günümüzdü gelmene gerek yol dedi.4 dakika video çektik muayene sırasında. Bu arada usg ye göre değil sat gününü baz almalıymışız atkadaslar. Usg ileri gösterdi yine benim. Parmakları bacak boyu kol boyu hepsıni ölçtük.

Geçmiş olsun canım yat dinlen yorma kendini

Geçmiş olsun canım bebiş büyüyo

Aynen yaaa yıllardır aynı doktorum memnun kaldım oğlumda o yüzden gittim yaşı biraz var sanırım gelenekçi 4. Aydan önce cinsiyet olmaz diyenlerden ne yapalım benim şafak uzun daha 13 mart

ben de 17 Martta gidicem inşaallah ama ondan önce 24 Şubat'ta bir randevum var hayırlısı bakalım

Geçmiş olsun canım bebiş büyüyo
Sanırım evet :) dr olağan karsıladı ağrıyı bana tuhaf geldi. Hangi agrıda panık yapalım dedım yatınca da geçmeyem agrı gittikçe şiddetlenen ağrıyı dikkate almak gerekırmiş. Birde panik yapma dedi bize gel dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…